Ausztria nyerte az Eurovíziót
2014. május 13. 15:43
|
|
kissangela2003Queen of Sarcasm |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.30. Hozzászólás: 2075 Csatolások: 0 Azonosító: 225173 offline
|
Ez nő vagy férfi? Kállay Saunders-nek gratu
2014. május 13. 15:43
|
G.Majavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.16. Hozzászólás: 315 Csatolások: 0 Azonosító: 216924 offline
|
Ez az ember nem színpadra való. A dal jó meg "pasinak" is jó a hangja.
De ha már transzi akkor legyen teljesen az.
Hogy néz már ki szakállal és műkörmökkel!
Rá hozza a népre a frászt.
De ha már transzi akkor legyen teljesen az.
Hogy néz már ki szakállal és műkörmökkel!
Rá hozza a népre a frászt.
2014. május 13. 16:00
|
|
silentgirlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.28. Hozzászólás: 211 Csatolások: 302 Azonosító: 223329 offline
|
Legalább megborotválkozott volna, és akkor nem lenne körülötte ez a nagy botrány!!!!
Adrás-nak pedig gratulálok, nagyon jó volt!
Adrás-nak pedig gratulálok, nagyon jó volt!
2014. május 13. 16:11
|
|
Selena Gomez 199ari |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.05. Hozzászólás: 2003 Csatolások: 9 Azonosító: 168601 offline
|
Idézet (mccallinski @ 2014.05.13. 13:35)
Mondjon akárki akármit, Conchita hihetetlenül tehetséges, és megérdemelten nyert. A szám gyönyörű, minden alkalommal libabőrös leszek a hangjától, egész nap el tudnám hallgatni. Nem mellesleg ritka nyíltszívű és szeretnivaló személy. Haters gonna hate 
Egyetértek
2014. május 13. 16:35
|
|
deaddreamer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.15. Hozzászólás: 581 Csatolások: 84 Azonosító: 219343 offline
|
Nem tudom a hangja nem rossz, de szerintem ez a dal max egy középmeleg popsláger. a téma választás jó ötlet volt és a show is látványos és izléses. Én alapból elég toleránsnak tartom magam, Conchita felett sem akarok és nem is tudnék itélkezni, de őszintén megmondom valahogy rossz érzés ránézni. Nem azért mert elitélem vagy nem értem meg, egyszerűen csak furcsa és szokatlan még számomra. És ismétlem engem egyáltalán nem zavar, hogy transzszexuális, de mind tudjuk, hogy azért nyert, mert trensznemű nem a hangi adotságai miatt.
2014. május 13. 16:37
|
|
deaddreamer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.15. Hozzászólás: 581 Csatolások: 84 Azonosító: 219343 offline
|
Én személy szerint imádtam a svédeket.<3
2014. május 13. 16:39
|
|
leonardo07új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.27. Hozzászólás: 4 Csatolások: 1 Azonosító: 221901 offline
|
A hangja szerintem fantasztikus,meg nem mondanám hogy valójában férfi. Nagyon tehetséges! a Rise Like A Phoenix is gyönyörű dal! Szerintem megérdemelte a nyerést! Az hogy ő így szeretné élni az életét,szerintem ő dolga! Olvastam valahol, hogy a szakállat sem ő akarta, hanem a média erőszakolta rá! Nem azt kell nézni benne, hogy hogy néz ki,hanem a tehetségét kell figyelembe venni,amiből sok van!
2014. május 13. 17:46
|
|
Violetta97új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.01. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 225225 offline
|
Szerintem nagyon rosszul énekelt!
2014. május 13. 17:54
|
|
whatever22új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.27. Hozzászólás: 46 Csatolások: 0 Azonosító: 221899 offline
|
Transzfesztita gyökér már bocsh...rámhozta a frászt ><
2014. május 13. 19:05
|
|
bastilleúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.18. Hozzászólás: 85 Csatolások: 0 Azonosító: 224482 offline
|
Azzal van a baj,hogy egyszerre van szakálla és műszempillája is,ezt sok embernek nem veszi be a gyomra. Nem példaértékű,hiába van jobb hangja. A pozitív diszkrimináció pedig elintézte neki az első helyet, pedig nyilvánvaló hogy ha nem úgy nézne ki ahogy, akkor nem akarta volna Európa bizonygatni a toleranciáját és nem ő nyert volna.
Még egy svéd győzelemnek is jobban örültem volna mint ennek ...
Még egy svéd győzelemnek is jobban örültem volna mint ennek ...
2014. május 13. 19:48
Amikor megláttam, nem tudom miért, de mosolyogtam. Szerintem elfogadható hangja van, bár nekem nem ő volt az első ˇˇ Részben valóban a "szakállas nő" című dráma miatt nyerte meg. Nem, nem ítélem el a transzfesztitákat, sem a melegeket ( őket meg főleg!!!), de sokszor (pl: ma is a suliban) nehéz elmagyarázni a begyepesedett agyúaknak, hogy a transzfesztita és a meleg NEM UGYANAZ! De vannak söpredékek a világban, akik, ha egy kicsit is más az ember rögtön ráakasztják a "buzi" szót :/ Nem ítélem el őt, de azért már túlzás. Oké, mi felfogjuk, de amikor egy picike odacsódul a TV-hez és megkérdi az apjától: " Apa..ő mi?" Az apa még megtudja válaszolni, hogy: " Nos fiam..ő...más , mint mi", de amikor a pici megkérdi: " És...akkor neki mije van?" Ott azért gondban van az apa. Mi felfogjuk, de ez egy alig 3-6 éves korban lévő gyereknek nem annyira könnyű.... Úgyhogy... Nem mondok rá rosszat, DE: Határok mindig voltak, mindig vannak és mindig lesznek!
2014. május 13. 20:29
|
|
LadyRekavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.03. Hozzászólás: 471 Csatolások: 17 Azonosító: 142444 offline
|
legalább megborotválkozhatott volna... úgy még kinézne valahogy, de ez már elég hátborzongató! és én a hangját sem találom valami hihetetlenül kiemelkedőnek.
2014. május 13. 20:36
|
|
HRéka0000 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.28. Hozzászólás: 562 Csatolások: 0 Azonosító: 217712 offline
|
amikor megláttam ezt a képet, azt hittem, hogy megint valami hülye az interneten szakállat tett valamelyik énekesnőre akit nem ismerek, de aztán elolvastam a címét... Még mindig azt hittem, amíg rá nem kerestem, hogy ki is ez... Aztán rá kellett, hogy döbbenjek... Ez a kemény valóság...
Egyébként a műsornézést nem vittem túlzásba de magyarország jól teljesített!
2014. május 13. 20:53
|
|
JBT1visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.04. Hozzászólás: 379 Csatolások: 44 Azonosító: 199487 offline
|
Idézet
alexsmith
taszitóak vagytok, köpni tudnék itt egyesek képébe egy jó nagy csulát. hogy lehet a saját fajtársaitokról igy nyilatkozni? és ki szerzett itt azt igazoló szakmai papirt, hogy itt megállapithassa ki érzelmileg instabil vagy lelkileg beteg és ki nem? miattatok szégyelli a magamfajta közétek valónak, azaz embernek vallania magát...
az ilyen álszentek képébe pedig talán kettőt is köpnék:
"én elfogadom ezt, meg azt, nekem ezzel meg azzal semmi bajom, de nem akarom látni, ne hirdesse senki, maradjon titokban, soha ne derüljön ki a számomra stb. stb..." mi? akkor miről beszélünk? ez minden csak nem elfogadás, nem kell úgy tenni mintha toleránsak lennétek. tessék szépen bevallani, diszkrimináltok és megjelenés alapján itéltek embereket, megállapitva mennyire undoritóak és aberráltak, csak mert a saját elképzeléseitek szerint ez számit aberálltnak. Amig nincs olyan szakmai hátteretek, amivel ti egy ilyen kijelentést alátámasztotok -mármint hogy ez betegségnek számit-e vagy sem-, addig ne tegyetek úgy, mintha értenétek hozzá. nektek ciki..
taszitóak vagytok, köpni tudnék itt egyesek képébe egy jó nagy csulát. hogy lehet a saját fajtársaitokról igy nyilatkozni? és ki szerzett itt azt igazoló szakmai papirt, hogy itt megállapithassa ki érzelmileg instabil vagy lelkileg beteg és ki nem? miattatok szégyelli a magamfajta közétek valónak, azaz embernek vallania magát...
az ilyen álszentek képébe pedig talán kettőt is köpnék:
"én elfogadom ezt, meg azt, nekem ezzel meg azzal semmi bajom, de nem akarom látni, ne hirdesse senki, maradjon titokban, soha ne derüljön ki a számomra stb. stb..." mi? akkor miről beszélünk? ez minden csak nem elfogadás, nem kell úgy tenni mintha toleránsak lennétek. tessék szépen bevallani, diszkrimináltok és megjelenés alapján itéltek embereket, megállapitva mennyire undoritóak és aberráltak, csak mert a saját elképzeléseitek szerint ez számit aberálltnak. Amig nincs olyan szakmai hátteretek, amivel ti egy ilyen kijelentést alátámasztotok -mármint hogy ez betegségnek számit-e vagy sem-, addig ne tegyetek úgy, mintha értenétek hozzá. nektek ciki..
Ezzel többrész egyet értek. De! Ez a férfi egyrészt céltáblát csinált magából, és homo/bi/transszexuális "társaiból" is. Az ilyen provokatív emberek miatt csak jobban utálják őket...minket. Nem hiszem, hogy ő így szakállal jól érzi magát, esetleg reklám céljából.
2014. május 13. 21:01
|
|
Noémi Kaulitzúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.01. Hozzászólás: 96 Csatolások: 0 Azonosító: 204915 offline
|
olyan mint jézus noi ruhában..
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: