Ausztria nyerte az Eurovíziót
2014. május 16. 14:43
|
|
Ayame.01typical teen, sorry |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.25. Hozzászólás: 5539 Csatolások: 32 Azonosító: 159255 offline
|
Akármennyire is fura ez az ember, el kell ismerni hogy van hangja! Engem rázott a hideg a dal közben. Andrásra pedig rendkívül büszke vagyok, ennél jobbra nem is nagyon számítottam. Szép munka volt!
2014. május 16. 15:11
|
|
andrewlincolnloveyaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.03. Hozzászólás: 17 Csatolások: 0 Azonosító: 218356 offline
|
szerintem nagyon jo hangja van!igaz hogy furcsa,de a hangja elkepesztoen szep:))) Ormenyorszag meg uristen nagyon jo volt*-*
2014. május 16. 17:11
Már elegem van ebből a szakállas nőbő!Mindenhol ez megy,már a csapból is ez folyik.Persze,persze ez most nagy szenzáció,mert ő egy szakállas nő..Fúúúú!
2014. május 16. 17:15
Ja,és szerintem is nagy dolog,hogyha valaki így kimer állni a közönség elé.Biztosan van önbizalma
Ám aztán lehet,hogy csak azért csinálta,hogy ő legyen a szenzáció,bár Számomra semmi extra sincs benne.Na és ha szakálla van?Nagy csoda,nem mondom:/
Ám aztán lehet,hogy csak azért csinálta,hogy ő legyen a szenzáció,bár Számomra semmi extra sincs benne.Na és ha szakálla van?Nagy csoda,nem mondom:/
2014. május 16. 17:27
|
trixina99új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.02. Hozzászólás: 6 Csatolások: 0 Azonosító: 216240 offline
|
Viki vagyok te normális vagy vagy beszívtál. Egyszer ez egyszer az. Nem szakállas nő, hanem egy transzvesztita. Bárki bármikor lehet beteg. Ha valaki egy autóbalesetben megsérül azt sem kell piszkálni azért, mert sérült ember lett. El kell fogadni!!!!! Egyébként meg melyikőtöknek lenne ennyi bátorsága, hogy így is felvállalja magát vagy melyikőtök tud így énekelni? egyikőtök sem. Ja amúgy meg de a DALRÓL IS SZÓL, jó dal volt, te milyet írtál volna? Ezen a versenyen nem a kinézet számít, ez nem egy szépségverseny!!!
2014. május 16. 18:05
Idézet (trixina99 @ 2014.05.16. 17:27)
Viki vagyok te normális vagy vagy beszívtál. Egyszer ez egyszer az. Nem szakállas nő, hanem egy transzvesztita. Bárki bármikor lehet beteg. Ha valaki egy autóbalesetben megsérül azt sem kell piszkálni azért, mert sérült ember lett. El kell fogadni!! Egyébként meg melyikőtöknek lenne ennyi bátorsága, hogy így is felvállalja magát vagy melyikőtök tud így énekelni? egyikőtök sem. Ja amúgy meg de a DALRÓL IS SZÓL, jó dal volt, te milyet írtál volna? Ezen a versenyen nem a kinézet számít, ez nem egy szépségverseny!!!
Igazad van.
2014. május 16. 18:18
|
|
The Nort Facevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.16. Hozzászólás: 190 Csatolások: 0 Azonosító: 219387 offline
|
Kukucs...na mi az ott?
2014. május 16. 18:24
Szerintem nem kéne ítélkezni a külseje miatt. Conchita Wurst megérdemelte hogy nyert az euróvizión ő volt a legjobb, legtehetségesebb ezért szavaztam is rá. Én úgy gondolom férfiként is helyes volt. Nőként is szép nézzétek meg a gyönyörű alakját irigylésre méltó a szeme is nagyon szép. Congratulations Conchita. Conchita Wurst you are the best and you are the best singer.
2014. május 16. 18:31
|
|
Aya-chanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.17. Hozzászólás: 140 Csatolások: 0 Azonosító: 221349 offline
|
bár a hangja viszonylag jó, de nem nagy szám... ha a megjelenésével a transzszexuális emberekért próbált kampányolni, kezdhette volna mondjuk azzal, hogy lenyírja a szakállát!!! ezzel nem segítette őket, hanem egyenesen gúnyt űzött belőlük :/ a dalától pedig nem kaptam szívrohamot, szerintem nem ez volt a legjobb
1 felhasználónak tetszik:
The Nort Face
2014. május 16. 18:37
|
|
Aya-chanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.17. Hozzászólás: 140 Csatolások: 0 Azonosító: 221349 offline
|
ez a verseny egyébként egy kicsit manipulált volt, hiszen ha nem Fraulein Kolbász nyerte volna meg, mindenki azon problémázna, hogy Európa milyen elutasító a melegekkel szemben... nem egészen a hangja/dal miatt nyert, hanem ezzel szinte ölébe hullott a győzelem csak azért, mert "nem bántjuk a más beállítottságúakat" nincs bajom a melegekkel, de nem szép dolog kihasználni valamit a győzelem érdekében :/ meg lettek zsarolva a környező népek
1 felhasználónak tetszik:
The Nort Face
2014. május 16. 19:25
öööömmm...Mit mondhatnék erre?De ez lett a második legjobb eredményünk!!!
2014. május 16. 19:45
|
|
believe forevervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.01. Hozzászólás: 147 Csatolások: 0 Azonosító: 204982 offline
|
ez egy buzii -.-" am grat Magyarországnak! xd
2014. május 16. 20:23
|
|
ancikakaticaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.15. Hozzászólás: 4 Csatolások: 0 Azonosító: 197893 offline
|
sztem ez a verseny túl van értékelve!!! hááát minden esetre érdekes ez a "nő"
2014. május 16. 20:45
|
|
Lisa7003fitnessfan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.16. Hozzászólás: 4366 Csatolások: 188 Azonosító: 151228 offline
|
Nem szállnátok le róla? Ártott nektek? Még mindig többre értékelem, mint a "mélyen tisztelt" Mileykát. Jó igen, az interjúiban is kicsit teszi-veszi magát, de különben meg értelmes megnyilvánulásai vannak. Szerintem nem csinált semmi polgárpukkasztót, nem ő az egyedüli ilyen ember a Földön, elhihetitek. Csak ő vállalja fel!
Szó mi szó, legyen akárki, a hangja elképesztő!
Szó mi szó, legyen akárki, a hangja elképesztő!
2014. május 16. 21:58
Idézet (Meisan @ 2014.05.15. 21:37)
Engem egyáltalán nem zavar az identitása, én örülök annak, hogy ebben a világban meg meri tenni azt, amit tesz. Én tényleg olyan ember vagyok, aki teljesen elfogadja azokat az embereket, akiket a közösség "undorítónak" és "furának", na meg "korcsnak" tart.
De az, hogy úgy nyerte meg az Euróvíziót, hogy a hangja nem épp a legjobb, a dala halál unalmas volt, az kiveri nálam a biztosítékot. Nem így kéne megmutatnia az Európai Uniónak, hogy "milyen nagyon empatikus". Marhára nem. Nem bírom Andrist, de ő százezerszer jobb volt ennél a férfinál.
Persze, mi magyarok sosem nyerhetünk. Ez meg van írva a nagykönyvben.
Azt is elismerem, hogyha nem Conchita nyert volna, akkor biztos, hogy mindenki azon csámcsogott volna, milyen pofátlan és szemét az EU, hogy tuti csak azért nem nyert, mert az emberek többsége által normálisnak tartottól eltér.
De az, hogy úgy nyerte meg az Euróvíziót, hogy a hangja nem épp a legjobb, a dala halál unalmas volt, az kiveri nálam a biztosítékot. Nem így kéne megmutatnia az Európai Uniónak, hogy "milyen nagyon empatikus". Marhára nem. Nem bírom Andrist, de ő százezerszer jobb volt ennél a férfinál.
Persze, mi magyarok sosem nyerhetünk. Ez meg van írva a nagykönyvben.
Azt is elismerem, hogyha nem Conchita nyert volna, akkor biztos, hogy mindenki azon csámcsogott volna, milyen pofátlan és szemét az EU, hogy tuti csak azért nem nyert, mert az emberek többsége által normálisnak tartottól eltér.
Ott a pont.
2014. május 16. 23:22
|
|
Dexter Holland |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.04.29. Hozzászólás: 1594 Csatolások: 0 Azonosító: 28236 offline
|
Szerintem mostmár le lehetne venni ezt az undormányt a kezdőlapról , hogy ne kellejen minden nap ezt nézni.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
John Lithgow nem hiszi, hogy végig tudja majd csinálni.