Ausztria nyerte az Eurovíziót
2014. május 11. 08:54
|
sarika2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.14. Hozzászólás: 3762 Csatolások: 0 Azonosító: 171194 offline
|
Gratulalok a gyoztesnek,szepen enekel..de ez a kulso,nem tudok mit mondani..egy ferfi nove van operalva de a szakallatol meg nem valik meg? akk meg minek operaltatta at magat??! na mimd1 is. Andrisnak gratulallok!!!!
2014. május 11. 08:56
Kicsit furcsálltam hogy ő nyert... semmi bajom nincs vele, még a hangja is egész jó, de azért azt mindenki tudta, hogy az ő megjelenése röhej volt kicsit. Mindenesetre szerintem szép dolog, hogy mint meleg őt küldte ki Ausztria (bár ennek pici reklámszaga van...). Na mindegy, az ötödik helynek nagyon örülök! ^^
2014. május 11. 08:58
|
|
Carolina Stylesvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.01. Hozzászólás: 358 Csatolások: 0 Azonosító: 195098 offline
|
Szerintem jó dala van és szép is lenne,ha megborotválkozna
András <33 Per-fect volt és Gratula
))
2014. május 11. 09:05
Azért erős a kétségem, hogy most Ausztria büszke volna'.
2014. május 11. 09:06
Ja, most már értem a faces képeket. Komolyan csak én néztem ehelyett Levante-Valencia meccset? DE tényleg szakállas ez a nő??
ok. én most szépen felállok és felkötöm magam. (ide ne írjátok mennyire örültök mert feltámadok!!)
2014. május 11. 09:15
|
|
pink girl 11 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.01. Hozzászólás: 523 Csatolások: 3 Azonosító: 216206 offline
|
De cuki csaj XD
2014. május 11. 09:15
|
|
pink girl 11 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.01. Hozzászólás: 523 Csatolások: 3 Azonosító: 216206 offline
|
Gratulálok nekik!
2014. május 11. 09:20
Szerintem nagyon szép hangja van. Ilyen téren meg is érdemli, hogy ő nyert. Kicsit azért zavar mert, ha mondjuk simán meleg lenne akkor még el is fogadnám.De most konkrétan alig tudtam eldönteni, hogy nő vagy férfi. Illetve bocs mindkettő. Szerintem voltak nála jobbak is. Hollandia és Kállay körökkel verte. És nem azért mondom mert Kállay magyar, hanem mert tényleg sokkal jobb, mint ő. De úgy látszik valahogy megnyeri az embereket az a megjátszás amit ő lenyomott. Komolyan mondom lehet Kállayt kisminkelték meg ráadtak volna egy szép ruhát simán lenyomja. De mindegy. Nem fogok ítélkezni, mert igen nagy mértékben a hangja is közrejátszott ebben. Mivel téányleg jó hangja van. Egyébként eleve férfi volt még indult is férfiként egyszer az Eurovízión. Ezért nem értem. Lehet, hogy tényleg tetszik ez neki, de nekem valószínűbb, hogy a sok ember "tiszteletből" is rá szavazott mivel fel merte vállalni magát stb. DE mindegy. Kállay<3 Perfect<3
2014. május 11. 09:20
|
|
RihannaFan26 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.03. Hozzászólás: 747 Csatolások: 1 Azonosító: 211156 offline
|
Már miért is ne lenne büszke rá Ausztia?Hisz őt választották, hogy képviselje őket, most kit érdekel, hogy szaklállas vagy sem?Mindenki ezzel van elfoglalva, meg hogy biztos azért nyert, mert ezzel akarta felhívni magára a figyelmet.Hát szerintem tökre nem, a dal amit énekelt, tényleg fantasztikus volt, nagyon jól előadta, és szerintem igeinis megérdemelte a győzelmet!!András nagyon jó voltál, az 5. hely se semmi, GRALULÁLOK!!!! <3
1 felhasználónak tetszik:
Szandi0820
2014. május 11. 09:21
|
|
ViKi0120új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.16. Hozzászólás: 79 Csatolások: 0 Azonosító: 197952 offline
|
Gratulálok Andrásnak!Messze a legjobban teljesített <3
Most komolyan mindenki ezt a férfi-nőt sztárolja?Mi olyan nagy különlegesség benne?Az,hogy van szakálla?A hangja sem nyerte el különösebben a tetszésemet....És gratulálok egész Európának ez kell!Félreértés ne essék nekem a melegekkel nincsen bajom,mert nem tehetnek róla,de ez a "lény" már bocsánat,de szánalmas.Nem tudom,hogy Ausztria büszke-e rá....:/
Mindenesetre Andrásnak még egyszer GRATULÁLOK!Örülök 5-dik helynek!
Most komolyan mindenki ezt a férfi-nőt sztárolja?Mi olyan nagy különlegesség benne?Az,hogy van szakálla?A hangja sem nyerte el különösebben a tetszésemet....És gratulálok egész Európának ez kell!Félreértés ne essék nekem a melegekkel nincsen bajom,mert nem tehetnek róla,de ez a "lény" már bocsánat,de szánalmas.Nem tudom,hogy Ausztria büszke-e rá....:/
Mindenesetre Andrásnak még egyszer GRATULÁLOK!Örülök 5-dik helynek!
2014. május 11. 09:21
|
|
LeahRyanSverige♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 2317 Csatolások: 601 Azonosító: 142308 offline
|
Azért ha ezt a számot egy szép nő (aki annak is született) énekli, nem biztos, hogy megnyerte volna. A szavazatok itt a kilétének szóltak, nem a zenének.
Szóval egy szakállas nő nyert, értem...
Tényleg semmi bajom a melegekkel, transzneműekkel, pár éve Dananak szurkoltam és gyakran bekapcsolom a zenéjét, de ez túl sok...
Akik még tegnap este is tetszettek, azok az izlandiak és a finnek.
Gratulálok Andrásnak, öröm volt látni hogy szinte mindig kapott pontot. Egy magyarnak az 5. hely nagyon jó. Bár szerintem előttünk nem volt jobb előadás..
Azon csodálkoztam, hogy a franciák a backstageben ki tudtak nyögni néhány angol szót...
Szóval egy szakállas nő nyert, értem...
Tényleg semmi bajom a melegekkel, transzneműekkel, pár éve Dananak szurkoltam és gyakran bekapcsolom a zenéjét, de ez túl sok...
Akik még tegnap este is tetszettek, azok az izlandiak és a finnek.
Gratulálok Andrásnak, öröm volt látni hogy szinte mindig kapott pontot. Egy magyarnak az 5. hely nagyon jó. Bár szerintem előttünk nem volt jobb előadás..
Azon csodálkoztam, hogy a franciák a backstageben ki tudtak nyögni néhány angol szót...
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.