A Candie's Foundation jutalmazta meg a színésznőt szerepléséért, amivel a védekezés fontosságára hívja fel a fiatalok figyelmét.
A teljes cikkhez kattints ide!
Díjat kapott Gimme Shelter-beli alakításáért Vanessa Hudgens
2014. május 09. 17:06
|
|
DragonQueenvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.15. Hozzászólás: 413 Csatolások: 22 Azonosító: 222685 offline
|
Gratulálok!
És a képeken nagyon szép!
2014. május 09. 17:27
|
|
Esztii. SellykeFan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.08. Hozzászólás: 933 Csatolások: 17 Azonosító: 197399 offline
|
Gratulálok Vanessának.
♡♥
2014. május 09. 18:59
|
|
BalogBarbikaaavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.17. Hozzászólás: 428 Csatolások: 0 Azonosító: 221342 offline
|
Vanessa gyönyörű♥♥ és Gratulálok ma filmjét rmélem adják majd mzikba:D
2014. május 09. 19:04
Valahogy sejtettem,hogy a remek alakításáért díjat fog kapni. Nagyon is megérdemli. Gratula Vanessa,és a képeken elképesztően gyönyörű. ♥
2014. május 09. 19:32
|
|
Lisa7003fitnessfan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.16. Hozzászólás: 4366 Csatolások: 188 Azonosító: 151228 offline
|
Magyarországon mikor fog a Gimme Shelter a mozikba kerūlni, egyáltalán fog? Aki tud valamit, légyszi írja meg nekem ūzenetben! Már nagyon kíváncsi vagyok!
Vanessát végre egy tanulságos filmben láthatom, ezt nem hagyhatom ki.
Biztosan jól alakít, hiszen nagyon tehetséges, csak eddig még nem a megfelelō filmekben vállalt szerepet.
2014. május 09. 20:06
Már nagyon kíváncsi vagyok erre a filmre, biztos nagyon jó. Gratulálok neki a díjhoz!
2014. május 09. 20:12
Woow, gratuu~~~> már nagyon kíváncsi vagyok a filmre
Vaniii*o* elképesztőőő
2014. május 09. 20:44
Vanessának gratulálok. Mellesleg nagyon szép a képeken.
2014. május 09. 22:27
|
|
bohóc9wor(k)shipper |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.23. Hozzászólás: 1330 Csatolások: 0 Azonosító: 200672 offline
|
gratulálok neki, és nagyon kíváncsi vagyok erre a filmjére, mert eddig engem nem nagyon győzött meg arról, hogy jó színésznő. remélem, ez a film bebizonyítja, hogy tévedek
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.

0 felhasználónak tetszik: