amugy.. szegeny franciakat sajnalom.. 2 pont
Ausztria nyerte az Eurovíziót
2014. május 13. 21:07
szerintem Ormenyorszag volt a legjobb ( persze Mo. utan
) imadom ezt a stiilust.
pedig az o szamuk is aranyos volt
2014. május 13. 21:07
|
uzftv5új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.27. Hozzászólás: 80 Csatolások: 0 Azonosító: 196902 offline
|
én ezt nem bírom felfogni ha nő akar lenni akkor borotválkozzon már meg ha nem lett volna neki szakálla akkor biztos senki nem szavazott volna rá mert voltak nála ezerszer jobb dalok is.
2014. május 13. 21:48
|
|
stellaaavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.12. Hozzászólás: 304 Csatolások: 2 Azonosító: 200039 offline
|
De undorítóak vagytok. Nem mindegy az nektek hogy milyen??? Ő ilyennek született, ha szereti magát és így érzi jól magát hát akkor legyen ilyen!! Ha nem tetszik akkor ne nézzétek!! Ha meg olyan lenne mint a többi, a tucat, akkor meg az lenne a baj, úgyhogy nem tudom hogy nektek is mi kéne. Nem vagyok a rajongója, nem is leszek, csak unom már hogy más nem megy a közösségi portálokon meg mindenhol, hogy őt ócsárolják az emberek... Mert ti tökéletesek vagytok?? Nincs hibátok. Ja, akkor bocs... Majd ha ti is nyertek valamit, vagy olyan bátrak lesztek mint ő hogy felvállalta magát hát hajrá, megnézem.!!!! -.-"
2014. május 13. 22:01
|
|
ByellaTrIxvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.04. Hozzászólás: 379 Csatolások: 0 Azonosító: 172608 offline
|
Undorító. Nem, nem a transzvesztiták azok. Hanem hogy ezt az imidzset (mivel alapból férfiként viselkedik, öltözködik) fegyvernek használja egy Európa szintű versenyen.
2014. május 13. 22:23
|
Stay Strong Bogi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.23. Hozzászólás: 553 Csatolások: 861 Azonosító: 190255 offline
|
Undorítónak tartom ezt a mai fiatalságot, rosszabb esetben mai közép generációt. Sehol sem látok mást, mint hogy őt kifigurázzák, nevetség tárgyává teszik miközben ő csak a tehetségét és másságát mutatta meg a nagyvilágnak. Lehet,hogy tényleg nem kellet volna ennyire a mély vízbe ugrania a szakállal kapcsolatban, de hát ha neki így tetszik had viselje.
Továbbá félelmetes az a sok fiatal ember aki itt a kommentekbe nem volt képes mást írni csak olyasmiket, hogy "undorító, visszataszító,ijesztő" személy. Hallottátok az énekhangját? Láttatok tőle legalább egyetlen egy videót amiben énekel, vagy legalább 5 másodpercet a dalából? Kétlem. A legtöbben itt előre ítélkeznek ami a társadalom legrosszabb szokása. Előbb próbáljatok meg úgy énekelni, úgy kiállni a több ezres tömeg illetve több milliós TV néző elé mint ő. Tiszteletreméltóan felvállalta önmagát, és megérdemelte a győzelmet.
Továbbá félelmetes az a sok fiatal ember aki itt a kommentekbe nem volt képes mást írni csak olyasmiket, hogy "undorító, visszataszító,ijesztő" személy. Hallottátok az énekhangját? Láttatok tőle legalább egyetlen egy videót amiben énekel, vagy legalább 5 másodpercet a dalából? Kétlem. A legtöbben itt előre ítélkeznek ami a társadalom legrosszabb szokása. Előbb próbáljatok meg úgy énekelni, úgy kiállni a több ezres tömeg illetve több milliós TV néző elé mint ő. Tiszteletreméltóan felvállalta önmagát, és megérdemelte a győzelmet.
2014. május 13. 22:48
|
|
Beautystar18új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.22. Hozzászólás: 67 Csatolások: 0 Azonosító: 223056 offline
|
Nem értem miért kel bántani Conchit-át mert ő így néz ki. Egyébként szerintem nem az számít hogy ki, hanem hogy hogy énekel valaki.
2014. május 13. 23:06
|
|
MarkHoffmanlivesschadenfreude |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.22. Hozzászólás: 1004 Csatolások: 62 Azonosító: 217259 offline
|
Örülök, hogy ilyen jó helyen végeztünk, rég nem tetszett ennyire a dalunk. Sajnálom, hogy Olaszország csak 21. lett imádtam őket, de a Franciák leégését máig nem értem. Nem tetszett az előadásuk (egy kicsit se), de azért azt nem gondoltam, hogy 2 pontjuk lesz...
Ausztriáról meg...
Aha... szerintem is "undorító"...ugyan már...
Ausztriáról meg...
Aha... szerintem is "undorító"...ugyan már...
2014. május 14. 14:32
Legalább lenne leborotválva az arca most döntse már el hogy nő akar lenni vagy férfi!!
2014. május 14. 15:37
|
|
rékuci6000visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.08. Hozzászólás: 277 Csatolások: 48 Azonosító: 197401 offline
|
Fúj, ettől a hapitól behányok!!! Oké, hogy ez az idióta szakáll a "védjegye" vagy mittomén de annyira undorító!!!!!
2014. május 14. 15:55
|
|
angel000girl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.07. Hozzászólás: 814 Csatolások: 36 Azonosító: 189277 offline
|
Egész jó helyen végeztünk.
Nekem tetszik az osztrákok száma, Conchita hangjával sincsen semmi baj, igazán jól énekel. Az már megint más, hogy milyen véleménnyel vagyok magáról az előadóról. Ezt most nem fogom itt bővebben kifejteni, tegnap már megtettem a kedves előadó adatlapján.
Nekem tetszik az osztrákok száma, Conchita hangjával sincsen semmi baj, igazán jól énekel. Az már megint más, hogy milyen véleménnyel vagyok magáról az előadóról. Ezt most nem fogom itt bővebben kifejteni, tegnap már megtettem a kedves előadó adatlapján.
2014. május 14. 16:58
|
|
The Nort Facevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.16. Hozzászólás: 190 Csatolások: 0 Azonosító: 219387 offline
|
Ő így született..
1 felhasználónak tetszik:
_ToTo_
2014. május 14. 17:15
|
|
The Nort Facevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.16. Hozzászólás: 190 Csatolások: 0 Azonosító: 219387 offline
|
mármint hogy miért született így?
Mert nem volt az anyaméhben nála a borotvája!
2014. május 14. 17:39
|
|
wish of happinessvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.15. Hozzászólás: 282 Csatolások: 1 Azonosító: 180419 offline
|
Szeritem András szépen szerepelt és jó helyezést ért el.Az osztrák transzfesztita meg inkább NO COMMENT!
2014. május 14. 17:49
|
|
husikaBrigittus1129visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.10. Hozzászólás: 244 Csatolások: 0 Azonosító: 211560 offline
|
Inkább nem mondok semmit!
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.