Ausztria nyerte az Eurovíziót
2014. május 17. 10:27
|
|
livi6467111új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.23. Hozzászólás: 62 Csatolások: 0 Azonosító: 192136 offline
|
Én nekem semmi bajom sincsen se a buzikkal se transzvesztitákkal. Felőlem öltözzön fel nyugodtan bármilyen női ruhába , de ez már gusztustalan hogy szakálla van. Na ha férfinak született, akkor legyen az mindig , de ha nő akar lenni akkor legyen az .... ne legyen mind a kettő??!?!?!?!!??!???? Ezért teremtett minket Isten.. hogy nők és férfiak legyünk. Nem egy korcs.A hangjával nem vitatkozok nincs rossz hangja, de az a szám? Az mi? Emberek, megéltük azt hogy a tehetségkutatók, már nem az igazi tehetségeket keresik hanem a látszatot, ide jutott ez a világ.
2014. május 17. 12:03
|
|
NinaHerrúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.17. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 226216 offline
|
Ő a német nyelvben a Dasra a tökéletes példa.
Na jó, most komolyan:
tök jó hogy 5.ek lettünk.
De ez???!!Ez MI???
Ha már tényleg nőnek szeretne látszani legalább borotválkozzon meg...
Na jó, most komolyan:
De ez???!!Ez MI???
2014. május 17. 13:17
|
|
icarlyluvAnti-Fairy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.24. Hozzászólás: 1142 Csatolások: 1 Azonosító: 196679 offline
|
Azt a rohadt! Egy hetes cikk és még mindig kommentelnek ide.
Oké, most én is azt teszem. Véleményem: nem véletlen, hogy őt küldték. Mert ha veszít, akkor azzal "elnyomják" a transzikat és a hasonlókat, amiből szintén botrány lett volna. De legalább, itt az alkalom emberek, hogy megbékéljetek azzal, hogy Kállay-t küldtük.
Oké, most én is azt teszem. Véleményem: nem véletlen, hogy őt küldték. Mert ha veszít, akkor azzal "elnyomják" a transzikat és a hasonlókat, amiből szintén botrány lett volna. De legalább, itt az alkalom emberek, hogy megbékéljetek azzal, hogy Kállay-t küldtük.
2014. május 17. 14:06
|
|
The Nort Facevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.16. Hozzászólás: 190 Csatolások: 0 Azonosító: 219387 offline
|
Idézet (Tica64 @ 2014.05.16. 23:31)
Mindenkinek szíves figyelmébe ajánlom, hogy
Wurst = Kolbász
Conchita = Punci
További szép napot
Wurst = Kolbász
Conchita = Punci
További szép napot
2014. május 17. 14:07
|
|
The Nort Facevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.16. Hozzászólás: 190 Csatolások: 0 Azonosító: 219387 offline
|
Idézet (NinaHerr @ 2014.05.17. 12:03)
Ő a német nyelvben a Dasra a tökéletes példa.
Na jó, most komolyan:
De ez???!!Ez MI???
Na jó, most komolyan:
De ez???!!Ez MI???
Direkt szakállas...ezzel kampányol a "Tranzisztorok" mellet...
2014. május 17. 15:59
Idézet (Tica64 @ 2014.05.16. 23:31)
Mindenkinek szíves figyelmébe ajánlom, hogy
Wurst = Kolbász
Conchita = Punci
További szép napot
Wurst = Kolbász
Conchita = Punci
További szép napot
OMG
2014. május 17. 16:56
|
|
cs.vera45 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.13. Hozzászólás: 793 Csatolások: 0 Azonosító: 197734 offline
|
Kedves trixina99! Bármit mondasz, ez sajnos akkor is egy szépségverseny. Az attrakcióról, a látványról, és a meghökkentésről szól.
Ha nem arról szólna, Kolbász Puncinak esélye sem lett volna, mert a sok show elem nélkül a száma teljesen jellegtelen. Csak azért győzhetett, mert ha nem őt kiáltották volna ki győztesnek, akkor azzal jönne a fél világ, hogy mennyire elutasítóak vagyunk, mennyire utáljuk a transzikat. Csakhogy azért mert valaki transzi, még nem feltétlenül övé a legjobb előadás. Ebben az esetben is így van. Ez az egész a deviancia torkunkon való lenyomása.
Hé! Legközelebb majd szakállban megyek vásárolni...ha már ez a divat.
(remélem mindenki vágja a szarkazmust)
Ha nem arról szólna, Kolbász Puncinak esélye sem lett volna, mert a sok show elem nélkül a száma teljesen jellegtelen. Csak azért győzhetett, mert ha nem őt kiáltották volna ki győztesnek, akkor azzal jönne a fél világ, hogy mennyire elutasítóak vagyunk, mennyire utáljuk a transzikat. Csakhogy azért mert valaki transzi, még nem feltétlenül övé a legjobb előadás. Ebben az esetben is így van. Ez az egész a deviancia torkunkon való lenyomása.
Hé! Legközelebb majd szakállban megyek vásárolni...ha már ez a divat.
(remélem mindenki vágja a szarkazmust)
2014. május 17. 18:43
|
enci o.oOvisszatérő vendég |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 13.07.13. Hozzászólás: 153 Csatolások: 0 Azonosító: 205999 offline
|
Tudtommal nem ti rendeztétek meg a Dalfesztivált, ugyhogy nem tudom hogy mire van ekkora kiakadás..-.-
Akik ezt az egészet kitaláltak azoknak nem volt olyan kikötésük hogy transzik nem versenyezhetnek...szerintem arról szól ez a műsor hogy tehetséges emberek nyerjenek itt és nem arról hogy ki hogy néz ki..!
És akárkinek akármennyire is fáj van neki tehetsége ..nem hiába nyert...Ő legalább felvállalja amilyen és így akarja magát elfogadtatni ahogy van..
Az hogy ez nektek nem tetszik arról szerintem nem ő tehet...ugyanolyan ember mint ti szóval ő is élhet ilyen lehetőségekkel.!
Akik ezt az egészet kitaláltak azoknak nem volt olyan kikötésük hogy transzik nem versenyezhetnek...szerintem arról szól ez a műsor hogy tehetséges emberek nyerjenek itt és nem arról hogy ki hogy néz ki..!
És akárkinek akármennyire is fáj van neki tehetsége ..nem hiába nyert...Ő legalább felvállalja amilyen és így akarja magát elfogadtatni ahogy van..
Az hogy ez nektek nem tetszik arról szerintem nem ő tehet...ugyanolyan ember mint ti szóval ő is élhet ilyen lehetőségekkel.!
2014. május 17. 19:28
|
|
Martina Stoessel 12új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.05. Hozzászólás: 14 Csatolások: 0 Azonosító: 223746 offline
|
Nekem tetszik Conchita egyedi stílusa. Sőt a hangjanis nagyon jó.
2014. május 17. 22:14
Latom nagyon megoszlanak a velemenyek... Barki barmit mond en elismerem,tisztelem es szeretem Conchitat! Nagyon jo hangja van es azt pluszba ertekelem benne,hogy felvallalja magat. O egy nagyszeru ember. Az mar nagyon nem erdekel,hogy talan nem o volt a legjobb meg csak figyelemfelkeltes volt a szakall.. Az euroviziot es sosem neztem,es nem is erdekel,mert szerintem hulyeseg az egesz.
Paran most gondolatban (vagy irasban is..) lefognak hurrogni,de ez az en szemelyes velemenyem.
Paran most gondolatban (vagy irasban is..) lefognak hurrogni,de ez az en szemelyes velemenyem.
2014. május 18. 14:23
|
|
TörpemókusTʜᴇ Bᴀʟᴛɪᴄᴘᴜғғ Bᴏʏs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.04. Hozzászólás: 3396 Csatolások: 158 Azonosító: 179420 offline
|
Hát sajnos ez a verseny már régóta nem a dalokról szól, hanem inkább a politikai helyzetről és arról, hogy ki mekkora egyéniség.
Most akkor ebből a legtöbben azt szűrik le, hogy csak akkor lehet valaki sikeres, ha marha nagy egyéniség? Én elfogadom Conchitát, meg azt is, hogy transznemű, de könyörgöm, a dala egy középszerű lófitty, ennél még a franciák is jobbak voltak.
Fogadni merek, hogy Európa összes melegje és transzneműje felvette a telefont és szavazott rá, a normális tévénézők pedig csak ültek és nézték a műsort. Nem hiszem, hogy Európa most mutatta volna ki azt az óriási toleranciáját, amely tulajdonképpen nincs is neki, csak itt játsszuk az agyunkat. A világ egy nagyon rossz irányba megy, és ha az ember megírja a véleményét erről a "melegség" dologról, akkor egyből záporoznak a kommentek, hogy abszolút nem vagyok toleráns, homofób vagyok és hasonlók.
Amúgy nekem a holland dal is kicsit unalmas volt, úgyhogy vagy Sanna-nak vagy Aramnak vagy NEKÜNK kellett volna megnyerni. Kérdés: ha most ezzel a jó számmal nem nyertük meg, akkor mikor fogjuk?
Amúgy nekem a holland dal is kicsit unalmas volt, úgyhogy vagy Sanna-nak vagy Aramnak vagy NEKÜNK kellett volna megnyerni. Kérdés: ha most ezzel a jó számmal nem nyertük meg, akkor mikor fogjuk?
2014. május 18. 21:11
|
|
ninanesbittvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.20. Hozzászólás: 385 Csatolások: 15 Azonosító: 200499 offline
|
Daddy why, why, why...
2014. május 18. 21:14
|
|
Fancii1Dúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.16. Hozzászólás: 98 Csatolások: 0 Azonosító: 222795 offline
|
Na akkor most ez azoknak fog szólni akik szerint ő undorító és mnden más....Na ő ha így szeretni magát akkor ilyen szerintem egéz jó mivel egyedi és a hangja is nagyon jó!Szóval szerintem jó hangja van neki!
2014. május 18. 21:48
|
|
EvelyneChanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.16. Hozzászólás: 43 Csatolások: 0 Azonosító: 209496 offline
|
Én szeretem Chonchita-t... IGEN SZERETEM! szerintem különleges, nem mindennapi, a szám amit énekelt az gyönyörű! Imádom, egész nap azt hallgatom. Nem értem másoknak mi bajuk vele, szakállas és? Esetleg ártalmasabb külseje van, mint egy 200 kg-os embernek? Ilyen kész. Legalább ő felvállalja magát, nagyon sokat példát vehetnének róla
2014. május 19. 15:24
|
|
cs.vera45 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.13. Hozzászólás: 793 Csatolások: 0 Azonosító: 197734 offline
|
Egyszerűen csak az ölébe hullott az elismerés. Ha nem ő nyert volna, akkor most luciferalá küldenék az egész eurovíziót, hogy "hogymerték"...! Nem ő volt a legjobb, de azért "hogymerték"...mert ha transzi, és nem ő győz, akkor mindenki rasszista szemét, akinek nem tetszik. Bár sajnos most, így, hogy ő nyert is ez a helyzet. Nekem nem tetszik a száma. Kész. És nem vagyok rasszista szemét. Egyszerűen csak nem szimpi nekem egy olyan, akit ennyire túlbecsülnek, és akit eszközként használnak, (ezalatt a túlbecsülést, az erőltetést, és a csapból való folyását értem) a (#hányadszorismondomel?) deviancia torkunkon való lenyomására, és divatba hozására.
2014. május 19. 18:35
|
trixina99új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.02. Hozzászólás: 6 Csatolások: 0 Azonosító: 216240 offline
|
cs.vera45 ne engem oltogassál! neked nem is kéne ide hozzászólást írnod! te ilyen szar alternatív zenéket hallgatsz az avatarod alapján, semmi közöd nincs a pophoz. am meg nem az cím, hogy EUROVÍZIÓS SZÉPSÉGVERSENY ÉS DALFESZTIVÁL akármit is mondasz. Hiába írod le 500szor ugyanazt, akkor is országok szavaztak rá, a nézők szavazatai alapján is ő volt az első (forrás: eurovison.tv). És igen menj szakállba vásárolni, a te nulla zenéd előadói is ezt hordják. Úgyhogy egyet tudok tanácsolni: HALLGASD TOVÁBB A BÉNA ALTERNATÍV ZENÉDET ÉS AHHOZ SZÓLJ HOZZÁ, NE AHHOZ, AMIHEZ SEMMI KÖZÖD!
2014. május 19. 19:08
|
|
cs.vera45 |
|
trixina99, te nagyon el vagy tévedve, de innentől fogva nem veszekszem veled, mert úgy tűnik, hogy a te fejedben már nem lehet világosságot gyújtani. Egyébként meg ahhoz kommentelek, amihez akarok.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: