Ausztria nyerte az Eurovíziót
2014. május 11. 20:39
|
|
Britney1996új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 91 Csatolások: 0 Azonosító: 141041 offline
|
Én teljesen támogatom a melegeket, transzokat stb, DE pont ezzel a témával kapcsolatban olvastam egy cikket miszerint rengeteg transznemű öngyilkos lesz a 18. szülinapkjuk előtt. Erre jön ez a férfi aki nőnek öltözik mint egy transz, gondolnám, rendben, ha ő így érzi jól magát tegye, na de ezzel hogy fenthagyja a szakállát szerintem egyáltalán nem támogatja a transzvesztitákat. Így azt a benyomást kelti mintha ő mind a kettő nemet képviselné, mintha az, hogy nem tud dönteni lenne a transzneműek problémája, holott utána olvasásom szerint ők teljes öntudattal más neműnek érzik magukat, mint az amibe születtek. Egész személyisége, nevével együtt, aminek jelentése botrányos egy felépített imidzs, ami mint látjuk remekül működött. A hiszti, és a majdnem elájulás az örömtől, amit a háttérben leművelt erőltett imitálása a női nemnek, amit kikérek magamnak az összes nő nevében. Valaki nem attól lesz nő, hogy sír, úgy viselkedik mint egy díva, és egy meglepett hiszti rohamot játszik le. Láttam róla egy régebbi képet, szőke hajó srác, szimpatikus, de egyáltalán nem ez a személyiség jön le róla mint amit itt képviselt (már ott is bevallotta, hogy meleg szóval elvileg nem játszott akkora szerepet). Ne is haragudjatok, de az hogy ő sem tesz nyilatkozatot arról, hogy MINEK/KINEK érzi magát egyszerűen csak gusztustalan, mindenhol csak azt mondja, hogy legyél az aki akarsz, vállald fel önmagad, na de ő miért nem mondja el akkor, hogy minek érzi magát?
Ha még ezeket az érveket valaki mind megcáfolná akkor is úgy gondolom, hogy ez ide nem való, egy olyan műsor, amit nem csak Európában, de rajta kivül is rengetegen néznek köztük kisgyerekek. Továbbá az Eurovízió egy "dalverseny", aminek nem ez lenne a célja, elég felháborító a sok bunda + a politika belekeverése is, de annak bemutatása, hogy Európa milyen elfogadó volt a leggusztustalanabb dolog amit valaha láttam a televízióban. Egyébként Európa marhára nem elfogadó... semmi elfogadó nincsen se a korrupt zsűrikben se a lakosok nagyrászében arról pedig ne is beszéljünk, hogy rengeteg ember azonnal ment az eurovízió facebook oldalára tegnap este és támogató üzeneteikkel fejezték ki, hogy ők mekkora királyok hisz támogatják a melegjogokat. Arról meg ne is beszéljünk, hogy persze rengeteg a támogató a neten, de a 90%uk nem a dalt, az országot vagy az előadót támogatja, hanem a melegjogokat.
Ha még ezeket az érveket valaki mind megcáfolná akkor is úgy gondolom, hogy ez ide nem való, egy olyan műsor, amit nem csak Európában, de rajta kivül is rengetegen néznek köztük kisgyerekek. Továbbá az Eurovízió egy "dalverseny", aminek nem ez lenne a célja, elég felháborító a sok bunda + a politika belekeverése is, de annak bemutatása, hogy Európa milyen elfogadó volt a leggusztustalanabb dolog amit valaha láttam a televízióban. Egyébként Európa marhára nem elfogadó... semmi elfogadó nincsen se a korrupt zsűrikben se a lakosok nagyrászében arról pedig ne is beszéljünk, hogy rengeteg ember azonnal ment az eurovízió facebook oldalára tegnap este és támogató üzeneteikkel fejezték ki, hogy ők mekkora királyok hisz támogatják a melegjogokat. Arról meg ne is beszéljünk, hogy persze rengeteg a támogató a neten, de a 90%uk nem a dalt, az országot vagy az előadót támogatja, hanem a melegjogokat.
1 felhasználónak tetszik:
szenya
2014. május 11. 20:47
|
|
PinkPoison† hentai tensai shoujo † |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 2576 Csatolások: 19 Azonosító: 176526 offline
|
Szerintem megérdemelte a győzelmet ^.^ Szomorú látni, hogy mindenhol ezzel gúnyolódnak. *sigh* peoples
2014. május 11. 21:03
|
|
Greengal444visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.01. Hozzászólás: 117 Csatolások: 0 Azonosító: 214528 offline
|
Engem is nyugodtan le lehet szólni,hogy miért ez a véleményem,és aki nagyon a szívébe zárta Miss Wurstot,az ne olvassa tovább!
Itt nem azzal van a baj,hogy eljött ilyen elvekkel képviselni egy országot,és még azzal sem hogy tovább jutott. A probléma ott kezdődik,hogy megnyerte,és nem is akárhogyan! Már kb. a15. ország után lehetett tudni,hogy valószínűleg ő nyer és nem Hollandia. És ráadásul a saját országom is 10 pontot adott neki...Kérdezem:MIÉRT?! Még a 4 pont sem érintett volna meg,de ez!... Úgy érzem h elárult engem az országom,ez nagyon gáááz. Ez a tény Európa szégyene. Ha el is fogadjuk őt,mert jó,persze,ne közösítsük ki. De ez nem normális dolog,akkor sem! Ne tegyenek már úgy az emberek,mintha ez egészséges dolog lenne! Eddig menő volt hipszternek lenni,ezt meg most felváltja a transzfesztitaság?...
Itt nem azzal van a baj,hogy eljött ilyen elvekkel képviselni egy országot,és még azzal sem hogy tovább jutott. A probléma ott kezdődik,hogy megnyerte,és nem is akárhogyan! Már kb. a15. ország után lehetett tudni,hogy valószínűleg ő nyer és nem Hollandia. És ráadásul a saját országom is 10 pontot adott neki...Kérdezem:MIÉRT?! Még a 4 pont sem érintett volna meg,de ez!... Úgy érzem h elárult engem az országom,ez nagyon gáááz. Ez a tény Európa szégyene. Ha el is fogadjuk őt,mert jó,persze,ne közösítsük ki. De ez nem normális dolog,akkor sem! Ne tegyenek már úgy az emberek,mintha ez egészséges dolog lenne! Eddig menő volt hipszternek lenni,ezt meg most felváltja a transzfesztitaság?...
2014. május 11. 21:26
|
|
Cat13visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.08. Hozzászólás: 236 Csatolások: 0 Azonosító: 203405 offline
|
Jajj ne már ,akadjatok le róla ez az ő döntése nem másoké.Ha nem akartátok ,hogy győzzön ne a külsejével/személyiségével (vagy ezt nem tom hogy nevezni) gyertek hanem a hangjával! Meg írogat mindenki mindenhol ,hogy undorító.Nem az ,csak más.Neki így jó ,lelehet szállni a témáról.(Am én se neki szurkoltam)
2014. május 11. 22:02
|
|
Nussieúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.11. Hozzászólás: 7 Csatolások: 0 Azonosító: 225938 offline
|
Kit érdekel hogy transzfesztita? A lényeg az, hogy a hangja jó. Ha szakálla nem lenne, akkor még némelyik nőnél is szebb lenne. Szerintem megérdemelte, hogy nyerjen. Szép dalt énekelt. El kell fogadni, hogy ő más. Senki nem egyforma és vannak kivételek mindig.
2014. május 11. 22:05
De most komolyan...
Jövőre indítsunk el egy Tacskót, akire egy afro parókát rakunk...
HÉ! Ez nem is rossz ötlet XD
Na mindegy, hát én abszolút nem örülök ennek a transzfesztitának, András sokkal jobban megérdemelte volna, de már mindenki tudja, hogy ez nem a dalokról szól, hanem az országok közti kapcsolatokról...
És visszatérve Chonchitához...
Hozzá képest Miley Cyrus egy nagy darab kaki...
Hová süllyed Európa...
Jövőre indítsunk el egy Tacskót, akire egy afro parókát rakunk...
HÉ! Ez nem is rossz ötlet XD
Na mindegy, hát én abszolút nem örülök ennek a transzfesztitának, András sokkal jobban megérdemelte volna, de már mindenki tudja, hogy ez nem a dalokról szól, hanem az országok közti kapcsolatokról...
És visszatérve Chonchitához...
Hozzá képest Miley Cyrus egy nagy darab kaki...
Hová süllyed Európa...
2014. május 11. 22:06
Amúgy az a kép...
Fú, látszik rajta, hogy NEM LEPŐDÖTT MEG...
Szerintem bunda...
Fú, látszik rajta, hogy NEM LEPŐDÖTT MEG...
Szerintem bunda...
2014. május 11. 22:13
|
|
cs.vera45 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.13. Hozzászólás: 793 Csatolások: 0 Azonosító: 197734 offline
|
A véleményemet már elmondtam, de íme itt van a photoshopos "mű", amit csináltam: http://kepfeltoltes.hu/140511/Conhita-Riga-2014-14.jpgjavjavjavjavjavjav_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Remélem nem csak szerintem kevésbé visszataszító így.
Remélem nem csak szerintem kevésbé visszataszító így.
2014. május 11. 22:15
|
|
Psyché |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.08. Hozzászólás: 930 Csatolások: 1 Azonosító: 203409 offline
|
Idézet (ciel @ 2014.05.11. 12:54)
Nem a rasszizmus ellen küzd, hanem a diszkrimináció ellen, jaj istenem. Nem tudod, hogy miért néz ki így, de azért előítéletes vagy, hát gratulálok. Igen, ő meleg, de nem transzvesztita, csak kitalálta magának ezt a karaktert, így lép a színpadra. Pont az ilyen gondolkodás ellen harcol, mint amilyen a tied, meg még sok fórumozóé.
Amúgy kérlek szépen, vezesd vissza a családfádat Árpádhoz. Ha kicsit jobban odafigyeltél volna történelemórán, tudhatnád, hogy a századok folyamán rengeteg nemzetiség vegyült el a magyarokkal, már nincs olyan, hogy tiszta magyar. A dán versenyző talán dánnak nézett ki? Az ukrán csajszi tipikus ukránnak? Vagy az a srác, aki a görögöket képviselte, na ő meg félig jamaicai. És bántották őket érte? Nem, sőt büszkék voltak rájuk.
Amúgy kérlek szépen, vezesd vissza a családfádat Árpádhoz. Ha kicsit jobban odafigyeltél volna történelemórán, tudhatnád, hogy a századok folyamán rengeteg nemzetiség vegyült el a magyarokkal, már nincs olyan, hogy tiszta magyar. A dán versenyző talán dánnak nézett ki? Az ukrán csajszi tipikus ukránnak? Vagy az a srác, aki a görögöket képviselte, na ő meg félig jamaicai. És bántották őket érte? Nem, sőt büszkék voltak rájuk.
Modoráljad magadat, mert nem a hátsó kertedből rángatsz ki.Kösz.
Diszkriminálás ide vagy oda, egy transzvesztita ember akkor sem normális. Lelkileg instabil, a saját neméről nem tud dönteni, nem értem, miért kell kiállítani egy ilyen embert. Igen, előítéletes vagyok, de ha nem vallanám be, akkor meg az lenne a baj, akkor nem mindegy? Azzal, hogy meleg, nem tudok mit kezdeni, nincs bajom a melegekkel, sőt, tőlem legyen transzvesztita az aki akar (bár ritka undorító egy dolog) - de ezt miért kell még hirdetni is? A diszkriminációra ettől értelmesebb módon is fel lehet hívni a figyelmet. Egyébként, ha egy kicsit előrébb olvastál volna, rájöttél volna, hogy volt, aki rasszizmust írt, ezért nem tudtam, mit akar szimbolizálni. Okos.
U.i.: Történelem faktos vagyok, te viszont magyaron nem ülhettél sokat, ugyanis értenéd, mire gondoltam a "tiszta magyarral" kapcsolatban. Nem Árpádnak kellett volna kiállnia a színpadra, észlény, hanem olyan, akin nem látszik, hogy félvér.
Apropó, Isten nevét nagybetűvel írjuk, tökmindegy, hívő vagy e, tulajdonnév. Szóval most ki milyen órán nem volt ott?
Beyla
2014. május 11. 22:38
|
|
Kelsey |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.28. Hozzászólás: 2806 Csatolások: 4078 Azonosító: 130190 offline
|
Ebben az a rohadt bosszantó, hogy ha ezt a nyertes dalt egy szürke kisegér énekelte volna el, utolsó helyen végeznek. Legutóbb úgy tudtam ez a verseny a dalról szól, nem a karakterekről...
2014. május 11. 23:02
|
|
Tomika06új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.01. Hozzászólás: 61 Csatolások: 0 Azonosító: 199268 offline
|
Ha nem lett volna szakálla nem nyert volna. Aztán meg jövőre meg jöhetnek
A tolószékesek, a vakok sajnáltatni magukat, végül pedig a versenyt majd egy siket-néma fogja nyerni.Ez a tehetségkutató is hamarosan egy propaganda kampány műsor lesz.
A tolószékesek, a vakok sajnáltatni magukat, végül pedig a versenyt majd egy siket-néma fogja nyerni.Ez a tehetségkutató is hamarosan egy propaganda kampány műsor lesz.
2014. május 11. 23:07
|
|
SzimónaDrágavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.28. Hozzászólás: 400 Csatolások: 1 Azonosító: 204649 offline
|
ELEGEM VAN, HOGY ITT NEM A TEHETSÉGRE MENNEK A DOLGOK, HANEM POFÁRA! UNDORÍTÓ, OCSMÁNY BANDA...
2014. május 11. 23:13
|
|
Viki Malik |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.07. Hozzászólás: 545 Csatolások: 0 Azonosító: 179754 offline
|
Igazabol szerintem teljesen megerdemelte a gyozelmet, hiszen a hangja kritizalhatatlan. A dal is megallta a helyét. Es ha ugy nezzuk, akkor teljesen jogosan nyert, hiszen minden tehetsege megvol hozza, elvegre ez a hangrol es a dalrol szol. De azert azt is be kell latnunk,hogy ha egy atlagos ember enekelte volna el -ugyan ilyen hangi adotsagokkal- akkor nem hinnem, hogy Ausztria jövőre Eurovisiont rendezne. En a donessel egyetertek, nekem a sved volt a kedvencem, a hollandot meg nem igazan ertem, nem volt ott semmi szonpadi produkcio csak ket gitaros.
2014. május 11. 23:25
|
|
Bella Pearlsoy valiente |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.16. Hozzászólás: 1652 Csatolások: 1037 Azonosító: 191721 offline
|
Muszáj újra kommentelnem.
Ti... Nem is tudom. MIT GONDOLTOK?!?!?!? Ő egy ember, mint ti vagy én! Ráadásul egy csodálatos személy! Más. ÉS??? Kit érdekel??? Aztán itt vagytok, sajnos, a retardáltak, (kinek nem inge, ne vegye magára!)és ide irkáltok, hogy transzvesztita így, transzvesztita úgy. Komolyan mondom, remélem, történik valami, amitől mind a két szemetek kisül a helyéről, aztán majd röhögök, hogy mekkora "k*csögök vagytok!
Ez az ember megérdemelten győzött! Persze, én Andrásnak drukkoltam, de most nem ez a lényeg. Hanem az, hogy a társadalom rohadtul átesett a ló túlsó oldalára, és csak a külső alapján ítélnek! De, akik most itt szidják Conchita-t, azokról már most meg tudom állapítani, hogy milyen rosszindulatú, sötét emberek. Talán el kéne gondolkozni, aztán nézzetek magatokba vagy mit bánom én!!!!
Ti... Nem is tudom. MIT GONDOLTOK?!?!?!? Ő egy ember, mint ti vagy én! Ráadásul egy csodálatos személy! Más. ÉS??? Kit érdekel??? Aztán itt vagytok, sajnos, a retardáltak, (kinek nem inge, ne vegye magára!)és ide irkáltok, hogy transzvesztita így, transzvesztita úgy. Komolyan mondom, remélem, történik valami, amitől mind a két szemetek kisül a helyéről, aztán majd röhögök, hogy mekkora "k*csögök vagytok!
2014. május 12. 01:22
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12633 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Idézet (Bella Pearl @ 2014.05.11. 23:25)
a társadalom rohadtul átesett a ló túlsó oldalára
Át, csak nem úgy, ahogy te gondolod. Divat lett sztárolni és mindenki más fölé emelni őket csak mert 'mások'. Ha ki mer állni és vállalni magát valaki, hogy igen, ő más, hirtelen a mennyekbe emelik, de miért is? Aki pedig 'normális' értékeket képvisel(ne) meg pironkodik lesütött szemmel és nem érti, hogy WTF történt. Ennek már rég semmi köze sem a zenéhez, sem a dalokhoz. A rádióban elvérzett volna ez a csóka, az első 10-be sem került volna be. Ahogy mondtad, átesett a társadalom a ló másik oldalára. Eddig divat volt utálni őket, meg nem elfogadni mostanra meg már a visszájára fordul a dolog. Ha csak mezei heteró vagy, nem vagy 'más' csak egy egyszerű ember, akkor te mit akarsz, mit keresel itt egy ilyen versenyen? Úgy sincs esélyed, mert normális vagy, nem tűnsz ki a többi normál ember közül, hiába énekelsz jobban, hiába vagy tehetségesebb, átnéznek rajtad mert a 'szakállas nőről' többet lehet pletykálni, írni, meg tvben mutogatni, mint majmot az állatkertben. Jövőre kit indítanak, pikkelyesfarkú tengerisellőt?
2014. május 12. 06:19
|
|
InLoveWith1Dúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.28. Hozzászólás: 72 Csatolások: 0 Azonosító: 202720 offline
|
ehhez az "András nem magyar" témához csak annyit szólok hozzá: Loreen nem volt svéd,Alexander Rybak nem volt norvég.Érdekelte ez az embereket az országukban?Rohadtul nem.
Ez a vérfarkas meg már egyre ijesztőbb amikor látom
Ez a vérfarkas meg már egyre ijesztőbb amikor látom
Kelsey
2014. május 12. 06:53
|
|
bertiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.30. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 225159 offline
|
Én nem örültem a győzelmének, megmondom őszintén. Egyrészt nem tetszett a dal, másrészt a hideg rázott ennek az embernek a ripacs viselkedésétől, amitől mindenki annyira el van ájulva. Talán gonosz vagyok, de semmiképp sem homofób, nem utálom a transzfesztitákat, csupán azt magyarázza el nekem valaki, hogy ha egy férfi nőnek akar látszani, akkor minek növeszt szakállat. Puszta feltünősködés, célzott polgárpukkasztás. Ennyi az egész. Reklámfogás.
Kelsey
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
John Lithgow nem hiszi, hogy végig tudja majd csinálni.