Starity

Ausztria nyerte az Eurovíziót

29 oldal 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2014. május 14. 18:10 #461
Noémi Kaulitz
Noémi Kaulitz
új tag

Státuszvégy 1 nagy levegőt,ez csak rossz nap,nem rossz élet..
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 96
Csatolások: 0
Azonosító: 204915
Ilyen rusnya teremtés még a kallendáriumban sincsen...
2014. május 14. 18:10 #462
Fozi Dodi
Fozi Dodi
ForthePolarbears

StátuszThe Scout
Hozzászólás: 1396
Csatolások: 224
Azonosító: 133896
Beautystar18 igazad van. Ő viszont főként azért nyert amiért így néz ki :/
2014. május 14. 18:38 #463
vakarcs1998
vakarcs1998
új tag
Hozzászólás: 2
Azonosító: 226092
Ennek a transzfesztitának az a neve hogy "punci kolbász" pedig ezt megvetik a ausztriaiak!! XD
2014. május 14. 19:00 #464
Emma SP
Emma SP
visszatérő vendég
Hozzászólás: 100
Azonosító: 203804
Emeberek! Ő is egy ugyanolyan ember mint mi! Csak éppen ő úgy gondolja hogy ő nő! Ettől ő nem különb. Én neki szurkoltam szerintem marha cool hangja van meg a szám is nagyon király amivel indult és sztem megérdemli!
smileeee.gif
2014. május 14. 19:05 #465
LilyCollinsForever
LilyCollinsForever
visszatérő vendég

StátuszThe Vampire Diaries<3:$$*.*
Hozzászólás: 298
Csatolások: 4
Azonosító: 219515
Sztem ez a verseny nem erről szól. A hangról szól. És ennek a...szóval neki nagyon jó hangja van. Nem érdekel milyen nemű vagy hogy néz ki a hangja jó nekem ennyi bőven elég, nem értem miért fikázzák neki ez a jó és akkor ezt csinaálja senkinek semmi köze hozzá...imádom azt a sok hülyét aki azt hiszi bármivel különb... őt egy világ ismeri..téged ki ismer?!A szomszéd se tudja a neved!!!Ugyhogy akinek nem tetszik húzz meg magát!!wink.gif
Danke schön!!
1 felhasználónak tetszik: Szandi0820
2014. május 14. 19:30 #466
MissWho
MissWho
visszatérő vendég
Hozzászólás: 196
Azonosító: 212058
Ez mind szép és jó, DE kérdem én: Ez most a dalokról és a hangról szól, egy énekesről, aki egyszerűen levesz a lábamról az előadásával, vagy arról, hogy ki b*zi és ki nem? Ennyi erővel mi, vagy bármelyik másik ország kiküldhetett volna egy ilyen embert, egy ilyen gáz számmal, és lazán nyert volna...
Nem bántásból, tényleg el kell fogadni az ilyen embereket, de, ha rossz a dal, akkor miért rá szavaznak??!!
2014. május 14. 19:37 #467
LoVe nyuszii
LoVe nyuszii

StátuszJobb teljes erőből harcolva meghalni, mint térden állva, megalázottan élni az él
Hozzászólás: 580
Azonosító: 193238
Édes jó istenek Örményország komolyan :/
2014. május 14. 20:05 #468
Fancii1D
Fancii1D
új tag

StátuszAha Élek :D
Hozzászólás: 98
Azonosító: 222795
Titeket mért érdekel hogy nézki ő ilyen ez ellen nem tudtok semmit tenni!Szerintem megérdemelte az első helyet de nekem a Lengyelek volta a kedvenceim! smileeee.gif
2014. május 14. 20:20 #469
heyitsmemi
heyitsmemi
visszatérő vendég

StátuszOtwarty świat, rany zamknięte
Hozzászólás: 165
Azonosító: 208992
vakarcs1998: Ez megint csak valami, ami elterjedt a neten. Egy: Ő nem transzvesztita, hanem drag queen. (Otthon pasiként él, a média előtt Conchita) Nem fejtem ki, hogy miért, aki okosakat akar beszélni, az nézzen utána. Kettő: Ez a név dolog meg szintén egyvalakitől elindult, és terjed. A Wurst szószerinti fordítása "kolbász", viszont azt is jelentheti szlengben "nem számít/mindegy" amivel meg is érkeztünk ahhoz, amit hirdet: "Nem számít milyen vagy". A Conchita-t pedig egy barátja adta neki. || Én mindenesetre imádom a hangját, a dalt is, és őt is. Le lehet szólni érte, az e-mail címem idontcare@ireallydontcare.com biggrin.gif
2014. május 14. 20:24 #470
Beyla
Beyla
carter

StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Idézet (Stay Strong Bogi @ 2014.05.13. 22:23)
Undorítónak tartom ezt a mai fiatalságot, rosszabb esetben mai közép generációt. Sehol sem látok mást, mint hogy őt kifigurázzák, nevetség tárgyává teszik miközben ő csak a tehetségét és másságát mutatta meg a nagyvilágnak. Lehet,hogy tényleg nem kellet volna ennyire a mély vízbe ugrania a szakállal kapcsolatban, de hát ha neki így tetszik had viselje. 
Továbbá félelmetes az a sok fiatal ember aki itt a kommentekbe nem volt képes mást írni csak olyasmiket, hogy "undorító, visszataszító,ijesztő" személy. Hallottátok az énekhangját? Láttatok tőle legalább egyetlen egy videót amiben énekel, vagy legalább 5 másodpercet a dalából? Kétlem. A legtöbben itt előre ítélkeznek ami a társadalom legrosszabb szokása. Előbb próbáljatok meg úgy énekelni, úgy kiállni a több ezres tömeg illetve több milliós TV néző elé mint ő. Tiszteletreméltóan felvállalta önmagát, és megérdemelte a győzelmet.

Valószínűleg nem véletlen az, ahogyan viselkednek vele kapcsolatban az emberek. Az még hagyján, hogy pénisz helyett vaginát operáltatott magának, de nagyon durván feszegette a határokat, amit sok ember gyomra nem vesz be, és ez így is van rendjén. Ahhoz vagyunk szokva, hogy valaki vagy férfi vagy nő. Nos, ennek a kettőnek a keverékével aligha találkozhattunk életünk során, maximum a transzvesztitáknál, de egy normális ember nem foglalkozik ilyenekkel, úgy gondolom. Ez valóban undorító és visszataszító. Ha én nem borotválom le a lábamat, akkor már igénytelen vagyok, gusztustalan és nem nőies. De egy szakállas transzi odamegy és az egekig van magasztalva, sőt megnyeretik vele Európa legnagyobb zenei fesztiválját. Csak nekem furcsa ez az egész? blink.gif Bánom is én már, legyen nő, ha ő is előhúzza a tarsolyából a "Női lélek, férfi testbe zárva" degenerált dumát, de akkor borotválkozzon már meg! És jelentem, az előadását is meghallgattam (csakhogy hátha megváltozik róla a véleményem), és nem volt rossz (én így nem tudok énekelni), de annyira sablonos, klisés volt a dal a totál átlagos hangjával, hogy eskü még Kállay is leénekelte volna őt. Hol férfi hangot, hol nőit hallottam - igaza volt annak, aki írta, hogy szimplán csak a női hangszínt akarja utánozni. Egyáltalán nem nyújtott színvonalas előadást. Ha nem lett volna szakálla, én meg merem kockáztatni, hogy az utolsó helyeken kullogott volna. Én ebben nem látok semmi tisztelnivalót, semmi olyat amire büszke lehet a néző vagy egyáltalán maga az előadó - ő úgy mutogatja magát, mintha cirkuszi majom lenne. Rohadtul nem az üzenet közvetítés motiválta őt, hanem sokkal inkább a pénz. Mivel a megjelenése egyedülálló a világon (szakállas nő - már alapból paradoxon), így egy csapásra hírnévre tett szert és soha a büdös életben nem kell megdolgoznia a megélhetésért.
2014. május 14. 20:32 #471
Angii69
Angii69
visszatérő vendég
Hozzászólás: 283
Azonosító: 218536
atyaeg, hogy nez ki biggrin.gif
2014. május 14. 20:38 #472
wirdzsi
wirdzsi
visszatérő vendég

Státuszjól elvagyok az itteni barátaimmal!
Hozzászólás: 193
Azonosító: 152532
Negatív kommentek, azért a kisebbek számára rémisztő lehet, gondoljatok bele. És amúgy tényleg jó hangja van, és én nem ítélem el emiatt, ahogy Miley-t sem ítélem el, te is lehetsz olyan mint ő egy időben, ők sem örökre választották ezt a státuszt, csak most "éppen kifordulok magamból" módra kapcsoltak, mint az átlagos tinik, csak felnőtt fejjel.
2014. május 14. 21:19 #473
Kamesz11
Kamesz11
visszatérő vendég

StátuszHáát...
Hozzászólás: 283
Csatolások: 3
Azonosító: 213319
tök furin néz ki,de jól énekel smileeee.gif
2014. május 14. 21:41 #474
Psyché
Psyché
Hozzászólás: 930
Csatolások: 1
Azonosító: 203409
Idézet (ciel @ 2014.05.12. 13:12)
Én moderáljam magam, mikor te sértegetsz engem? És mi van, ha látszik rajta, hogy félvér? Bújjon el, vagy mi a fene? Szégyellnie kellene? Aki félvér, az már nem is tekinthet magára magyarként?

Azt hiszem, a sértegetést pont nem én kezdtem. Nem kéne folytatnom se, de a hangnem (ez esetben az írásmód) és egy-két "érdekes" fogalmazásod alapján úgy éreztem, nem a leghülyébb emberrel beszélsz a Földön, és ennek hangot kell adnom.
Szó nincs itt a szégyellnivalóról. Én speciel toleráns vagyok a feketebőrűekkel, fogyatékosokkal, mozgássérültekkel szemben (igen, a transzvesztitákat pont nem kultiválom, nyilván én vagyok a gonosz), és ha már itt vagyunk, a félvérűekkel szemben is, szimplán arra gondoltam, hogy Eurovíziós Dalfesztiválra ha már Európáról beszélünk, minden ország a saját népéből jellegzetes vonásokkal rendelkező személyt kéne hogy küldjön - ja, és nem egy olyat, aki nem képes a saját neméről dönteni, mert ezt a diszkriminációs dumát én nem veszem e, ez a show kedvéért ment, meg a hírnév miatt.
Remélem ez a reflektálásom is ki lesz forgatva. thumbsup.gif
2014. május 14. 22:06 #475
Fannycska999
Fannycska999
rrrromantic

Státuszluminous lux tides
Hozzászólás: 3681
Csatolások: 163
Azonosító: 160042
Engem ebben az emberben nem a mássága vagy a külseje irritál, hanem az, ahogy ezt az egészet kihasználta. Ha jól tudom, már korábban is indult tehetségkutatón, csak akkor még fiús külsővel - és akkor nem sokat ért el. És most, hogy már megvolt neki ez az imidzs, ami érdekessé tette, rögtön simábban mentek a dolgok. Nyilván sok ember szimpátiáját megnyerte ezzel az "azt szeretném, ha elfogadnának" blablával, és végül már nem is igazán a tehetsége juttatta az első helyre. Az egész szakállas nő imidzs egy reklámfogás volt, ami végül is bevált.

Tudom, hogy most a sok jóhiszemű ember szemében egy hülye, előítéletes libának tűnök, de könyörgöm! Nem értem, hogy hogy történhetett, hogy annyian bevették ezt az egészet, amikor annyira nyilvánvaló volt az, amit már leírtam. És mielőtt akárki belekötne: azt egy szóval sem írtam, hogy a tehetségével van baj, mert nincs rossz hangja. Engem csak az taszít, amit már leírtam.
2014. május 14. 22:19 #476
guns_n_roses
guns_n_roses
visszatérő vendég

StátuszLiving like a runaway
Hozzászólás: 211
Csatolások: 39
Azonosító: 220059
Te jó Isten, és emberek még mindig tudnak ezen veszekedni... Mellesleg üzenem azoknak, akik olyan baromságokat írnak, hogy "így született", hogy nem így született, FÉRFI volt, aki felvette ezt az imidzset, és konkrétan kihasználta az emberek befolyásolhatóságát (hirtelen mindenkiből előtört az empatikusság) és az ebben rejlő lehetőségeket. Nem kell őt sértegetni, de mivel "ugyanolyan ember, mint ti", ezért az égig se kell emelni.
2014. május 15. 12:59 #477
SzanduSs98
SzanduSs98

StátuszHa egy nap a sebesség öl meg engem, ne sírjatok, mert én mosolygok.-Paul Walker
Hozzászólás: 4223
Csatolások: 184
Azonosító: 166705
Nem mindegy nektek,hogy néz ki?
Tudtommal az Eurovízió nem a külsőről,hanem a hangról szól.
2014. május 15. 13:09 #478
Manna-baba
Manna-baba
visszatérő vendég

StátuszVan aki szebb, és van aki jobb nálam... de olyan nincs aki én vagyok!
Hozzászólás: 136
Azonosító: 203937
Jó tudni, hogy most már nem ítéli el a világ ha valaki más! De azt mondom, hogy ez azért már túlzás. Nem kéne ennyire magasztalni őket!!
2014. május 15. 13:31 #479
- törölt felhasználó -    
Az én szerény és talán, de csak talán europid gondolkodásomban ez (nem a személyre értem) egy szörnyű dolog, az egész úgy ahogy van. Politikát, toleranciát és egyéb hülyeségeket belevarnak az egész műsorba, mindenről szól csak nem a zenéről, bármennyire is szeretik ezt hangoztatni, messze nem a zenéről szól ez a cirkusz, már rég nem.

Nos fogalmam sincs, hogy hívják, de nem is érdekel, viszont ez a szám egész jó, de ezzel egy átlagos nő nem nyert volna soha, szóval igen, erősen rájátszottak arra, hogy a sok "moderngondolkodású" így rá fog szavazni.
2014. május 15. 14:35 #480
Mirrors
Mirrors
#sremmlife

Státusz-
Hozzászólás: 2362
Csatolások: 18
Azonosító: 203041
http://3.bp.blogspot.com/-TXoCNjzY760/U3C0zVcsUbI/AAAAAAAAD4A/EYvZTfM06J8/s1600/conchita+fi%C3%BAk%C3%...A9lk%C3%BCl.jpg <- ÍGY nézett ki régen. ; )
29 oldal 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!