Ausztria nyerte az Eurovíziót
2014. május 11. 01:15
|
|
kurrekღ Emton ღ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 10.11.13. Hozzászólás: 6361 Csatolások: 23371 Azonosító: 138617 offline
|
JA és azért nem angolul beszélt, ugyanis európa hivatalos nyelve a francia is, így szabad neki, a másik, hogy hallottatok már franciát angolul beszélni, az éneklésen kívül, de még ott is inkább a franciát preferálják.
2014. május 11. 01:16
|
|
etisz |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.07. Hozzászólás: 585 Csatolások: 0 Azonosító: 166751 offline
|
hungergamesFan16 eredetileg férfi, az ''igazi'' neve Tom Neuwirth.
Nem mondom, hogy nem érdemelte meg, mert ez nem igaz. Elég jó hangja van, de könyörgöm. Még egy igen jól kinéző nő is lehetne belőle szakáll nélkül. Nem értem, hogy miért jó ez neki.
Szerintem csak azért kapott ilyen sok országtól 12 illetve 10 és 8 pontokat, mert meg akarták mutatni neki, hogy képesek tolerálni az olyanokat, mint ő. Ilyen alapon küldjünk mi is homoszexuálist, az énekeljen a másságáról, és meg van oldva.
Nem mondom, hogy nem érdemelte meg, mert ez nem igaz. Elég jó hangja van, de könyörgöm. Még egy igen jól kinéző nő is lehetne belőle szakáll nélkül. Nem értem, hogy miért jó ez neki.
Szerintem csak azért kapott ilyen sok országtól 12 illetve 10 és 8 pontokat, mert meg akarták mutatni neki, hogy képesek tolerálni az olyanokat, mint ő. Ilyen alapon küldjünk mi is homoszexuálist, az énekeljen a másságáról, és meg van oldva.
2014. május 11. 01:17
|
|
Hushpushvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.30. Hozzászólás: 295 Csatolások: 0 Azonosító: 853 offline
|
Amúgy transzVesztita, nem transzfesztita, de tökmindegy. Eldönthetné, hogy akkor most férfi vagy nő.
-Apa, apa akkor ő most néni vagy bácsi?
-Hát kisfiam, szerintem ő sem tudja...
-Apa, apa akkor ő most néni vagy bácsi?
-Hát kisfiam, szerintem ő sem tudja...
1 felhasználónak tetszik:
Lizania
2014. május 11. 01:17
Ez a dalfesztivál sosem a dalokról szólt. Conchita nem véletlen nyert, lehet hogy nem az övé volt a legjobb dal, de Európa legalább megmutatta hogy nem olyan konzervatív amilyen gondoltuk volna, hanem igenis tökös
A hollandokkal nem értem mi bajotok van, szerintem rohadt jó daluk volt, sokkal jobb mint a miénk. Rajtuk kívül kb. csak a finnek meg az örmények tetszettek.
Mi egyébként megint megmutatjuk milyen rohadt intelligens, elfogadó ország vagyunk, minden platformon megy a 'hogy nyerhetett ez a hidrid'-ezés, meg az 'így nőnek fel a gyerekeink'. Érdekes én nem szerettem meg a lányokat és nem akarom magam átoperáltatni Conchita előadása után. Ha meg annyira kurvára elfogadnátok a transzneműeket, akkor örülnétek a győzelmének.
A hollandokkal nem értem mi bajotok van, szerintem rohadt jó daluk volt, sokkal jobb mint a miénk. Rajtuk kívül kb. csak a finnek meg az örmények tetszettek.
Mi egyébként megint megmutatjuk milyen rohadt intelligens, elfogadó ország vagyunk, minden platformon megy a 'hogy nyerhetett ez a hidrid'-ezés, meg az 'így nőnek fel a gyerekeink'. Érdekes én nem szerettem meg a lányokat és nem akarom magam átoperáltatni Conchita előadása után. Ha meg annyira kurvára elfogadnátok a transzneműeket, akkor örülnétek a győzelmének.
Szandi0820
2014. május 11. 01:19
|
|
LoveNessa |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 11.06.17. Hozzászólás: 1483 Csatolások: 10859 Azonosító: 153158 offline
|
Idén nem igazán hozott lázba az Eurovízió és így utólag végignézve az egész mezőnyön, nem is csodálkozom, mert nem volt valami nagy durranás. Persze, Koncsítá miatt nagy volt a felhajtás, ami érthető is, mivel korántsem hétköznapi jelenség és becsülendő az, hogy felhívja a figyelmet és próbálja elérni, hogy minél több ember elfogadja a másságot, de ezt máshogy is lehetne. Az egész arról szólt, hogy ezzel szimpatizánsokat szerezzen magának Ausztria, aztán ezáltal szépen megnyerje - ami sikerült is.
És mielőtt még kapnám a sarazást, nem vagyok homofób, semmi bajom azokkal, akik a saját nemükhöz vonzódnak, de ez az egész figyelemhajhász imidzs nekem túlságosan is sok(k). Fontos jelentéssel bíró védjegy ide vagy oda, ha valaki nő akar lenni, az viselkedjen úgy és akkor már nézzen is ki úgy.
És mielőtt még kapnám a sarazást, nem vagyok homofób, semmi bajom azokkal, akik a saját nemükhöz vonzódnak, de ez az egész figyelemhajhász imidzs nekem túlságosan is sok(k). Fontos jelentéssel bíró védjegy ide vagy oda, ha valaki nő akar lenni, az viselkedjen úgy és akkor már nézzen is ki úgy.
2014. május 11. 01:20
|
|
CsakFanniii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.03. Hozzászólás: 631 Csatolások: 0 Azonosító: 203128 offline
|
Szerintem egyáltalán nem érdemelte meg, mert kb. a fél mezőnynek jobb hangja volt. Már eleve hatalmas médiaszenzációt kapott a megjelenésével. Ez szerintem nagy igazságtalanság a többi versenyzővel szemben. És az a műbőgés, amit produkált..komolyan a hányinger kerülgetett.
2014. május 11. 01:24
|
|
Chanel18új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.09. Hozzászólás: 3 Csatolások: 0 Azonosító: 215015 offline
|
Nem Francia hanem Ausztriai. De amugy en se ertem hogy nyerhetett o a dal nem rossz de nem olyan mint Loreen dala ebbol nem lesz slager… Hat ez van jovore mi is kikuldunk egy szakallas not es mi is nyerunk
Amugy nagy Gratulacio Andrisnak!!!!♥
2014. május 11. 01:26
Semmi bajom a melegekkel/leszbikusokkal/transzneműekkel, és éljen az egyenlőség és az elfogadás, de ezt a világnak nem egy ilyen versenyen kellene megmutatnia... Ennyi erővel mi meg küldjük ki jövőre Szecsődi Karcsit, és akkor biztos nyert ügyünk lesz.
Na mindegy, egy szó mint száz: iszonyatosan büszke vagyok Andrásra!
2014. május 11. 01:26
|
|
hungergamesFan16aha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.29. Hozzászólás: 1616 Csatolások: 1 Azonosító: 185038 offline
|
Idézet (fuckidli @ 2014.05.11. 01:17)
Ha meg annyira kurvára elfogadnátok a transzneműeket, akkor örülnétek a győzelmének.
Épp ettől vagyunk elfogadóbbak, hogy róla is úgy vélekedünk, mint minden más emberről, épp ezért nem hajlunk meg előtte, csak mert transznemű. Ha nem tetszik a dala, akkor felőlem három lábbal is kiállhatott volna, akkor sem fog. Persze gratulálok neki, mert tehetséges énekes, az biztos, de attól még nem neki adtam volna az első helyet, hanem Hollandiának vagy nekünk, de hát ez nem a daloktól függ ugye.
janet7
2014. május 11. 01:33
Idézet (hungergamesFan16 @ 2014.05.11. 01:26)
Épp ettől vagyunk elfogadóbbak, hogy róla is úgy vélekedünk, mint minden más emberről, épp ezért nem hajlunk meg előtte, csak mert transznemű. Ha nem tetszik a dala, akkor felőlem három lábbal is kiállhatott volna, akkor sem fog. Persze gratulálok neki, mert tehetséges énekes, az biztos, de attól még nem neki adtam volna az első helyet, hanem Hollandiának vagy nekünk, de hát ez nem a daloktól függ ugye. 
Nálam is a hollandok voltak a nyerők, de ez a verseny már régóta nem a dalokról szól. Azért nyert ő mert különleges volt.
Ahogy mondta: "This night is dedicated to everyone who believes in a future of peace and freedom."
2014. május 11. 01:33
|
|
rocknroller |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.07.05. Hozzászólás: 1803 Csatolások: 0 Azonosító: 17168 offline
|
Cynthiának full igaza van! Bár nekem messze magasan a hollandoké vitte a pálmát, még ha Police meg Puff Daddy gitár téma is volt( nekem tuti)!
2014. május 11. 01:34
|
|
heyitsmemivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.12. Hozzászólás: 165 Csatolások: 0 Azonosító: 208992 offline
|
Idén egyáltalán nem néztem eurovíziót, de látom, hogy itt nem sokan örülnek a nyertesnek. Meghallgattam a számot, és egyáltalán nem rossz, rendben van a pasas hangja. Nem hiszem, hogy csak azért nyert, mert "egyedi", mármint az eurovízió folyton tele van egyedi emberekkel, vagy csak szimplán csodabogarakkal. Szerintem jó a szám, van mondanivalója, és hát igen, a "szakállas nő" így elsőre megragadja az ember figyelmét
+ szerintem az ötödik hely az nagyon jó.
2014. május 11. 01:56
|
|
rocknroller |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.07.05. Hozzászólás: 1803 Csatolások: 0 Azonosító: 17168 offline
|
Valahogy biztos ez is megvan bundázva, olyan nem létezik, hogy 37 ország 8-12 pontot szinte ugyanazoknak adja! Ilyen nincs!
2014. május 11. 02:06
|
|
Gajcsi♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.09.18. Hozzászólás: 5271 Csatolások: 74226 Azonosító: 39575 offline
|
Nem az a baj, hogy Conchita nyert, hanem az, hogy az alanyi jogon bejutott országok csak emaitt lehetnek a döntőben évről-évre... :/
Szandi0820
2014. május 11. 02:09
|
|
FeketeCseresznyethat's gay |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.13. Hozzászólás: 1372 Csatolások: 17 Azonosító: 140689 offline
|
Végig Conchita-nak szurkoltam úgy örülök hogy nyert
2014. május 11. 02:13
|
|
Janiedreamer ^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.02. Hozzászólás: 6051 Csatolások: 43 Azonosító: 142376 offline
|
Szerintem nincs semmi baj Conchitával. Ő ilyen és kész. Viszont az kicsit meglepett, hogy ő nyert. A dal jó volt, de engem annyira nem fogott meg. Biztos hozzátartozott ez az extravagáns személyiség. Igazából nem láttam mindenkit, de az ideji mezőnyből Sergej (?) volt, aki tetszett, a montenegrói versenyző. Az ő dala megfogott.
Gratula a nyertesnek. És Kállaynak is, habár én nem vagyok oda érte, de azért szépen teljesített.
2014. május 11. 02:15
Nem érdekel, hogy nőnek vagy férfinek adja-e magát elő. De hogy a szám, amit előadott semmivel sem volt különb egy... átlagos számnál... Nem tudom, engem bosszant, szeirntem messze volt jobb is ennél...
2014. május 11. 02:17
|
|
N.k[tau'ri] |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.22. Hozzászólás: 3344 Csatolások: 111 Azonosító: 74720 offline
|
Csak ha nem szidjátok Kállayt...
Szerintem minden rendben volt Conhitával,persze én se vagyok transzi-párti,sőt a szakállal nem tudtam megbarátkozni,de a személyiséggel és a dallal nagyon.Megérdemelten nyert.Bár először én az örményekre tippeltem Aram MP3-mal.A holland dal első hallásra nagyon nem tetszett a végén a kedvencemmé vált.Az idei mezőny igen is erős volt és jó.
A lengyelek meg mehetnek a csöcsökkel a fenébe ha már nem adtak szavazatot a magyaroknak...
Szerintem minden rendben volt Conhitával,persze én se vagyok transzi-párti,sőt a szakállal nem tudtam megbarátkozni,de a személyiséggel és a dallal nagyon.Megérdemelten nyert.Bár először én az örményekre tippeltem Aram MP3-mal.A holland dal első hallásra nagyon nem tetszett a végén a kedvencemmé vált.Az idei mezőny igen is erős volt és jó.
A lengyelek meg mehetnek a csöcsökkel a fenébe ha már nem adtak szavazatot a magyaroknak...
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.