Will Staplesre, több sikeres videojáték írójára bízták a Mission: Impossible ötödik epizódjának forgatókönyvét.
A teljes cikkhez kattints ide!
Will Staples írja a Mission: Impossible 5. forgatókönyvét
2014. május 10. 13:19
2014. május 10. 13:26
|
|
rocknroller |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.07.05. Hozzászólás: 1803 Csatolások: 0 Azonosító: 17168 offline
|
Kezd el a sorozat is unalmassá válni a 3-4. rész elég gyenge volt! Paula Patton miatt volt érdemes nézni csak a 4. részt!
2014. május 10. 13:40
nem is tudom,én már sokszo elszántam magam,hogy belekezdek de még soha nem tettem meg
2014. május 10. 16:32
|
|
acsgeorgina98•_• |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.24. Hozzászólás: 5017 Csatolások: 3868 Azonosító: 181335 offline
|
már nagyon várom
2014. május 10. 17:30
|
|
Gravewormúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.23. Hozzászólás: 44 Csatolások: 0 Azonosító: 206929 offline
|
Hát a Rivals sztorija nagyon érdekes volt. Sőt szinte felesleges. Az Mw3 sztorija viszont jó volt szóval ha hozni tudja azt a szintet akkor nem lesz gond a film ezen részével.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: