Ausztria nyerte az Eurovíziót
2014. május 15. 15:21
|
|
heyitsmemivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.12. Hozzászólás: 165 Csatolások: 0 Azonosító: 208992 offline
|
Bírom, hogy mindenki azon van fennakadva, hogy ő nyert és "hova halad Európa, meg az Eurovízió is" Hallott itt valaki Dana International-ról? 1998-as győztes. Nézzetek csak utána. Dana nővé operáltatta magát, és úgy nyerte meg a dalfesztivált. Úgy csinál a legtöbb ember, mintha Conchita lenne az első hasonló győztes. Az a különbség, hogy Conchita drag queen, tehát: NŐKÉNT VISELKEDIK a színpadon. Otthon nem. Nem full time hölgy, és nem is transzvesztita, az operáció pedig meg sem fordult a fejében. Ugh na jó, és most én a magam részéről befejeztem a kommentelgetést. Nem mintha bárki egyáltalán fel akarná fogni amit én is, és már sokan mások is leírtak.
2014. május 15. 15:35
Félelmetes. Mint egy nő, és akkor férfias hangja van. Különben akkor meg miért nem borotválta le a szakállát?
2014. május 15. 16:37
|
|
Óra18visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.25. Hozzászólás: 128 Csatolások: 5 Azonosító: 188335 offline
|
Szerintem ez felháborító, hogy nem a hang hanem az számít, hogy ki hogyan néz ki/milyen szokatlan... Wurst=Kolbász.. Szakállas nő akinek kolbász a neve és egyébként pasi... Döntse már el hogy most pasi vagy nő akár lenni.. Vagyis ne... Pasinak született szóval maradjon pasi!!!! Jóvpéldát mutat a gyerekeknek... "Gyerekek tudjátok az a normális ha egyszerre vagytok nők és pasik is".. 12+os műsor lett az egész Eurovisióból.. Ott vannak a lengyelek is akik a nagy csöcsű ribancokkal akarták nyerni... Hová jutott európa?!!!!!!
2014. május 15. 16:39
|
|
Esztóka122 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.02. Hozzászólás: 513 Csatolások: 34 Azonosító: 208023 offline
|
Egyserűen érthetetlen, hogy annyi jó előadó (akik persze normálisak!!!) Pont őt kellett választani! Igaz, nem volt rossz dal, de például Hollandiáé sokkal jobb volt!
2014. május 15. 17:25
|
|
Justbeckiivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.05. Hozzászólás: 219 Csatolások: 0 Azonosító: 130592 offline
|
heyitsmemi nem azzal van a probléma, hogy transzvesztita. De az a szakáll semmi okból nincs ott, csupán provokációból. Na azzal van a probléma. Ha nem lett volna szakálla, 100%, hogy nem nyer.
2014. május 15. 17:35
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.12. Hozzászólás: 165 Csatolások: 0 Azonosító: 208992 offline
|
Justbeckii: Jézusom, miért pattog mindenki a szakállon? Nem a szakáll énekelt
Komolyan nem értem, de valószínűleg azok a hülyék, akik nem foglalkoznak azzal, hogy ki hogy néz ki. És nem provokációról van szó, évek óta van szakálla és Conchita karaktere sem az Eurovízióra "született". Az ok, amiért ott van az az, hogy "nem számít hogy nézel ki, amíg te jól érzed magad a bőrődben". Ezen kívűl ha tudsz angolul nézd meg ezt, és választ kapsz. https://www.youtube.com/watch?v=a1pVOdPFxXM
2014. május 15. 17:38
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Idézet (heyitsmemi @ 2014.05.15. 17:35)
Justbeckii: Jézusom, miért pattog mindenki a szakállon? Nem a szakáll énekelt
Komolyan nem értem, de valószínűleg azok a hülyék, akik nem foglalkoznak azzal, hogy ki hogy néz ki. És nem provokációról van szó, évek óta van szakálla és Conchita karaktere sem az Eurovízióra "született". Az ok, amiért ott van az az, hogy "nem számít hogy nézel ki, amíg te jól érzed magad a bőrődben". Ezen kívűl ha tudsz angolul nézd meg ezt, és választ kapsz. https://www.youtube.com/watch?v=a1pVOdPFxXM
Na, pontosan azt akarják elhitetni a naiv pórnéppel, mint amit imént leírtál. Látszik, hogy nem láttok át a szitán...
2014. május 15. 17:44
|
|
|
Beyla, sajnálom, Nyilván neked van igazad. :-)
2014. május 15. 17:52
|
|
styles94új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.14. Hozzászólás: 5 Csatolások: 0 Azonosító: 226073 offline
|
Egyszerűen undorító ez a "nő". Ha nem látnám az arcát el nem tudnám képzelni, hogy hogyan néz ki.. Még a hangja is férfias. Nekem semmi hangom nincs. De esküszöm, hogy elmegyek az X-faktorba felragasztok egy műszakállat+ bajuszt oszt megnyerem. Ennyi. Felháborító ez az egész.. Ez már inkább Eurovíziós Transzvesztivál.
2014. május 15. 17:55
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Idézet (heyitsmemi @ 2014.05.15. 17:44)
Beyla, sajnálom, Nyilván neked van igazad. :-)
Nem kell nekem igazat adni, Isten őrizz, csak gondoltam, megosztom azt a nagy világgal, hogy Wursttal kapcsolatban mit szeretnének elhitetni az emberekkel. Nem ellened irányult még mielőtt félreérted.
2014. május 15. 18:50
|
|
Ariana-Girlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.06. Hozzászólás: 166 Csatolások: 0 Azonosító: 199622 offline
|
.....no comment
2014. május 15. 19:49
egy csomó vicc van erről a "lényről" mert hogy ez fiú e vagy lány azt nem tudom
2014. május 15. 20:40
|
|
Vivcsiiiihhúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.02. Hozzászólás: 24 Csatolások: 0 Azonosító: 225335 offline
|
Fiú vagy lány???
2014. május 15. 20:49
|
|
Gesztenye2visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.23. Hozzászólás: 424 Csatolások: 0 Azonosító: 206949 offline
|
Hát elképesztően szomorú vagyok hogy ez a trvai nyert. -.- Andris elképesztően jó volt, illetve Francia ország és a szegény 2 pontja
2014. május 15. 21:07
Nem értem mért bántjátok ennyire !! Ez a dalról szól nem arról hogy hogyan néz ki !!!
Undorító ahgy bántjátok szerencsétlent.
Aki be akar szólni nyugodtan reagáljon.
Undorító ahgy bántjátok szerencsétlent.
Aki be akar szólni nyugodtan reagáljon.
2014. május 15. 21:37
|
|
Meisan∆ spica ∆ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.22. Hozzászólás: 2260 Csatolások: 88 Azonosító: 156156 offline
|
Engem egyáltalán nem zavar az identitása, én örülök annak, hogy ebben a világban meg meri tenni azt, amit tesz. Én tényleg olyan ember vagyok, aki teljesen elfogadja azokat az embereket, akiket a közösség "undorítónak" és "furának", na meg "korcsnak" tart.
De az, hogy úgy nyerte meg az Euróvíziót, hogy a hangja nem épp a legjobb, a dala halál unalmas volt, az kiveri nálam a biztosítékot. Nem így kéne megmutatnia az Európai Uniónak, hogy "milyen nagyon empatikus". Marhára nem. Nem bírom Andrist, de ő százezerszer jobb volt ennél a férfinál.
Persze, mi magyarok sosem nyerhetünk. Ez meg van írva a nagykönyvben.
Azt is elismerem, hogyha nem Conchita nyert volna, akkor biztos, hogy mindenki azon csámcsogott volna, milyen pofátlan és szemét az EU, hogy tuti csak azért nem nyert, mert az emberek többsége által normálisnak tartottól eltér.
De az, hogy úgy nyerte meg az Euróvíziót, hogy a hangja nem épp a legjobb, a dala halál unalmas volt, az kiveri nálam a biztosítékot. Nem így kéne megmutatnia az Európai Uniónak, hogy "milyen nagyon empatikus". Marhára nem. Nem bírom Andrist, de ő százezerszer jobb volt ennél a férfinál.
Persze, mi magyarok sosem nyerhetünk. Ez meg van írva a nagykönyvben.
Azt is elismerem, hogyha nem Conchita nyert volna, akkor biztos, hogy mindenki azon csámcsogott volna, milyen pofátlan és szemét az EU, hogy tuti csak azért nem nyert, mert az emberek többsége által normálisnak tartottól eltér.
2014. május 16. 12:47
|
|
Crazy000._.♥´¯`*•.¸´¯`*•.¸¸♥ ๓αяιηα tєђ ๔ ια๓° η๔s ♥´¯`*•.´¯`*•.¸¸♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.02. Hozzászólás: 1106 Csatolások: 88 Azonosító: 176996 offline
|
Fura egy ember az biztos xd
2014. május 16. 13:08
|
|
Curikavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.13. Hozzászólás: 352 Csatolások: 0 Azonosító: 193972 offline
|
Szerintem is undorító..... pedig szép nő lenne, csak nem kéne a szakáll. nem, azzal semmi bajom hogy ezt megteszi mert az oké tiszteletre méltó. de emberek!! ez csak figyelem felkeltés!! mindenki róla beszél, ez a célja!! csak azért teszi meg, nem azért hogy példakép legyen...
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
A kicsinek béranya adott életet.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
A fellépésén meglepő hangot adott ki egy rajongója.
Válik a Hazug csajok társaságának sztárja
Válik a Hazug csajok társaságának sztárja
Janel Parrish és férje, Chris Long szakítottak.

0 felhasználónak tetszik: