Starity

Ausztria nyerte az Eurovíziót

29 oldal 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2014. május 12. 07:27 #361
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

StátuszSoy una chica húngara, chenoísta y apasionada por Londres.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 10969
Csatolások: 8081
Azonosító: 128114
Nem néztem a versenyt, de érdekelt a végeredmény. Majd belenézek a nyertes produkcióba, annak viszont örülök, hogy András az 5. helyen végzett. A dala tényleg jó (volt), megérdemelte volna azt is, ha netán nyer, bár erre azért valljuk be, nem sokan számítottunk úgy igazán. smileeee.gif
Annak örülök, hogy jövőre Bécsben lesz az Eurovízió. Most szoríthatok azért, hogy 2015-ben végre tényleg delegálják Chenoát a spanyolok. Bécs nincs olyan messze, oda még fel is tudnék utazni, hogy megnézzem végre élőben a csajszit. biggrin.gif Persze ennél még jobb lenne egy budapesti Eurovízió, ki tudja. Egyre jobban szerepelünk a versenyen, hátha egyszer véletlenül nekünk is "bizalmat szavaznak". rohog.gif

A "szakállas nőről" pedig majd írok véleményt, ha megnéztem, mit alkotott Koppenhágában. Meg úgy egyébként is, ki ez a Conchita Wurst. smileeee.gif (ha tényleg jó zenéje van, engem sem érdekel amúgy, hogy fiú vagy lány, vagy mindkettő, esetleg egyik sem biggrin.gif )

Megnéztem. A dal és az énekhang kifejezetten jó, innentől kezdve, hogy ki adja elő... Nekem majdhogynem 8. biggrin.gif Nem zavar, hogy ő nyert. Anno a Lordi is nyert, pedig a maguk módján ők is furák voltak. Szóval gratulálok a győztesnek és Andrisnak is. smileeee.gif

Ami a szakállat illeti: ha provokáció, ha nem, ötletes. Eszébe jutott valami egészen egyedi, s megvalósította. Ez miért baj? Már az is baj, ha valaki kreatív? Ártani senkinek nem árt azzal, ha szakállat hord, hát istenem. Pusztán ettől nem lesz valaki más is transznemű vagy homoszexuális. Azért arra kíváncsi lennék, ha Gaga vagy Madonna ragasztana szakállat, akkor az mi lenne. Szerintem arra egyből rá lenne sütve, hogy kreatív és ötletes. Csak mert Gaga meg Madonna. Hát ez most Wurstnak jutott előbb eszébe. biggrin.gif
4 felhasználónak tetszik: janet7, Szandi0820, Grace Benning, Jolie_77
2014. május 12. 08:15 #362
- törölt felhasználó -    
Egyébként hogy lehet, hogy Magyarország 10 pontot adott neki? ÉN biztos hogy nem szavaztam! Ennyi buzi lenne m.o-n?
Szégyen...
Na és Izrael 12 pont?
Inkább a 3.világháború, mint ez a fo*...
2014. május 12. 08:23 #363
Tom44
Tom44

StátuszAnaleigh Tipton és Raina Hein a kedvenc modelljeim.
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 668
Csatolások: 97
Azonosító: 202956
Gratulálok Ausztria győzelméhez, én nem ítélkezem mint egyes emberek, hogy miért nyert Chonchita Wurst dala és maga az induló személye.
2014. május 12. 08:31 #364
Jeckyll
Jeckyll

Státusz...szeretek ilyen meghökkentő és furcsa lenni! - Holly Goulightly -
Hozzászólás: 648
Csatolások: 5318
Azonosító: 137013
Gratulálok a győztesnek és Andrásnak is! Szép volt!
2014. május 12. 11:27 #365
Sassh
Sassh
új tag
Hozzászólás: 39
Csatolások: 0
Azonosító: 216417
Nem követtem a versenyt, de egy-két számot meghallgattam, és szerintm ez volt messze a legjobb. Chonchita pedig szerintem nagyon édes, és bájos a maga módján, így, szakállal is smileeee.gif Nekem semmi, de semmi bajom vele smileeee.gif
2014. május 12. 12:18 #366
Lulu9200
Lulu9200
új tag

Státuszutolsó ellenségként a halál semmisül meg
Hozzászólás: 21
Azonosító: 219987
Nekem nem tetszik ez a dal, szerintem a Runnin sokkal jobb. smileeee.gif Lehet, hogy csak azért szavaztak rá, mert transzi. rohog.gif
2014. május 12. 12:26 #367
luca28
luca28
Hozzászólás: 573
Csatolások: 415
Azonosító: 152353
ilyen átba@otnak még nem éreztem magam ja persze európa milyen elfogadó ja persze de izraelt akinek egy tök jó produkcíója volt őt még a döntőbe se kell beszavazni mert ők zsidók!
HÁT NEM!!! pontosan őket kellett volna és nem egy nemi zavarokkal küzdő szakálas sza@ számú nőt/férfit. ha nem lenne ilyen, a végén állna az egész versenynek és mi meg előrébb lennénk. szerintem ebből még botrány lesz és nem azért mert magyarország nem elfogadó hanem mert az emberekbe ez megvan és az orosz ikrek pont ezért fújolták ki őket
2014. május 12. 13:08 #368
bogyesz13
bogyesz13
visszatérő vendég

Státuszegy fehérfejű rétisas a fiókáit eteti, ha azt hitted bulimiás, tévedtél
Hozzászólás: 111
Azonosító: 207233
"Szerintem az, hogy Austria Conchita Wurstot választotta meg az országuk képviselőjének, egyfajta kényszer alá állította az országokat. Ez alatt azt értem,ha valamelyik ország nem adott volna neki jó pontszámokat azt társadalmilag visszamaradottnak és gusztustalanul homofóbnak titulálnák, míg akik jókat adtak, azokat toleránsnak..."
gyakorin olvastam,és teljesen jól lett megfogalmazva,pontosan így gondolom én is.
2014. május 12. 13:12 #369
ciel
ciel
Carat
Hozzászólás: 2897
Azonosító: 163123
Idézet (habibi @ 2014.05.11. 22:15)
Modoráljad magadat, mert nem a hátsó kertedből rángatsz ki.Kösz. 
Diszkriminálás ide vagy oda, egy transzvesztita ember akkor sem normális. Lelkileg instabil, a saját neméről nem tud dönteni, nem értem, miért kell kiállítani egy ilyen embert. Igen, előítéletes vagyok, de ha nem vallanám be, akkor meg az lenne a baj, akkor nem mindegy? Azzal, hogy meleg, nem tudok mit kezdeni, nincs bajom a melegekkel, sőt, tőlem legyen transzvesztita az aki akar (bár ritka undorító egy dolog) - de ezt miért kell még hirdetni is? A diszkriminációra ettől értelmesebb módon is fel lehet hívni a figyelmet. Egyébként, ha egy kicsit előrébb olvastál volna, rájöttél volna, hogy volt, aki rasszizmust írt, ezért nem tudtam, mit akar szimbolizálni. Okos. 
U.i.: Történelem faktos vagyok, te viszont magyaron nem ülhettél sokat, ugyanis értenéd, mire gondoltam a "tiszta magyarral" kapcsolatban. Nem Árpádnak kellett volna kiállnia a színpadra, észlény, hanem olyan, akin nem látszik, hogy félvér. 
Apropó, Isten nevét nagybetűvel írjuk, tökmindegy, hívő vagy e, tulajdonnév. Szóval most ki milyen órán nem volt ott?

Én moderáljam magam, mikor te sértegetsz engem? És mi van, ha látszik rajta, hogy félvér? Bújjon el, vagy mi a fene? Szégyellnie kellene? Aki félvér, az már nem is tekinthet magára magyarként?
1 felhasználónak tetszik: janet7
2014. május 12. 13:29 #370
- törölt felhasználó -    
taszitóak vagytok, köpni tudnék itt egyesek képébe egy jó nagy csulát. hogy lehet a saját fajtársaitokról igy nyilatkozni? és ki szerzett itt azt igazoló szakmai papirt, hogy itt megállapithassa ki érzelmileg instabil vagy lelkileg beteg és ki nem? miattatok szégyelli a magamfajta közétek valónak, azaz embernek vallania magát...

az ilyen álszentek képébe pedig talán kettőt is köpnék:

"én elfogadom ezt, meg azt, nekem ezzel meg azzal semmi bajom, de nem akarom látni, ne hirdesse senki, maradjon titokban, soha ne derüljön ki a számomra stb. stb..." mi? akkor miről beszélünk? ez minden csak nem elfogadás, nem kell úgy tenni mintha toleránsak lennétek. tessék szépen bevallani, diszkrimináltok és megjelenés alapján itéltek embereket, megállapitva mennyire undoritóak és aberráltak, csak mert a saját elképzeléseitek szerint ez számit aberálltnak. Amig nincs olyan szakmai hátteretek, amivel ti egy ilyen kijelentést alátámasztotok -mármint hogy ez betegségnek számit-e vagy sem-, addig ne tegyetek úgy, mintha értenétek hozzá. nektek ciki..
1 felhasználónak tetszik: Jolie_77
2014. május 12. 13:52 #371
_ToTo_
_ToTo_
Cinikus kritikus

StátuszMár több, mint 20 éve...
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 12633
Csatolások: 11645
Azonosító: 4133
Idézet (alexsmith @ 2014.05.12. 13:29)
taszitóak vagytok, köpni tudnék itt egyesek képébe egy jó nagy csulát. hogy lehet a saját fajtársaitokról igy nyilatkozni? és ki szerzett itt azt igazoló szakmai papirt, hogy itt megállapithassa ki érzelmileg instabil vagy lelkileg beteg és ki nem? miattatok szégyelli a magamfajta közétek valónak, azaz embernek vallania magát...
az ilyen álszentek képébe pedig talán kettőt is köpnék:
"én elfogadom ezt, meg azt, nekem ezzel meg azzal semmi bajom, de nem akarom látni, ne hirdesse senki, maradjon titokban, soha ne derüljön ki a számomra stb. stb..." mi? akkor miről beszélünk? ez minden csak nem elfogadás, nem kell úgy tenni mintha toleránsak lennétek. tessék szépen bevallani, diszkrimináltok és megjelenés alapján itéltek embereket, megállapitva mennyire undoritóak és aberráltak, csak mert a saját elképzeléseitek szerint ez számit aberálltnak. Amig nincs olyan szakmai hátteretek, amivel ti egy ilyen kijelentést alátámasztotok -mármint hogy ez betegségnek számit-e vagy sem-, addig ne tegyetek úgy, mintha értenétek hozzá. nektek ciki..

Ha van 3 perced, olvasd el, érdekes gondolatok vannak benne egy másik szemszögből is, ami nem a csillogásból meg a tv szereplésből áll: http://index.hu/index2/#bloghu/mediashow/2014/05/11/puzser_kiakadt_a_szakallas_nore
2014. május 12. 14:21 #372
rebeka444
rebeka444
visszatérő vendég

Státuszbelieve in yourself and don't care about haters ~Perrie Edwards
Hozzászólás: 163
Azonosító: 206205
Azon is meglepődtem hogy pont a legvallásosabb ország szavazott rá.De az országukba meg elutasítják.
2014. május 12. 14:22 #373
pillango55
pillango55
visszatérő vendég

StátuszBoom-clap, the sound of my heart, the beat goes on and on and on and on and.. <3
Hozzászólás: 356
Azonosító: 176513
Akárki akármit mond, nekem tetszik, örülök neki, és egy ilyen versenyen pont nem a külsejét, hanem a hangját kell(ene) nézni!
2014. május 12. 14:45 #374
elavan2000
elavan2000
Bexi

Státusztattooed heart
Hozzászólás: 1074
Csatolások: 9
Azonosító: 218658
Csak azért nyert ő mert megdöbbentő és szokatlan volt a megjelenése egyébként a dal nagyon unalmas szerintem Andrásnak kellett volna nyernie, de az 5. hely is nagyon jó!
2014. május 12. 15:12 #375
MissMusic110
MissMusic110
{ Be Positive }

StátuszThis love will be the death of me, but I know I’ll die happily ∞
Hozzászólás: 1228
Csatolások: 987
Azonosító: 127832
gratulálok Andrásnak! nagyon ügyes volt, büszke vagyok rá! smileeee.gif véleményem szerint neki kellett volna nyerni, mert megérdemelte volna. hisz nagyszerű produkciót adott elő. kiválóan énekelt, nagyon jó száma volt, és persze nem felejtsük el a táncosokat, akik szintén nagyon ügyesek voltak! de nem baj, az 5. hely is jó, elégedett vagyok vele. a győztesről pedig csak annyit szeretnék mondani, hogy nekem a száma egyáltalán nem tetszett.
2014. május 12. 15:17 #376
MissMusic110
MissMusic110
{ Be Positive }

Idézet
Akárki akármit mond, nekem tetszik, örülök neki, és egy ilyen versenyen pont nem a külsejét, hanem a hangját kell(ene) nézni!

nincs igazad. igen, a pasasnak (vagy csajnak) jó hangja volt. de egyáltalán nem azt kell nézni ezen a versenyen. az most mindegy hogy kinek milyen a hangja, ezen a versenyen az mellékes. itt az számít, hogy milyen számot ad elő. hisz benne van a címében Euróvíziós Dalfesztivál, és nem Euróvíziós Énekfesztivál smileeee.gif
2014. május 12. 15:19 #377
Rebeka990305
Rebeka990305
új tag

StátuszVerano/ זומ/ Estate/ 여름/ Summer/ Été/ лето/ ฤดูร้อน/ Yaz/ موسم گرما می/ NYÁR♥
Hozzászólás: 16
Azonosító: 174334
Nekem ezzel a pasaival vagy nővel semmi bajom de szerintem is csak azért nyert mert fura a stílusa, mert a szám az dög unalom volt..
2014. május 12. 15:21 #378
MissMusic110
MissMusic110
{ Be Positive }

Idézet (elavan2000 @ 2014.05.12. 14:45)
Csak azért nyert ő mert megdöbbentő és szokatlan volt a megjelenése egyébként a dal nagyon unalmas szerintem Andrásnak kellett volna nyernie, de az 5. hely is nagyon jó!

bocsi, nem neked akartam válaszolni biggrin.gif csak már nem tudom, hogy töröljem a hozzászólásom. ne haragudj! de amúgy igazad van. szerintem is csak azért nyert a csaj vagy pasi biggrin.gif
2014. május 12. 15:21 #379
MissMusic110
MissMusic110
{ Be Positive }

Idézet (pillango55 @ 2014.05.12. 14:22)

nincs igazad. igen, a pasasnak (vagy csajnak) jó hangja volt. de egyáltalán nem azt kell nézni ezen a versenyen. az most mindegy hogy kinek milyen a hangja, ezen a versenyen az mellékes. itt az számít, hogy milyen számot ad elő. hisz benne van a címében Euróvíziós Dalfesztivál, és nem Euróvíziós Énekfesztivál smileeee.gif
2014. május 12. 15:44 #380
- törölt felhasználó -    
Na jó van! Eddig sem tartottam semmire sem az Eurovíziót, de ezzel aztán tényleg mindent elmondott. Számomra legalábbis biztosan.
Hogy süllyedhettek le odáig az emberek, hogy egy ilyet hoznak ki győztesként??? Ez már a szánalmasnál is szánalmasabb. Eddig csak politika volt az egész, de most már másságimádat is...
A mi helyezésünknek amúgy örülök, de ez a szakállas nő valami agyrém, ha jól énekelt, ha nem! dry.gif
29 oldal 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!