Elbukott és visszatérő sorozatok 2014-ben
2014. május 10. 21:13
|
|
betti_meow.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.02. Hozzászólás: 179 Csatolások: 0 Azonosító: 179236 offline
|
Walking Dead sincs fent h folytatódik e, vagy sem, de tudom, h az biztos folytatódik.:3
Carrie naplójának, és a Revolutionnak nem örülök, h elkaszálták.:/
2014. május 10. 21:53
|
|
LoveNessa |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 11.06.17. Hozzászólás: 1483 Csatolások: 10859 Azonosító: 153158 offline
|
Idézet (betti_meow. @ 2014.05.10. 21:13)
Walking Dead sincs fent h folytatódik e, vagy sem, de tudom, h az biztos folytatódik.:3
A Walking Deadet az AMC sugározza Amerikában, úgyhogy hiába keresed listán, mert itt csak a The CW, az ABC, a CBS, az NBC és a Fox műsorai vannak feltüntetve.
2014. május 10. 21:59
|
|
FashionLady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.11. Hozzászólás: 1110 Csatolások: 3 Azonosító: 155125 offline
|
húú, köszönet ezért a cikkért.^^
azt hiszem jövőre is lesz mit nézni.
azt hiszem jövőre is lesz mit nézni.
2014. május 10. 22:15
|
|
LoveNessa |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 11.06.17. Hozzászólás: 1483 Csatolások: 10859 Azonosító: 153158 offline
|
Idézet (zrozii @ 2014.05.10. 17:44)
Nem értem, hogy miért lett berendelve a A szépség és a szörnyeteg. Nagyon szar az a sorozat. Az első évadot sem bírtam végig nézni. Nézettsége is alig van, aminek mert persze nagyobb nézettsége volt azt meg nem rendeltél be a következő évadra!!! -.-
Tény, hogy csökkent a nézettsége, ezért is vették le egy időre a műsorról, de amíg látnak benne potenciált és azt, hogy a rajongók küzdenek érte, addig nem fogják elkaszálni. Azt pedig szerintem jobban tudják a csatornák fejesei, hogy melyik műsoruknak milyen nézettsége van, mint mi, így azt is jól tudják, hogy mit miért csinálnak és egy olyan sorozatot nem fognak elkaszálni, amit szerintük megéri csinálni, úgyhogy amik nem kaptak új évadot, azok vonzották egyértelműen a legkevesebb nézőt.
Idézet (SHSophie2000 @ 2014.05.10. 18:00)
A OUAT-ot nagyon várom már! Az egyik legjobb sorozat a világon!
A HIMYM meg csak szimplán véget ért, és szerintem ez nem elbukás. Ami viszont meglepett az a Carrie naplója, szerintem az nagyon jó volt! 
Persze, hogy nem elbukás, de mivel az elbukott és a simán véget ért sorozatoknak is ugyanaz a sorsa, csak más a végkifejlet, ezért nem akartam különszedni, mert idén nem zárult le olyan sok sorozat, úgyhogy ezért lettek ezek "Elbukott, véget ért" címszó alatt összefoglalva.
A Glee-vel kapcsolatban pedig Ryan Murphyék jól tudják, hogy már nem igazán éri meg a folytatást, ezért is lesz ez az utolsó évad amúgy...
2014. május 10. 23:01
|
|
BERNA.DETTYúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 38 Csatolások: 0 Azonosító: 182150 offline
|
Vámpírnaplók
Originals
Egyszer volt, hol nem volt
Originals
Egyszer volt, hol nem volt
2014. május 10. 23:30
jó volt túl lenni a listán, a végére már kész voltam. Supernatural
)))), Sleepy Hollow <3, Vampire Diaries, Originals
2014. május 11. 02:50
|
|
vamphannavámpircsaj ;) |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.09. Hozzászólás: 2339 Csatolások: 1 Azonosító: 165036 offline
|
Sajnalom hogy elbukott a The Tomorrow People es a Revolutiont
De orulkok a The Originals-nak,a New Girl-nek es az Igy Jartam Apatokkal-nak
Tudtam hogy a Vampirnaploknak,Agymenoknek es a Glee-nek lesz uj evada.
2014. május 11. 10:20
|
|
Fresh89 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.13. Hozzászólás: 593 Csatolások: 33 Azonosító: 171138 offline
|
Rohadt anyátokat. Star-Crossed és Revolution.
TVD & TO & OUAT ♡ És mi van a PLL-lel vagy a Teen Wolffal? Azok is folytatódnak (hl'istennek). ♡ Tegnap Twitteren hatalmas lázongás volt a Star-Crossed kaszája miatt. Petíciót iratunk alá mindenkivel, és a Netflixnek sokan írtak, hogy vegyék át a sorozatot, vissza is üzentek, hogy abszolút meg van rá az esély. Istenem, remélem összejön. ♡ Stargazer ∞
2014. május 11. 10:47
|
|
hirschzsofi0711You don't own me |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.25. Hozzászólás: 1240 Csatolások: 31 Azonosító: 202533 offline
|
The Simpsoons!!! Örök kedvenc <3
Agymenők
Glee ☺
CSI
szép éveknek nézünk elébe:)
Agymenők
Glee ☺
CSI
2014. május 11. 11:18
hát a Carrie naplőját meg az emberi tényező sajnálom,hogy elbukott az Így jártam anyáttokal nem tudom minek van hiszen annak meg volt a rendes befejéze...és az újakra mindig nyitott vagyok
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
54 km/h-val hajt egy 30-as útszakaszon saját videójában.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Meghalt Chuck Norris - 86 éves volt
Meghalt Chuck Norris - 86 éves volt
Sokak kedvence volt, a mémeket is uralta.
Miley Cyrus akarta Hannah Montana visszatérését
Miley Cyrus akarta Hannah Montana visszatérését
Ő szorgalmazta a dolgot.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.

0 felhasználónak tetszik: