Ausztria nyerte az Eurovíziót
2014. május 11. 10:17
|
|
Eperfa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.16. Hozzászólás: 571 Csatolások: 4 Azonosító: 158518 offline
|
ne nyavalyogjatok, Oroszországnak nagyobb oka van a felháborodásra... csak a politikai háttér miatt nem szavaztak rájuk, sőt kifújolták őket, pedig szegény lányok semmiről se tehetnek...
M.o. tényleg megérdemelte volna a dobogót,és arra is kiváncsi lettem volna, hogy Ausztria szakáll nélkül is nyert-e volna
mindenesetre azt mondják hogy ez csak a zenéről szól... Ausztria nyert, nem a zene, hanem a transzfesztita miatt, Oroszország pedig leszerepelt, nem a zene, hanem a politika miatt.
grat Európa
M.o. tényleg megérdemelte volna a dobogót,és arra is kiváncsi lettem volna, hogy Ausztria szakáll nélkül is nyert-e volna
mindenesetre azt mondják hogy ez csak a zenéről szól... Ausztria nyert, nem a zene, hanem a transzfesztita miatt, Oroszország pedig leszerepelt, nem a zene, hanem a politika miatt.
grat Európa
2014. május 11. 10:18
|
|
Elaraúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.10. Hozzászólás: 91 Csatolások: 0 Azonosító: 220949 offline
|
A győztes dal nem volt rossz, de nem volt olyan rohadtul,eszméletlenű jó sem, hogy nyerjen, ezért gyanús. Am arra lennék kíváncsi, hogy ha csak rádióban ment volna és nem mondják, hogy transzvesztita, akkor is ő győzött volna-e? Egyébkén csak sajnálni tudom, szar lehet, hogy nem tudja eldönteni milyen nemű. Ja amúgy senkinek nem szúrt fület a "megállíthatatlanok vagyunk" mondat?
Andrásnak gratula, nagyon jó volt!
Andrásnak gratula, nagyon jó volt!
2014. május 11. 10:23
|
|
xxNikixx*Nikita |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.06.30. Hozzászólás: 3275 Csatolások: 7279 Azonosító: 33464 offline
|
Hova fajul a világ... ahogy többen is írtátok, nem azért nyert mert olyan jó hangja van, vagy mert olyan szuper volt ez a szám. Hanem a kinézete miatt, amit öszintén megmondva nem értek, mert visszataszító az egész.... nem érdemli meg az első helyet.
|
|
bizsikeee222új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.13. Hozzászólás: 89 Csatolások: 0 Azonosító: 193970 offline
|
undorító ez a valami
nem volt annyira rossz, de hogy első legyen, kicsit túlzás...
Soha, semmi közöm nem volt az Eurovízióhoz, az ideit sem néztem, de azért a Facebookon az emberek megint megmutatják az egekig érő intelligenciaszintjüket.
(Igen, ezt egy "felnőtt" nő írta.)
2014. május 11. 10:25
|
|
kiscsajszi028új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.04. Hozzászólás: 73 Csatolások: 0 Azonosító: 174792 offline
|
Ez itt a probléma a magyarokkal, hogy szörnyű előítéletük van mindenkiről. Mi van akkor ha mondjuk tetszett a többi országnak? Mert tényleg fantasztikus előadást láthattunk az osztrák versenyzőtől, nagyon jó hangja volt és az egy dolog hogy a dal esetleg valakinek nem tetszett, jó volt és kész. Egy olyan dologról énekelt aminek van értelme, amit az emberiségnek még el kell fogadnia. Aki azt mondja hogy "Biztos csak azért kapta a pontot mert transzvesztita"az önmagát minősíti. Lehet, hogy neked nem fontos az elfogadás de a többi emberről ne feltételezd hogy olyan bunkó paraszt ő is mint Te. Nagyon is megérdemelte a győzelemet éa azt a díjat is. Szégyenlem, hogy ilyen rasszista, rosszindulatú egyénekkel kell együtt élnem ebben az országban. Persze örülök hogy vannak akik felérik ésszel, hogy az elfogadás egy fontos dolog. Minden esetre Conchita nagyon jól teljesített. Gratulálok Ausztria!
1 felhasználónak tetszik:
Szandi0820
2014. május 11. 10:25
|
|
luluxDvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.25. Hozzászólás: 490 Csatolások: 0 Azonosító: 186626 offline
|
Tegnap este olyan ideges lettem....tele volt tehetséges előadókkal és jó dalokkal a mezőny erre ez a szakállas nő megnyeri. Ez kész... Ha még jó lett volna a dala vagy jó hangja lett volna és magérdemelte volna az oké, de így...először azon gondolkoztam, hogy nem volt e ideje megborotvãlkozni vagy direkt hagyta így. Hát ez tuti direkt ilyen, mert alapból nem nyerte volna meg. Helyette ezer más dal lehetett volna: Dánia, Svédország, Finnország, MAGYARORSZÁG, Svájc, Hollandia, Montenegro, Oroszország, Málta, Görögország.... Még a sajttorta és a lengyelek is jobbak lettek volna. De ez, ez kritikán aluli. Ez a csodálatos Európa: egy szakállas nőnek adnak pontokat, kifujjognak 2 tizenéves orosz lányt, akik nem tehetnek arról, hogy mi van Oroszországban. A lengyeleknek meg ezer hála, hogy a nagy „lengyel-magyar barátsáság" keretében egy pontot se adtak nekünk. Igazán jól esett.
Fanicsa képzeld ez egy dal verseny és itt nem valaki ”emberségéért" adják a díjat. És fogalmam sincs mire gondolsz az emberségnél, mert az hogy minden embernek egy jó adag hányingert okozott.
A végén Conchita mondta, hogy megállíthatatlanok vagyunk. Igen a hülyeség felé.... Bocsi mindenkitől, de ez a véleményem.
Fanicsa képzeld ez egy dal verseny és itt nem valaki ”emberségéért" adják a díjat. És fogalmam sincs mire gondolsz az emberségnél, mert az hogy minden embernek egy jó adag hányingert okozott.
A végén Conchita mondta, hogy megállíthatatlanok vagyunk. Igen a hülyeség felé.... Bocsi mindenkitől, de ez a véleményem.
2014. május 11. 10:26
|
|
Fazakas Palmaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.25. Hozzászólás: 40 Csatolások: 0 Azonosító: 190424 offline
|
szerintem nagyon gyonyoru hangja van megerdemelte a gyozelmet,nekem eloszor a kinezetevel volt problemam de hat az o elete
2014. május 11. 10:27
Conchita szakálla az üzenetének a része volt, úgyhogy térjetek napirendre felette.
2014. május 11. 10:29
|
|
acsadrienn20Teen Wolf :) Violetta :) és Jorge Blanco és Dylan Sprayberry fan :) TVD <3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.24. Hozzászólás: 7060 Csatolások: 1908 Azonosító: 181337 offline
|
gratulálok neki
2014. május 11. 10:30
|
|
Dorcsi10 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.18. Hozzászólás: 533 Csatolások: 2 Azonosító: 151298 offline
|
Megmondom őszintén szerintem megérdemelte a győzelmet. A dala kissé unalmas volt, de egyedi hangja van!Amúgy meg voltak nála sokkal rosszabbak is! Én nem ítélem el a transzfesztitákat, mert biztos van okuk arra amiért így cselekedtek. Azért is örülök,hogy az osztrákok nyertek, mert szomszédos országunk és lehet, hogy eltudnék menni.
Ne értsétek félre természetesen én is nagyon szorítottam és drukkoltam Magyarországnak pontosabban Andrásnak, de nézzük a pozitív oldalát sokáig mi voltunk az elsők, ami azt jelenti, hogy jövőre simán nyerhetünk!
) Az 5.helyezés sem rossz, sőt szerintem nagyon is jó helyezés!
Gratulálok Kállay -Saunders Andrásnak! Fighting M.O.!!
D
2014. május 11. 10:33
|
|
cseresznye22visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.08. Hozzászólás: 304 Csatolások: 0 Azonosító: 214960 offline
|
Ennek a nőnek mér van szakálla??????????
2014. május 11. 10:36
Ha az illető nem lett volna transzvesztita, a dalával a dobogó közelébe sem jutott volna.
A győzelemnél eljátszott sírásáért pedig már rögtön Oscart érdemelt volna, nem az Eurovíziós szobrot. Nem tudom, hogy ennek az embernek mi a célja az életben, de ott már komoly gondok vannak, ha még azt sem tudja eldönteni, hogy férfiként vagy nőként szeretne élni. Ez már a transzvesztiták és a verseny megcsúfolása volt a részéről.
Továbbá Ausztria kockáztatott és nyert. Remekül kihasználta Európa liberalizmusát, képesek voltak ilyen olcsó húzáshoz folyamodni, csak hogy megnyerjék a dalversenyt. Én sem gondoltam volna, hogy ennyi embert az orránál fogva lehet vezetni.
A legnyilvánvalóbb, hogy Conchita nem a dala miatt nyert, az a győzelem utáni kijelentése volt, hogy köszöni Európának, hogy elfogadják őt úgy ahogy van és ezek után megállíthatatlanok lesznek.
Tessék elértünk hát idáig is. Ne feledjük el, hogy mindez onnan indult, hogy fogadjuk el a melegeket.
A győzelemnél eljátszott sírásáért pedig már rögtön Oscart érdemelt volna, nem az Eurovíziós szobrot. Nem tudom, hogy ennek az embernek mi a célja az életben, de ott már komoly gondok vannak, ha még azt sem tudja eldönteni, hogy férfiként vagy nőként szeretne élni. Ez már a transzvesztiták és a verseny megcsúfolása volt a részéről.
Továbbá Ausztria kockáztatott és nyert. Remekül kihasználta Európa liberalizmusát, képesek voltak ilyen olcsó húzáshoz folyamodni, csak hogy megnyerjék a dalversenyt. Én sem gondoltam volna, hogy ennyi embert az orránál fogva lehet vezetni.
A legnyilvánvalóbb, hogy Conchita nem a dala miatt nyert, az a győzelem utáni kijelentése volt, hogy köszöni Európának, hogy elfogadják őt úgy ahogy van és ezek után megállíthatatlanok lesznek.
Tessék elértünk hát idáig is. Ne feledjük el, hogy mindez onnan indult, hogy fogadjuk el a melegeket.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.