Jennifer Lawrence nem direkt zakózott el az Oscaron
2014. május 09. 20:45
Én eddig sem hittem soha hogy színjáték lett volna az esése.
2014. május 09. 20:58
|
|
KPetra5000visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.26. Hozzászólás: 340 Csatolások: 0 Azonosító: 217535 offline
|
az első kép szerintem photoshopp, mert ez már nem egészséges, hogy iilyen vékony!
2014. május 09. 21:03
|
|
ONE DIRECTION20morsa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.29. Hozzászólás: 1999 Csatolások: 8 Azonosító: 210787 offline
|
nagyon szép a képeken
az a kép nagyon vicces amikor azzal a színesbőrű színésznővel van XD azon besírtam
2014. május 09. 21:07
|
|
LilyCollinsForevervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.18. Hozzászólás: 298 Csatolások: 4 Azonosító: 219515 offline
|
Annyira gyönyörű<3*-*Egy percig sem kételkedtem.!Imádom ezt a csajt!!<3
2014. május 09. 21:09
|
|
Betti The Fanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.14. Hozzászólás: 280 Csatolások: 0 Azonosító: 211791 offline
|
Nagyon csinos és szerintem sem kamu az esés. Am Jennifer a példaképem és szerintem nagyon kiváló színész. Persze vannak akik nem így gondolják...ők hazudnak
Am olvastam az éhezők viadala hármat és valami zseniáklisan jól sikerült, úgyhogy hajrá.
Csak én vettem észre, hogy a cikk 4. sorában a győzedelmeskedéséről így van írva:
győzeledmeskesédéről
Ha valaki nem látta volna így is leírom:
gy ő z e l e d m e s k e s é d é r ő l
Anyám hova jutott ez a világ?
Csak én vettem észre, hogy a cikk 4. sorában a győzedelmeskedéséről így van írva:
győzeledmeskesédéről
Ha valaki nem látta volna így is leírom:
gy ő z e l e d m e s k e s é d é r ő l
Anyám hova jutott ez a világ?
2014. május 09. 21:19
|
|
SophieCúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.15. Hozzászólás: 81 Csatolások: 0 Azonosító: 222709 offline
|
Nagyon elegáns, szép képsorozat lett!
Sosem hittem abban, hogy az eséseit megjátszotta volna. Lehet szimplán ügyetlen vagy nem tud magassarkúban járni, ami szerintem nem szégyellnivaló dolog. Nick-kel nagyon aranyosak.
Sosem hittem abban, hogy az eséseit megjátszotta volna. Lehet szimplán ügyetlen vagy nem tud magassarkúban járni, ami szerintem nem szégyellnivaló dolog. Nick-kel nagyon aranyosak.
2014. május 09. 21:21
|
|
luca_pretty-liar14visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.30. Hozzászólás: 365 Csatolások: 0 Azonosító: 210861 offline
|
olyan gyönyörű rövid hajjal is
♥
2014. május 09. 21:22
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
Ahogy egyszer szavy megmondta: "ennyire nem jó színésznő".
Most nem azért mert veszekedni akarok, és nem is fogok, de nehogy hazugnak nevezzenek már azért, mert nem tartom jó színésznőnek.
Amúgy meg ennek a két dolognak semmi közük egymáshoz. Ha valakit valaminek tart az vélemény. Hazudni meg tulajdonság. Ha már ennyire szőrszálhasogató vagy.
Most nem azért mert veszekedni akarok, és nem is fogok, de nehogy hazugnak nevezzenek már azért, mert nem tartom jó színésznőnek.
1 felhasználónak tetszik:
Szandi0820
2014. május 09. 22:28
Mindenki ismer egy ügyetlen lányt, aki mindig megbotlik ha magassarkúban van. Ez Jennifer.
A képek pedig csodásak, mint mindig, gyönyörű ez a lány!
A képek pedig csodásak, mint mindig, gyönyörű ez a lány!
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.