Jennifer a Marie Claire júniusi számának címlapján pózol, a fotósorozat mellé egy interjút is készítettek az X-Men sztárjával.
A teljes cikkhez kattints ide!
Jennifer Lawrence nem direkt zakózott el az Oscaron
2014. május 09. 19:57
|
|
mse90@bnormal cortexikid |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.18. Hozzászólás: 1877 Csatolások: 1418 Azonosító: 178057 offline
|
Ez tipikusan az az interjú, ami után szinte tisztán látom a sajtósát, amint a fejét veri a falba és kérdi az Úrt, hogy ugyan miért veri a sors egy ilyen klienssel.
Van egy ilyen beszólása is, hogy "miért is beszélek én a kapcsolatomról...?", majd nem sokkal később megint csak visszasiklik az amúgy elvileg tabu magánéletére. De hát ő már csak ilyen, aki nem bírja a fejét, annak azért mindegy, aki meg igen, annak meg főleg azért.
Van egy ilyen beszólása is, hogy "miért is beszélek én a kapcsolatomról...?", majd nem sokkal később megint csak visszasiklik az amúgy elvileg tabu magánéletére. De hát ő már csak ilyen, aki nem bírja a fejét, annak azért mindegy, aki meg igen, annak meg főleg azért.
2014. május 09. 20:07
|
|
Dorina1024høgh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.18. Hozzászólás: 3778 Csatolások: 1047 Azonosító: 191824 offline
|
Jen egyszerűen gyönyörű! Mikor láttam, hogy kétszer is elesett az Oscaron, tudtam, hogy nem direkt csinálja. Alig várom már a Kiválasztott-at. Biztos nagyon jó lesz mint a többi rész.
2014. május 09. 20:07
|
|
MidnightLady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.28. Hozzászólás: 519 Csatolások: 1 Azonosító: 221951 offline
|
Nagyon tetszenek a képek
És imádom Jen-t
2014. május 09. 20:20
|
|
SweetDancer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.25. Hozzászólás: 703 Csatolások: 8 Azonosító: 200804 offline
|
Gondoltam, hogy nem színjáték, de vannak akik ennyire roszindulatúak
2014. május 09. 20:24
Nagyon jók lettek ezek a képek, Jennifer egyszerűen gyönyörű!
2014. május 09. 20:25
|
|
MegaBibuskavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.06. Hozzászólás: 294 Csatolások: 0 Azonosító: 182644 offline
|
Nagyon jók lettek a képek <3
2014. május 09. 20:27
|
|
pink girl 11 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.01. Hozzászólás: 523 Csatolások: 3 Azonosító: 216206 offline
|
Jó képek lettek a csajról.
2014. május 09. 20:41
Hogy lehet valaki ennyire gyönyörű?
Komolyan, elállt a szavam a képek láttán, az egy legjobb fotósorozata.
Az interjú meg...tipikus Jen. El tudom képzelni, ahogy az SMS-t küldi Kristennek. A bakiját én sem tartom szándékosnak, kétlem, hogy megtervezte volna. Már nagyon várom az új Éhezők Viadala filmet és érdekes módon a megjelenését az X-Men premierjén.
Az interjú meg...tipikus Jen. El tudom képzelni, ahogy az SMS-t küldi Kristennek. A bakiját én sem tartom szándékosnak, kétlem, hogy megtervezte volna. Már nagyon várom az új Éhezők Viadala filmet és érdekes módon a megjelenését az X-Men premierjén.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Selena Gomez azonban visszatér.

1 felhasználónak tetszik: