Lorde smink nélkül sokkolta rajongóit
2014. május 11. 14:58
|
|
baby95visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.02. Hozzászólás: 422 Csatolások: 13 Azonosító: 203027 offline
|
Nem a legjobb kép, de egyet értek ciellel, nem a kinézet fontos. lehet, hogy nem nagyon bírom Lorde-ot, de nem fogom leszólni. Vannak nála csúnyább emberek, és nem csak ő az egyetlen aki nem néz ki jól smink nélkül.
2014. május 11. 14:58
bírom lorde-ot, és tudom hogy ő még új a zeneiparban, de akkor is. több ilyen képet ne! viszont az első képen nagyon jól néz ki
2014. május 11. 15:02
|
|
Esztii. SellykeFan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.08. Hozzászólás: 933 Csatolások: 17 Azonosító: 197399 offline
|
Szerintem sminkkel szebb. De fő a természetesség!
2014. május 11. 15:10
egy mosoly nem ártott volna
amúgy tényleg átlagos, bár nem biztos, hogy ezt meg kellet volna osztani a világgal. x
amúgy tényleg átlagos, bár nem biztos, hogy ezt meg kellet volna osztani a világgal. x
2014. május 11. 15:19
OMG?!
bár legalább van annyi mersze, hogy felvállalja...
de még ő néz le másokat-,-"
2014. május 11. 15:21
|
|
ONE DIRECTION20morsa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.29. Hozzászólás: 1999 Csatolások: 8 Azonosító: 210787 offline
|
nem egy szívderítő látvány volt a 2. képen....de ezt műveli a smink.teljesen megváltoztatja az arcot.persze,én nem sminkelek vagy ilyesmi,de ez látszik.a 2 kép összehasonlíthatatlan.szerintem Lord sminkkel sem a legszebb.de tudom,h nem tehet róla
2014. május 11. 15:23
|
|
caturdayvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.17. Hozzászólás: 485 Csatolások: 0 Azonosító: 221365 offline
|
Senkit nem szólt le a külseje miatt, csak saját magát.
És igen, itt tuti minden omg-ző, rondázó valami modell, aki pont most mászott le a Vogue címlapjáról.
És igen, itt tuti minden omg-ző, rondázó valami modell, aki pont most mászott le a Vogue címlapjáról.
2014. május 11. 15:29
Nem értem van itt pár komment, hogy ennél ez meg az is szebb. Szerintem mások sem néznek ki jobban reggel, álmosan, táskás szemekkel. Én - szerintem - olyan vagyok ilyenkor mint egy rém. Amúgy szerintem Lorde sminkkel nagyon szép. Tény hogy itt nem olyan mint Barbie vagy egy szépség királynő, de szerintem tiszteletre méltó hogy ilyen képet is posztol magáról. Sok sztárt ritkán látunk smink nélkül.
Egyébként meg szerintem a kép hibája is. Egyébként szerintem Lorde énekesnő, nem színésznő vagy modell szóval inkább a zenéjére kellene koncentrálni, nem arra hogy hogy néz ki. Amúgy is a sztárok 70%-át az alapján ítélik meg hogy milyen szépek meg csinosak, nem a tehetségük alapján. Tisztelet a kivételnek, akik szépek és tehetségesek is valamint a maradék 30%-nak.
Egyébként meg szerintem a kép hibája is. Egyébként szerintem Lorde énekesnő, nem színésznő vagy modell szóval inkább a zenéjére kellene koncentrálni, nem arra hogy hogy néz ki. Amúgy is a sztárok 70%-át az alapján ítélik meg hogy milyen szépek meg csinosak, nem a tehetségük alapján. Tisztelet a kivételnek, akik szépek és tehetségesek is valamint a maradék 30%-nak.
2014. május 11. 15:40
|
|
Lilikee01visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.26. Hozzászólás: 340 Csatolások: 0 Azonosító: 212512 offline
|
Nem értem, miért kell a kinézete miatt bántani, nem tehet róla, ahogy senki más sem. De szerintem hiába mondom ezt.
Az meg más, hogy hogyan viselkedik másokkal, nem függ össze azzal, hogy hogy néz ki. Szerintem sminkkel nagyon szép, bár ezt a képet tényleg nem kellett volna, én tuti nem mertem volna felrakni közösségi oldalra. De örülök neki, hogy így is fel tudja magát vállalni, hogy nincs rajta smink, és nem csak mindenféle kenceficével az arcán láthatjuk. Mondjuk smink nélkül se csúnya, nem is azt mondom; sokkal szebb lenne ezen a képen, ha mosolyogna is!
Az meg más, hogy hogyan viselkedik másokkal, nem függ össze azzal, hogy hogy néz ki. Szerintem sminkkel nagyon szép, bár ezt a képet tényleg nem kellett volna, én tuti nem mertem volna felrakni közösségi oldalra. De örülök neki, hogy így is fel tudja magát vállalni, hogy nincs rajta smink, és nem csak mindenféle kenceficével az arcán láthatjuk. Mondjuk smink nélkül se csúnya, nem is azt mondom; sokkal szebb lenne ezen a képen, ha mosolyogna is!
2014. május 11. 15:41
|
|
LilyCollinsForevervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.18. Hozzászólás: 298 Csatolások: 4 Azonosító: 219515 offline
|
Sztem így sem csúnya...
Nem mondom h OMG de gyönyörű de sztem azért nem olyan vészes smink nélkül:D
Nem mondom h OMG de gyönyörű de sztem azért nem olyan vészes smink nélkül:D
2014. május 11. 15:50
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
Igen, tényleg tök sokkoló ez a 17, ismétlem TIZENHÉT éves lány így smink nélkül, főleg hogy már egy csomó smink nélküli képet láthattunk róla. Teljes mértékben le vagyok döbbenve, hogy mennyire...ÁTLAGOS 17 ÉVES arca van. Botrány! Hogy meri? Hiszen ő énekesnő. Neki nem lehet úgy kinézni, mint egy földi halandó. Szerintem hagyja is abba ezek után a szakmát, de legalábbis ki ne merje nyitni a száját, amikor véleményt kell mondania valakinek a zenéjéről, amíg ÍGY néz ki.
B.sszameg...
Amúgy meg mi az, hogy ki kéne szednie a szemöldökét? Miért kéne? Mert azt várják el, hogy mindenkinek cérnaszemöldöke legyen, de legalábbis ne merjen kilógni egy szál sem, mert akkor már igénytelen, nőietlen (mi az a nőietlen?), stb. az illető? Hadd döntse már ő el, hogy milyen a szemöldöke (haja, öltözéke, stb.) és ne kelljen már elvárni tőle, hogy mások ízlése szerint alakítsa a kinézetét. Senkitől nem kéne elvárni.
B.sszameg...
Amúgy meg mi az, hogy ki kéne szednie a szemöldökét? Miért kéne? Mert azt várják el, hogy mindenkinek cérnaszemöldöke legyen, de legalábbis ne merjen kilógni egy szál sem, mert akkor már igénytelen, nőietlen (mi az a nőietlen?), stb. az illető? Hadd döntse már ő el, hogy milyen a szemöldöke (haja, öltözéke, stb.) és ne kelljen már elvárni tőle, hogy mások ízlése szerint alakítsa a kinézetét. Senkitől nem kéne elvárni.
2014. május 11. 15:55
komolyan, így néz ki
jesszus hány évesen kezdte magát sminkelni , ha már 17 évesen úgy néz ki smink nélkül mint valami zakkant macskásni 5 unokával, és igen ez a szebbik megfogalmazásom...nem azt mondom mindenki sminkeli magát valamilyen szintem,de ha ő mindenohva amximálisan tuti szexi vagyok sminket hasznáéja a bőre nem sokáig marad fiatalos
jesszus hány évesen kezdte magát sminkelni , ha már 17 évesen úgy néz ki smink nélkül mint valami zakkant macskásni 5 unokával, és igen ez a szebbik megfogalmazásom...nem azt mondom mindenki sminkeli magát valamilyen szintem,de ha ő mindenohva amximálisan tuti szexi vagyok sminket hasznáéja a bőre nem sokáig marad fiatalos
2014. május 11. 15:57
|
|
Poppy Lovevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.08. Hozzászólás: 199 Csatolások: 1 Azonosító: 201626 offline
|
Nem valami gyönyörűség, de nem is kell annak lennie. Másrészről az Gollam.
2014. május 11. 16:02
|
|
punigundel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.13. Hozzászólás: 807 Csatolások: 31 Azonosító: 213404 offline
|
janet7 tök igazad van! Tényleg nem a legelőnyösebb kép róla, és szerintem nem feltétlenül kellett volna megosztania, de engem ez nem sokkolt!
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: