Ausztria nyerte az Eurovíziót
2014. május 21. 21:45
|
trixina99új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.02. Hozzászólás: 6 Csatolások: 0 Azonosító: 216240 offline
|
Fúúúú, cs.vera45 de bunkó! Rám ír veszekedni...
Üzenem neki :
Вы знаете, даже не имя, но вы очень, очень умные, потому что вы думаете про себя. Глупый гусь. Это было приятно смотреть, скоро!
Üzenem neki :
Вы знаете, даже не имя, но вы очень, очень умные, потому что вы думаете про себя. Глупый гусь. Это было приятно смотреть, скоро!
2014. május 24. 11:24
|
|
Nagy Zsófiaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.28. Hozzászólás: 18 Csatolások: 0 Azonosító: 176719 offline
|
Először is gratulálok Andrásnak,nagyon szép eredményt ért el
Másodszor is nekem semmi bajom nem lenne ezzel a 'nővel' ha megborotválkozott volna...
Másodszor is nekem semmi bajom nem lenne ezzel a 'nővel' ha megborotválkozott volna...
2014. május 26. 16:10
|
|
ForeverŁovevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.29. Hozzászólás: 182 Csatolások: 7 Azonosító: 212649 offline
|
Na jó azért ez nem kicsit nevetséges
2014. május 28. 21:29
|
|
cs.vera45 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.13. Hozzászólás: 793 Csatolások: 0 Azonosító: 197734 offline
|
Édes drága trixina99, én óvodás koromban "árulkodtam" így utoljára, mint te. Ráadásul csak annyi volt a """vétkem""" (nagyon idézőjelben), hogy hozzászólás helyett üzenetben válaszoltam az arrogáns 05.19.-ei kommentedre. Mert én nem szeretek más embereket terhelni. Remélem lenyugodsz végre
2014. június 08. 23:41
|
|
Earth Song |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.01. Hozzászólás: 867 Csatolások: 0 Azonosító: 214568 offline
|
Csak úgy megjegyzem azért, hogy ez előre ki volt tervelve. A tévé is összevágta. Az orosz lányoknál kifütyülést vágtak oda, Conchitánál meg a nagy tapsot, pedig őt még jobban kifütyülték, mint az orosz lányokat. Ez az egész meg volt rendezve, úgy ahogy van
2014. június 10. 15:39
Nem értem miért szekeljátok.Csak azért mert szép a hangja és nektek soha nem lehet ilyen jó hangotok. Én nagyon örülök hogy ő nyerte meg. Előszöris mert neki van a világon a legjobb hangja. Másodszor nagyon szép én szeretnék ilyen szép lenni mint Conchi. Nekem ő a példaképem és én 50 szavazatot küldtem rá. Egyebként beszéltem vele ask.fm-en és nagyon kedves szivet is kaptam tőle.
2014. június 11. 14:45
Egyébként meg Magyar ország ilyen depreszios számmal miért csodálkozik h nem nyert. Én utolsó helyre tettem volna Magyar ot
2014. június 12. 14:23
nem ertem miert monjatok h csunya. de h csunya nagyon nagyon szep orulnek ha ilyen szep lennek. o az en peldakepem. ugy h be lehet fogni. mert o nagyon nagyon szep pasikent is nagyon helyes volt. most viszont nagyon nagyon gyonyoru a legszebb lany akit valaha lattam. mi elott leszolnatok a helyesirasert nem vagyok magyar csak tudok beszelni magyarul meg igazabol a nevem Krista csak itt lett Kriszta. Egyebkent osztrak vagyok de tobb nyelven beszelek. de helyesen kevesbe tudom irni.
2014. június 14. 01:44
|
|
miley900Cyrus Girl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.19. Hozzászólás: 1363 Csatolások: 82 Azonosító: 164097 offline
|
Idézet (Kriszta 6 @ 2014.06.12. 14:23)
nem ertem miert monjatok h csunya. de h csunya nagyon nagyon szep orulnek ha ilyen szep lennek. o az en peldakepem. ugy h be lehet fogni. mert o nagyon nagyon szep pasikent is nagyon helyes volt. most viszont nagyon nagyon gyonyoru a legszebb lany akit valaha lattam. mi elott leszolnatok a helyesirasert nem vagyok magyar csak tudok beszelni magyarul meg igazabol a nevem Krista csak itt lett Kriszta. Egyebkent osztrak vagyok de tobb nyelven beszelek. de helyesen kevesbe tudom irni.
Már ne is haragudj, de ez túlzás. Még mielõtt nekemugrasz, én szeretem Conchita-t, és tisztelem amiért ki mert állni. De ez az "örülnék, ha olyan szép lennék" és "a legszebb lány, akit valaha láttam" Könyörgöm.. õ egy férfi (!) ... csak nõi ruhában, mūszempillákkal, mūhajjal.. de attól még egy férfi. Nincs azzal baj, hogy õ a példaképed, az enyémet is mindig leszólják, de azért van sgy határ. Meg az elõzõ kommented, hogy beszéltél vele "ask.fm"-en. Valószínūleg valami elvetemült, Conchita rajongó volt fake profillal, mert a kalapomat rá, hogy õ nem ask.fm-ezik... "osztrák vagy" ennek ellenére ékezetes magyar billentyûzetrõl írsz, és az USA van megjelölve lakhelynek, emellett láttam a véleményeid között, hogy magyar tehetségkutatót nézel. Viszont miután "Mr/Miss" Wurst a kedvenced, te egybõl osztrák vagy.. akkor én meg ennyi erõvel amerikai.. félre ne értsd a kommentemet, én tisztelem es szeretem Conchita-t, de ez egyszerūen õrültség amit írtál. Mellesleg szerintem tök jó, hogy Õ a példaképed, sokat lehet tõle tanulni
2014. június 14. 01:47
Idézet (Kriszta 6 @ 2014.06.12. 14:23)
Meg ne sértődj, de egy 23 éves nő nem ír így, úgyhogy hátrább az agarakkal. Vedd vissza az indulatokat nyugodj le senki nem akar bántani
2014. június 15. 08:55
Nem tulzok tenyleg szeretnek olyanszep leni mint Conchita es tudom h valojaban ferfi hiszn a Tom az ferfi nev azer irtam h pasikent is helyes volt. Es ask fm-en video valaszt is kaptam. Attol h Usa van bejelolve lakhelynek nem jelenti azt h ott lakom. De tudom h a majdnem mindenkinek az az alma h ott lakjon es azert is jeloltembe. Hogy magyarul miert tudok mer 1-2 evig eltem magyar orszagban. Es attol h nem tudok anyira ertelmesen irni mit varsz mutassatok meg ti h irztok nemetol. Es nem vagyok 14 eves. Egyebkent most Londonba elej. Azt 1-2 ev alatt nem lehet rendesen megtanulikni irni beszelni h ugy tunyon h anyi eves vaok amenyi vaok. De nem sertodok meg. Mert lehet kritizalni mindenkit.
2014. június 15. 09:14
Es ha magyar billentyuzetrol irom akkor mivan telefonrol vagyok es ottan belehet allitani. De ennyire kritizaltok irjatok ti meg nemetul mert sajat nyelven ti magyatul jo h tudtok jol irni en meg nem. Es aze irtam enyyit Conchirol mert idegesit h kritizaljak meg bantsatok es en pedig nagyon szeretem es telleg szeretnak olyan szep lenni mint o es a vilag legszebb no nem tulzas mert amikor ferfi volt Tom volt a neve es akkor meg o volt a leghelyesebb pasi es most pedig kinezetre no most meg o a legszebb no. Es ha ezt irom akor ezten irom mindenki azt ir amit akar de szerintem csunyat nem kene irni.
2014. június 22. 17:17
Komolyan mondom hogy lehet az emberből ilyen beteg állat?????
2014. július 12. 12:16
Én nem néztem az Eurovíziót, de ez már beteges! Szakállas nő?! És ő nyert?!
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

1 felhasználónak tetszik: