Lorde smink nélkül sokkolta rajongóit
2014. május 17. 21:20
|
|
Britney1996új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 91 Csatolások: 0 Azonosító: 141041 offline
|
Lehet, hogy tényleg nem egy szép lány, de sokan elfelejtitek, hogy ezeket a simnknélküli képeket pont azért osztja meg magáról, hogy a rengeteg photoshop ellen kampányoljon és megmutassa annak példáját, hogy lehet, hogy a tévében minden szétar gyönyörű, de valójában ez messze van az igazságtól. Szerintem bátor dolog tőle, hogy ezt teszi amikor annyi ember támadja, hogy mennyire csúnya. Nem azért mondom, de nem modellként dolgozik, hanem énekesnőként, ergo inkább a hangjára kellene mindenkinek figyelnie. Ez a baj a világgal, hogy már jó énekesnek is csak az számít aki szép, legalábbis a képeket, amiket megoszt, mert amúgy baromira nem tudjuk, hogy hogyan néznek ki reggel felkelés után a sztárok. Mindezt úgy mondom, hogy nem vagyok Lorde rajongó, mert utálom, ahogy az összes sztárt leoltja, csak értékelem, hogy megmutatja az igazi arcát.
2014. május 18. 09:29
|
TDGFanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.23. Hozzászólás: 27 Csatolások: 0 Azonosító: 224839 offline
|
Nem akarok senkit se megzavarni, de látom itt kb mindenki bemelegedett magát hülyévétevésében, tisztelet a kivételnek.És akik szidalmazzák õt, az mind olyan gyönyörû, hogy a napra lehet nézni, de rá nem??Szerintem szörnyen bátór húzás volt tõle ez, hogy megmutatja milyen is valójában.Igaz, sminkkel lényegesebben szebb, mint a nélkül, viszont neki az a dolga, hogy énekeljen, nem az, hogy megnyerje a világszépe kitüntetést.Én személy szerint nagyon szeretem a zenéit, szerintem csodálatos hangja van, és biztos hogy nem a szépségén fog múlni a karrierje.Lehet, hogy ha nem teszi fel magáról ezt a képet a netre, akkor nem fog senki sem ennyire utálkozni, de megmutatta milyen is valójában, és ha ti néznétek ki így (mert tényleg nem egy gyönyör) akkor ki mernétek tenni egy ilyen képet a netre, hogy megtudja a nagyvilág, hogy milyen is vagy igazából?
2014. május 21. 14:49
|
|
Vivi88vivivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.22. Hozzászólás: 119 Csatolások: 36 Azonosító: 178372 offline
|
Ehhez lenne néhány szavam...
2014. május 23. 19:13
|
|
fannii2000visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.11. Hozzászólás: 182 Csatolások: 0 Azonosító: 221038 offline
|
hááááát
elég csunyácska !!
2014. május 24. 18:42
|
|
papucsállatkaúj tag |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 12.08.11. Hozzászólás: 33 Csatolások: 0 Azonosító: 183161 offline
|
Még szerencse, hogy nem modell, így nem is kell szépnek lennie. Magatokat járatjátok le azzal, ha szidjátok, de persze az interneten mindenkinek hatalmas arca van
2014. május 27. 17:55
|
|
NormanManga44új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.25. Hozzászólás: 53 Csatolások: 0 Azonosító: 226587 offline
|
szerintem semmi baj nincs vele
Csak egy rendes -korán felébredős- slefit csinált magáról és sztem nem baj ha megmutatja a nem mű oldalát is!
Csak egy rendes -korán felébredős- slefit csinált magáról és sztem nem baj ha megmutatja a nem mű oldalát is!
2014. május 29. 17:58
Szerintem semmi baj nincs vele szerintem sokan így néznek ki ébredéskor!
2014. május 31. 17:06
Nem kéne minden egyes dolgot megosztani a rajongókkal. Hadd éljenek a kis mesevilágukban.
Legközelebb WC-s képeket tölt fel, hogy mekkorát ,,alakított"?
Kicsit szánalmas.
Legközelebb WC-s képeket tölt fel, hogy mekkorát ,,alakított"?
Kicsit szánalmas.
2014. június 07. 15:36
|
|
petrucii23visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.17. Hozzászólás: 145 Csatolások: 0 Azonosító: 206382 offline
|
ez már gáz..:DDDDDDDDD hát mi ez? miért tesz fel smink nélküli képet ,ha tudja hogy eléggé ocsmány ahogy kinéz..
kész vicc.
kész vicc.
2014. július 05. 18:59
|
|
AvrilSmile |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.17. Hozzászólás: 926 Csatolások: 4 Azonosító: 226218 offline
|
TGDfan, egyetértek
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.

0 felhasználónak tetszik: