Ausztria nyerte az Eurovíziót
2014. augusztus 25. 10:06
|
sztárlexikon XDúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.14. Hozzászólás: 43 Csatolások: 0 Azonosító: 231510 offline
|
Ez egy igen undorító ember nő vagy férfi? szerintem még maga se tudja szt fogyatékos
2014. augusztus 25. 17:26
|
|
LovelyBarbaraPalvinHunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.01. Hozzászólás: 2546 Csatolások: 686 Azonosító: 226899 offline
|
Jovore meg egy gorilla fogja megnyerni. Szepek vagyunk. Koszi andrss h otodikek lettunk
)
2014. szeptember 30. 22:04
|
|
DorkaXoxoúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.19. Hozzászólás: 65 Csatolások: 0 Azonosító: 224548 offline
|
Kriszta 6 egy osztrák származású ''nő"' aki Londonban él m'ért állítana be magyar billentyűzetet a telefonján ha nem tud helyesen magyarul írni. És egyébként nem leszólni akarom, h m'ért nem tudsz csak nem értem... Én se tudok németül, mondjuk én nem is tanultam, meg nem is éltem kint de ez van.
2014. október 03. 22:44
|
LambikaCseh Banán |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 10.10.03. Hozzászólás: 6194 Csatolások: 363 Azonosító: 135613 offline
|
ahhoz képest h csak 2 évig élt magyarországon ahhoz képest elég jól beszél magyarul, hiába játszik rá, de nem az jött le a mondataiból h egy külföldi irta. Az már más h direkt nem ir ékezeteket és direkt félrenyomja a billentyűt, eléggé feltűnő, de azért próbálkozik.
Árulj már el nekem valamit? Miért is akarsz te osztrák lenni?
Árulj már el nekem valamit? Miért is akarsz te osztrák lenni?
2015. február 14. 09:44
Tipikus emberi jellemre vall az, hogy szidnak valakit, aki úgy éli az életét, ahogy szeretné. De azért "A külső nem számít", "Mindenki gyönyörű a maga módján", stb, mi? Ilyen emberekre szükség van, mert a begyöpösödött agyú emberek is egy idő után elfogják fogadni az ilyen jellegű személyeket. Én nagyon örültem, hogy ő nyert, őszintén. Nem lehet belekötni se a hangjába, se a számba, amivel kiment, a többi meg már csak másodlagos.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: