Ausztria nyerte az Eurovíziót
2014. május 14. 18:10
|
|
Noémi Kaulitzúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.01. Hozzászólás: 96 Csatolások: 0 Azonosító: 204915 offline
|
Ilyen rusnya teremtés még a kallendáriumban sincsen...
2014. május 14. 18:38
|
|
vakarcs1998új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.14. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 226092 offline
|
Ennek a transzfesztitának az a neve hogy "punci kolbász" pedig ezt megvetik a ausztriaiak!! XD
2014. május 14. 19:00
|
|
Emma SPvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.15. Hozzászólás: 100 Csatolások: 0 Azonosító: 203804 offline
|
Emeberek! Ő is egy ugyanolyan ember mint mi! Csak éppen ő úgy gondolja hogy ő nő! Ettől ő nem különb. Én neki szurkoltam szerintem marha cool hangja van meg a szám is nagyon király amivel indult és sztem megérdemli!
2014. május 14. 19:05
|
|
LilyCollinsForevervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.18. Hozzászólás: 298 Csatolások: 4 Azonosító: 219515 offline
|
Sztem ez a verseny nem erről szól. A hangról szól. És ennek a...szóval neki nagyon jó hangja van. Nem érdekel milyen nemű vagy hogy néz ki a hangja jó nekem ennyi bőven elég, nem értem miért fikázzák neki ez a jó és akkor ezt csinaálja senkinek semmi köze hozzá...imádom azt a sok hülyét aki azt hiszi bármivel különb... őt egy világ ismeri..téged ki ismer?!A szomszéd se tudja a neved!!!Ugyhogy akinek nem tetszik húzz meg magát!!
Danke schön!!
Danke schön!!
1 felhasználónak tetszik:
Szandi0820
2014. május 14. 19:30
|
|
MissWhovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.18. Hozzászólás: 196 Csatolások: 0 Azonosító: 212058 offline
|
Ez mind szép és jó, DE kérdem én: Ez most a dalokról és a hangról szól, egy énekesről, aki egyszerűen levesz a lábamról az előadásával, vagy arról, hogy ki b*zi és ki nem? Ennyi erővel mi, vagy bármelyik másik ország kiküldhetett volna egy ilyen embert, egy ilyen gáz számmal, és lazán nyert volna...
Nem bántásból, tényleg el kell fogadni az ilyen embereket, de, ha rossz a dal, akkor miért rá szavaznak??!!
Nem bántásból, tényleg el kell fogadni az ilyen embereket, de, ha rossz a dal, akkor miért rá szavaznak??!!
2014. május 14. 19:37
|
|
LoVe nyuszii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.04. Hozzászólás: 580 Csatolások: 0 Azonosító: 193238 offline
|
Édes jó istenek Örményország komolyan :/
2014. május 14. 20:20
|
|
heyitsmemivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.12. Hozzászólás: 165 Csatolások: 0 Azonosító: 208992 offline
|
vakarcs1998: Ez megint csak valami, ami elterjedt a neten. Egy: Ő nem transzvesztita, hanem drag queen. (Otthon pasiként él, a média előtt Conchita) Nem fejtem ki, hogy miért, aki okosakat akar beszélni, az nézzen utána. Kettő: Ez a név dolog meg szintén egyvalakitől elindult, és terjed. A Wurst szószerinti fordítása "kolbász", viszont azt is jelentheti szlengben "nem számít/mindegy" amivel meg is érkeztünk ahhoz, amit hirdet: "Nem számít milyen vagy". A Conchita-t pedig egy barátja adta neki. || Én mindenesetre imádom a hangját, a dalt is, és őt is. Le lehet szólni érte, az e-mail címem idontcare@ireallydontcare.com
2014. május 14. 20:24
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Idézet (Stay Strong Bogi @ 2014.05.13. 22:23)
Undorítónak tartom ezt a mai fiatalságot, rosszabb esetben mai közép generációt. Sehol sem látok mást, mint hogy őt kifigurázzák, nevetség tárgyává teszik miközben ő csak a tehetségét és másságát mutatta meg a nagyvilágnak. Lehet,hogy tényleg nem kellet volna ennyire a mély vízbe ugrania a szakállal kapcsolatban, de hát ha neki így tetszik had viselje.
Továbbá félelmetes az a sok fiatal ember aki itt a kommentekbe nem volt képes mást írni csak olyasmiket, hogy "undorító, visszataszító,ijesztő" személy. Hallottátok az énekhangját? Láttatok tőle legalább egyetlen egy videót amiben énekel, vagy legalább 5 másodpercet a dalából? Kétlem. A legtöbben itt előre ítélkeznek ami a társadalom legrosszabb szokása. Előbb próbáljatok meg úgy énekelni, úgy kiállni a több ezres tömeg illetve több milliós TV néző elé mint ő. Tiszteletreméltóan felvállalta önmagát, és megérdemelte a győzelmet.
Továbbá félelmetes az a sok fiatal ember aki itt a kommentekbe nem volt képes mást írni csak olyasmiket, hogy "undorító, visszataszító,ijesztő" személy. Hallottátok az énekhangját? Láttatok tőle legalább egyetlen egy videót amiben énekel, vagy legalább 5 másodpercet a dalából? Kétlem. A legtöbben itt előre ítélkeznek ami a társadalom legrosszabb szokása. Előbb próbáljatok meg úgy énekelni, úgy kiállni a több ezres tömeg illetve több milliós TV néző elé mint ő. Tiszteletreméltóan felvállalta önmagát, és megérdemelte a győzelmet.
Valószínűleg nem véletlen az, ahogyan viselkednek vele kapcsolatban az emberek. Az még hagyján, hogy pénisz helyett vaginát operáltatott magának, de nagyon durván feszegette a határokat, amit sok ember gyomra nem vesz be, és ez így is van rendjén. Ahhoz vagyunk szokva, hogy valaki vagy férfi vagy nő. Nos, ennek a kettőnek a keverékével aligha találkozhattunk életünk során, maximum a transzvesztitáknál, de egy normális ember nem foglalkozik ilyenekkel, úgy gondolom. Ez valóban undorító és visszataszító. Ha én nem borotválom le a lábamat, akkor már igénytelen vagyok, gusztustalan és nem nőies. De egy szakállas transzi odamegy és az egekig van magasztalva, sőt megnyeretik vele Európa legnagyobb zenei fesztiválját. Csak nekem furcsa ez az egész?
2014. május 14. 20:38
|
|
wirdzsivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.07. Hozzászólás: 193 Csatolások: 0 Azonosító: 152532 offline
|
Negatív kommentek, azért a kisebbek számára rémisztő lehet, gondoljatok bele. És amúgy tényleg jó hangja van, és én nem ítélem el emiatt, ahogy Miley-t sem ítélem el, te is lehetsz olyan mint ő egy időben, ők sem örökre választották ezt a státuszt, csak most "éppen kifordulok magamból" módra kapcsoltak, mint az átlagos tinik, csak felnőtt fejjel.
2014. május 14. 21:41
|
|
Psyché |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.08. Hozzászólás: 930 Csatolások: 1 Azonosító: 203409 offline
|
Idézet (ciel @ 2014.05.12. 13:12)
Én moderáljam magam, mikor te sértegetsz engem? És mi van, ha látszik rajta, hogy félvér? Bújjon el, vagy mi a fene? Szégyellnie kellene? Aki félvér, az már nem is tekinthet magára magyarként?
Azt hiszem, a sértegetést pont nem én kezdtem. Nem kéne folytatnom se, de a hangnem (ez esetben az írásmód) és egy-két "érdekes" fogalmazásod alapján úgy éreztem, nem a leghülyébb emberrel beszélsz a Földön, és ennek hangot kell adnom.
Szó nincs itt a szégyellnivalóról. Én speciel toleráns vagyok a feketebőrűekkel, fogyatékosokkal, mozgássérültekkel szemben (igen, a transzvesztitákat pont nem kultiválom, nyilván én vagyok a gonosz), és ha már itt vagyunk, a félvérűekkel szemben is, szimplán arra gondoltam, hogy Eurovíziós Dalfesztiválra ha már Európáról beszélünk, minden ország a saját népéből jellegzetes vonásokkal rendelkező személyt kéne hogy küldjön - ja, és nem egy olyat, aki nem képes a saját neméről dönteni, mert ezt a diszkriminációs dumát én nem veszem e, ez a show kedvéért ment, meg a hírnév miatt.
Remélem ez a reflektálásom is ki lesz forgatva.
2014. május 14. 22:06
|
|
Fannycska999rrrromantic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.04. Hozzászólás: 3681 Csatolások: 163 Azonosító: 160042 offline
|
Engem ebben az emberben nem a mássága vagy a külseje irritál, hanem az, ahogy ezt az egészet kihasználta. Ha jól tudom, már korábban is indult tehetségkutatón, csak akkor még fiús külsővel - és akkor nem sokat ért el. És most, hogy már megvolt neki ez az imidzs, ami érdekessé tette, rögtön simábban mentek a dolgok. Nyilván sok ember szimpátiáját megnyerte ezzel az "azt szeretném, ha elfogadnának" blablával, és végül már nem is igazán a tehetsége juttatta az első helyre. Az egész szakállas nő imidzs egy reklámfogás volt, ami végül is bevált.
Tudom, hogy most a sok jóhiszemű ember szemében egy hülye, előítéletes libának tűnök, de könyörgöm! Nem értem, hogy hogy történhetett, hogy annyian bevették ezt az egészet, amikor annyira nyilvánvaló volt az, amit már leírtam. És mielőtt akárki belekötne: azt egy szóval sem írtam, hogy a tehetségével van baj, mert nincs rossz hangja. Engem csak az taszít, amit már leírtam.
Tudom, hogy most a sok jóhiszemű ember szemében egy hülye, előítéletes libának tűnök, de könyörgöm! Nem értem, hogy hogy történhetett, hogy annyian bevették ezt az egészet, amikor annyira nyilvánvaló volt az, amit már leírtam. És mielőtt akárki belekötne: azt egy szóval sem írtam, hogy a tehetségével van baj, mert nincs rossz hangja. Engem csak az taszít, amit már leírtam.
2014. május 14. 22:19
|
|
guns_n_rosesvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.27. Hozzászólás: 211 Csatolások: 39 Azonosító: 220059 offline
|
Te jó Isten, és emberek még mindig tudnak ezen veszekedni... Mellesleg üzenem azoknak, akik olyan baromságokat írnak, hogy "így született", hogy nem így született, FÉRFI volt, aki felvette ezt az imidzset, és konkrétan kihasználta az emberek befolyásolhatóságát (hirtelen mindenkiből előtört az empatikusság) és az ebben rejlő lehetőségeket. Nem kell őt sértegetni, de mivel "ugyanolyan ember, mint ti", ezért az égig se kell emelni.
2014. május 15. 12:59
|
|
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4223 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 offline
|
Nem mindegy nektek,hogy néz ki?
Tudtommal az Eurovízió nem a külsőről,hanem a hangról szól.
Tudtommal az Eurovízió nem a külsőről,hanem a hangról szól.
2014. május 15. 13:09
|
|
Manna-babavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.18. Hozzászólás: 136 Csatolások: 0 Azonosító: 203937 offline
|
Jó tudni, hogy most már nem ítéli el a világ ha valaki más! De azt mondom, hogy ez azért már túlzás. Nem kéne ennyire magasztalni őket!!
2014. május 15. 13:31
Az én szerény és talán, de csak talán europid gondolkodásomban ez (nem a személyre értem) egy szörnyű dolog, az egész úgy ahogy van. Politikát, toleranciát és egyéb hülyeségeket belevarnak az egész műsorba, mindenről szól csak nem a zenéről, bármennyire is szeretik ezt hangoztatni, messze nem a zenéről szól ez a cirkusz, már rég nem.
Nos fogalmam sincs, hogy hívják, de nem is érdekel, viszont ez a szám egész jó, de ezzel egy átlagos nő nem nyert volna soha, szóval igen, erősen rájátszottak arra, hogy a sok "moderngondolkodású" így rá fog szavazni.
Nos fogalmam sincs, hogy hívják, de nem is érdekel, viszont ez a szám egész jó, de ezzel egy átlagos nő nem nyert volna soha, szóval igen, erősen rájátszottak arra, hogy a sok "moderngondolkodású" így rá fog szavazni.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.