Lorde smink nélkül sokkolta rajongóit
2014. május 11. 16:55
Valóban sokkoló. Egyszerűen rémes. Hogy mer így kinézni?!
*irónia turned off*
Mi is pont így nézünk ki minden reggel...
*irónia turned off*
Mi is pont így nézünk ki minden reggel...
2014. május 11. 16:57
|
|
Baharka34visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.06. Hozzászólás: 434 Csatolások: 0 Azonosító: 199630 offline
|
Lorde teljesen átlagosan néz ki a képen. Nem tudom, hogy mit kell itt parádézni de most komolyan... Mintha itt bárki jobban nézne ki smink nélkül. Na azt megnézném.
Én speciál örülök, hogy megosztotta ezt a képét Lorde! De komolyan! Ha több híresség is így fel merné vállalni a naturláis kinézetét akkor egy jó pár tinilánynak csökkene az önbizalomhiánya a külsejére nézve. (Mármint szerintem..) Ahogy látom itt egyesek túlságosan megszokták, hogy a sztárok csak azokat a fotójukat osztják meg a külvilággal ahol címpalon vannak vagy mittudoménmilyen fotózáson készültek és akkor mindenki mondja itt, h: milyen gyönyörű..de szééép..stb. Hát persze, sminkkel mindenki szép..(kivételek mindig vannak.) Na de az imént említett sztárok már azt nem merik felvállani, hogy hogyan is néznek ki smink nélkül a valóságban. Annyi vér már nincs a pucájukban. Lorde ezt megtette. Megakarta osztani a képet, hát megosztotta. Ilyen egyszerű. Az ócsárolók meg ne járassák már le ennyire magukat, könyörgöm.
2014. május 11. 17:03
Idézet (Heart U @ 2014.05.11. 16:47)
Olyan jó, hogy ezt az oldalt VS angyalok látogatják. 
Hát igen, fantasztikus.
2014. május 11. 17:04
|
|
kiwymég kitalálom... |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.28. Hozzászólás: 1057 Csatolások: 1 Azonosító: 139732 offline
|
Nem bírom a csajt sőőőt... De én sem értem miért kell ennek ekkora nagy hűhót csapni. Sokunk így néz ki reggel. xD Nincs mindenkinek tökéletes bőre, és kevesen kelnek fel úgy reggel, mint a filmekben. xD
2014. május 11. 17:10
|
|
Justin And 1Dúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.10. Hozzászólás: 33 Csatolások: 0 Azonosító: 225840 offline
|
Nme olyna rossz
2014. május 11. 17:15
|
|
Dorina1024høgh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.18. Hozzászólás: 3778 Csatolások: 1047 Azonosító: 191824 offline
|
Ijesztő! Nagyon nagyon ijesztő!
2014. május 11. 17:25
|
|
eszter95új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.10. Hozzászólás: 4 Csatolások: 0 Azonosító: 222492 offline
|
borzasztó nincs rajta smink
O
nem értem akik fikázzák azok annyira szépek vagy mi? legalább megmeri mutatni hogy nem kell a 2 kg smink...amúgy meg sztem akinek nem tetszik nem néz oda..
nem értem akik fikázzák azok annyira szépek vagy mi? legalább megmeri mutatni hogy nem kell a 2 kg smink...amúgy meg sztem akinek nem tetszik nem néz oda..
2014. május 11. 17:39
A címlapon gyönyörű. Smink nélkül sem annyira rossz (szerintem), olyan átlagos tinédzser arca van.
2014. május 11. 17:41
jesszus én is szebben nézek ki mikor felkelek már nem dicsekvésül
2014. május 11. 17:42
Szerintem se érdemelné meg-e kép miatt ,,A világ legszebb nője" díjat,de ezen a fotón legalább természetes,és nem pedig 5 kg sminkkel az arcán mondja azt,hogy ,,Én tökéletes vagyok
"
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.

0 felhasználónak tetszik: