Lorde smink nélkül sokkolta rajongóit
2014. május 11. 16:16
Nagyon péniszgerjesztő. xD Nem, igazából bottal nem piszkálnám meg, főleg, amíg úgy rángatózik, mint egy elromlott kecske. Szerintem sminkkel se egy kifejezetten szép leány, de nélküle.
Nyilván kinek mi tetszik, ha ő így megfelel magának, összenőtt szemöldökkel, örüljön, meg mutogassa. Nem kell behódolni a tömegízlésnek és tömegdivatnak, az meg más, hogy kinek mi a véleménye.
Csak jó, ha lepereg róla. Amúgy se a külseje miatt lett híres. (meg elsősorban nem is a tehetsége miatt, szerintem, de ebbe nem megyek bele)
2014. május 11. 16:20
Nem értem mi benne harminc. Itt komolyan mindenki reggelente, kialvatlanul úgy néz ki, mint aki éppen a Fashion tv egyik műsorából jött volna elő? Még ha ősz szálak lennének a hajában, akkor oké harmincnak néz ki, de szerintem ha valaki pattanásos, kócos, táskás szemű attól még nem olyan mint egy harminc éves. Vagy mit gondoltok sminkeljen éjjelre meg otthon is az Avon összes termékével legyen levakolva az arca.
A Gollamhoz való hasonlítgatása röhej. Nem tudom ki hogy van vele, de én annak is örülnék ha fele ilyen szép lehetnék.
A Gollamhoz való hasonlítgatása röhej. Nem tudom ki hogy van vele, de én annak is örülnék ha fele ilyen szép lehetnék.
2014. május 11. 16:21
|
|
acsgeorgina98•_• |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.24. Hozzászólás: 5017 Csatolások: 3868 Azonosító: 181335 offline
|
Inkabb ez mint hogy egy kilo sminkkel csufitsak el, legalabb o nem szegyell smink nelkul mutatkozni
2014. május 11. 16:28
Örülök, hogy nem csak én nem találtam ezen semmi extrát. Úgy néz ki, mint minden normális tinédzserlány, aki nincs agyonvakolatozva, ráadásul otthon.
De egyesek biztos ott is úgy néznek ki, olyan szép, kihúzott szemekkel és lealapozott arccal, mint az utcán.
2014. május 11. 16:29
|
|
Fancsababa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.31. Hozzászólás: 583 Csatolások: 19 Azonosító: 192862 offline
|
Teljesen egyet értek janet7-el!!
Tök fölösleges az a sok kiló smink....ráadásul ha otthon van,akkor pláne! Még csak 17 éves könyörgöm! És acsgeorgina98-al is egyet értek. Én se szoktam állandóan kisminkelni magam ha kimegyek az utcára....hagy lélegezzen a bőre, szerintem jobb is így. :/
Tök fölösleges az a sok kiló smink....ráadásul ha otthon van,akkor pláne! Még csak 17 éves könyörgöm! És acsgeorgina98-al is egyet értek. Én se szoktam állandóan kisminkelni magam ha kimegyek az utcára....hagy lélegezzen a bőre, szerintem jobb is így. :/
2014. május 11. 16:30
|
|
Directioner12visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.25. Hozzászólás: 275 Csatolások: 0 Azonosító: 204410 offline
|
fuuuuu....hát igy kegyetlenül néz ki
....nem mint ha sminkkel szép lenne (rajongóknak sorry de igaz)
2014. május 11. 16:34
menjen már el ez a csaj valamerre....
a hideg kiráz már a sminkelt fejétől is,nem,hogy,így...
a hideg kiráz már a sminkelt fejétől is,nem,hogy,így...
2014. május 11. 16:36
Rá se lehet ismerni
Nem valami szép így...dehát senki sem tökéletes!
2014. május 11. 16:39
|
|
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8894 Csatolások: 233962 Azonosító: 59785 offline
|
Idézet (janet7 @ 2014.05.11. 15:50)
Igen, tényleg tök sokkoló ez a 17, ismétlem TIZENHÉT éves lány így smink nélkül, főleg hogy már egy csomó smink nélküli képet láthattunk róla. Teljes mértékben le vagyok döbbenve, hogy mennyire...ÁTLAGOS 17 ÉVES arca van. Botrány! Hogy meri? Hiszen ő énekesnő. Neki nem lehet úgy kinézni, mint egy földi halandó. Szerintem hagyja is abba ezek után a szakmát, de legalábbis ki ne merje nyitni a száját, amikor véleményt kell mondania valakinek a zenéjéről, amíg ÍGY néz ki.
B.sszameg...
Amúgy meg mi az, hogy ki kéne szednie a szemöldökét? Miért kéne? Mert azt várják el, hogy mindenkinek cérnaszemöldöke legyen, de legalábbis ne merjen kilógni egy szál sem, mert akkor már igénytelen, nőietlen (mi az a nőietlen?), stb. az illető? Hadd döntse már ő el, hogy milyen a szemöldöke (haja, öltözéke, stb.) és ne kelljen már elvárni tőle, hogy mások ízlése szerint alakítsa a kinézetét. Senkitől nem kéne elvárni.
B.sszameg...
Amúgy meg mi az, hogy ki kéne szednie a szemöldökét? Miért kéne? Mert azt várják el, hogy mindenkinek cérnaszemöldöke legyen, de legalábbis ne merjen kilógni egy szál sem, mert akkor már igénytelen, nőietlen (mi az a nőietlen?), stb. az illető? Hadd döntse már ő el, hogy milyen a szemöldöke (haja, öltözéke, stb.) és ne kelljen már elvárni tőle, hogy mások ízlése szerint alakítsa a kinézetét. Senkitől nem kéne elvárni.
Nincs mit mondanom.
Egyébként milyen jó, hogy a starity tele van Miss International Hungary jelöltekkel, akiknek minden egyes porcikája tökéletes úgy, ahogy van, sőt, másodállásban talán még modellek is.
2014. május 11. 16:40
|
|
Debby brightvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.29. Hozzászólás: 230 Csatolások: 0 Azonosító: 204796 offline
|
Ez nagyon gáz! Ennyi erővel photoshoppal meg sminkel énis szebb vagyok
2014. május 11. 16:43
|
|
ArianaFan77új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.14. Hozzászólás: 85 Csatolások: 0 Azonosító: 221182 offline
|
Szörnyűű! Ő az egyetlen "celeb", akit utálok! Kegyetlenül ronda!
2014. május 11. 16:47
Mert itt a fórumozók fele úgy néz ki reggelente, mint egy VS angyal, ugye?
Külső alapján ítélni könnyű
Külső alapján ítélni könnyű
2014. május 11. 16:47
Olyan jó, hogy ezt az oldalt VS angyalok látogatják.
2014. május 11. 16:50
|
SzandiiiiP |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.21. Hozzászólás: 1306 Csatolások: 3 Azonosító: 196466 offline
|
... Most komolyan, ezen kell fennakadni, mert smink nélkül van, és nem úgy néz ki mint egy világszépe. Mindenki nézze meg magát smink nélkül, és akkor meglátszik majd az eredmény, hogy ki is a tökéletes kinézetű.
1 felhasználónak tetszik:
Szandi0820
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.