Ausztria nyerte az Eurovíziót
2014. május 12. 15:45
Hát öö gratulálok neki,főleg K.S. Andrásnak az 5.helyért. Köszi h nem hoztál szégyent!!
Franciország elég érdekes pontszámot kapott mit ne mondjak
2014. május 12. 15:53
|
rage_xx_loveúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.08. Hozzászólás: 11 Csatolások: 0 Azonosító: 199791 offline
|
Azért nyert a pasi, mert ha nem ő nyert volna, akkor persze mindenki mondhatta volna, hogy az EU elítéli és nem támogatja a melegeket. Ez is csupán ugyanaz a politika, ami maradt. :// Szomorú vagyok
2014. május 12. 16:02
Szerintem Conchita Wurst igenis megérdemli hogy nyert. Mert nagyon szép hangja van, a szám is nagyon jó. Én neki szurkoltam, szavaztam is rá.Nem kéne elítélni a külseje miatt. Hiszen az Eurovízión nem a külsőt értékelik hanem a hangját.
2014. május 12. 16:07
Ez szornyú ő nyerte meg tudom ez akkor is borzasztó fuj
2014. május 12. 16:16
Ha nem ilyen külsővel rendelkezne, akkor fele ennyi előítélet sem lenne. És most jön, hogy a sok liberális milyen hülye:D. Megérdemelte.
2014. május 12. 16:24
Hát,én láttam őt,jól énekelt,meg a dal is jó volt,bár a bajuszt és a szakállt eltűntethette volna...
2014. május 12. 16:28
|
|
szenyavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.05. Hozzászólás: 122 Csatolások: 0 Azonosító: 182613 offline
|
Ez így itt most tényleg undorító. Nem azért, mert szakálla és hosszú haja van egyszerre, hanem azért, amit ezzel sugall. Sokaknak miatta tévesen úgy jöhet le, hogy ilyen egy transzszexuális: nem tud dönteni a nemek között, pedig pontosan ők azok, akik nagyon is jól tudják, hova tartoznak, de rossz testbe születtek. Úgy gondolom, ezzel a provokatív külsővel és affektáló viselkedéssel most nagyon kellemetlen helyzetbe hozta a transszexuálisokat. Mintha nem kellene még enélkül is elég nehézséggel szembenézniük...
2014. május 12. 16:33
|
|
Aglaranavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.23. Hozzászólás: 289 Csatolások: 0 Azonosító: 181194 offline
|
szenya írta:Ez így itt most tényleg undorító. Nem azért, mert szakálla és hosszú haja van egyszerre, hanem azért, amit ezzel sugall. Sokaknak miatta tévesen úgy jöhet le, hogy ilyen egy transzszexuális: nem tud dönteni a nemek között, pedig pontosan ők azok, akik nagyon is jól tudják, hova tartoznak, de rossz testbe születtek. Úgy gondolom, ezzel a provokatív külsővel és affektáló viselkedéssel most nagyon kellemetlen helyzetbe hozta a transszexuálisokat. Mintha nem kellene még enélkül is elég nehézséggel szembenézniük...
Teljesen egyetértek....
Teljesen egyetértek....
1 felhasználónak tetszik:
szenya
2014. május 12. 16:37
|
|
Heni18 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.16. Hozzászólás: 754 Csatolások: 63 Azonosító: 133350 offline
|
A dal amit előadott átlagos volt, nem volt benne semmi különleges, semmi kiemelkedő, csak a külsejében. Ha már dalverseny akkor a dalt kellett volna értékelni, mert voltak ennél jobbak is szerintem, és azért olyan nagyon nagy fölénnyel nem is nyert. Amúgy én eléggé toleránsnak tartom magam másokkal szemben, de azért van ami már túlzás, oké hogy hirdessük a toleranciát, de Conchita milyen példát mutat a fiatal generációnak? Hogy ne tudjuk eldönteni milyen nemi identitásunk legyen? Mert eléggé ezt sugallja ezzel a szakálla, még ha az nem lett volna azt mondom okés, de így azért ez nem éppen normális dolog szerintem. Amit meg minden 12 pont után csinált, azt inkább hagyjuk, mert az akkora túlzás és megjátszás volt, hogy csak a vak nem vette észre.
2014. május 12. 16:38
|
lpmaskmancick |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.09.15. Hozzászólás: 3799 Csatolások: 991 Azonosító: 17852 offline
|
Régen egy híres osztráknak csak apró bajusza volt, most meg körszakálla.
2014. május 12. 17:34
Ausztria jó volt, de szerintem szerepeltek jobban is, kicsit egyet kell értsek azzal, hogy elég provokatív, amit csinál, szerintem van ebben igazság. Meglepett, hogy nyert, Svédországra számítottam, sokan megjósolták, hogy ők fognak, és jól is énekelt a csaj. Jó volt az a szám!
Magyarországot imádtam, megérdemelte az előkelő helyezést! András fantasztikusan lépett fel!
Azért nekem furcsa az Ukrán-Orosz "kapcsolat" miatt, hogy pont egymás alá kerültek.
A finnek, lengyelek is tetszettek még, de ezek inkább bulizósabb számok nekem, de Németország furcsa, hogy ilyen hátrakerült, mert nagyon klassz dalt adott elő a csaj!
Ügyes volt!
A franciák viszont nevetségesen szerepeltek! Egy ilyen vicc dallal képviselni egy ilyen országot! 2 pontnál többet nem is érdemeltek sajnos... :/
2014. május 12. 17:37
|
|
Butterflyyyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.22. Hozzászólás: 439 Csatolások: 0 Azonosító: 213885 offline
|
Sokkal jobb dalok is voltak...A külseje elég fura.Eldönthetné, hogy melyik nemhez is akar tartozni.Megértem az ő helyzetét is, de akkor minek az a szakáll!??Volt aki jobban megérdemelte volna az 1. helyet...
Gratu András!
Gratu András!
2014. május 12. 17:52
|
|
I3lackIIlegalúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.17. Hozzászólás: 19 Csatolások: 0 Azonosító: 215414 offline
|
Euróvíziós Transzfesztivál xD
2014. május 12. 17:56
Magyarország <3 gratulálok Andrásnak! nagyon jó volt
2014. május 12. 18:22
|
|
Alison Lerman♦ Princess of Persia™♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 6373 Csatolások: 1346 Azonosító: 134139 offline
|
Hát ez van. Én szegény Emmelie-t sajnáltam, hogy puszit kellett nyomnia az arcára.
Amúgy meg, nem vagyok előítéletes, illetve nagyon igyekszek, és alapvetően nem azzal van a problémám, hogy ő nyert, hanem ahogy. Az egész nekem nagyon erőltetettnek, megjátszottnak tűnik, ráadásul Kolbász?! Már a neve is vicc! Ráadásul a dal is katasztrófa! Mellesleg olyan hormonkezelő gyógyszereket kap, hogy esélytelen, hogy ez igazi szakáll legyen. Egyébként pedig egy gyönyörű és tényleg csinos nő is lehetne, én megértem, hogy az elfogadás lenne a lényege és az üzenete, de a menete nagyon ellenszenves az egésznek. Az idei dalok annyira sajnos nem voltak színvonalasak, mint az elmúlt években, de így is van kedvenc. Gundi poénjain meg behaltam, fantasztikus az az ember! Minden tiszteletem az övé!
"Hopp, és van 1 pontjuk a franciáknak, meg nem mondom kitől, de már nincs nulla pontos a mezőnyben!!" xDD
Amúgy meg, nem vagyok előítéletes, illetve nagyon igyekszek, és alapvetően nem azzal van a problémám, hogy ő nyert, hanem ahogy. Az egész nekem nagyon erőltetettnek, megjátszottnak tűnik, ráadásul Kolbász?! Már a neve is vicc! Ráadásul a dal is katasztrófa! Mellesleg olyan hormonkezelő gyógyszereket kap, hogy esélytelen, hogy ez igazi szakáll legyen. Egyébként pedig egy gyönyörű és tényleg csinos nő is lehetne, én megértem, hogy az elfogadás lenne a lényege és az üzenete, de a menete nagyon ellenszenves az egésznek. Az idei dalok annyira sajnos nem voltak színvonalasak, mint az elmúlt években, de így is van kedvenc. Gundi poénjain meg behaltam, fantasztikus az az ember! Minden tiszteletem az övé!
"Hopp, és van 1 pontjuk a franciáknak, meg nem mondom kitől, de már nincs nulla pontos a mezőnyben!!" xDD
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
John Lithgow nem hiszi, hogy végig tudja majd csinálni.