Itt a legújabb Disney-vígjáték előzetese
2014. május 10. 20:48
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
Kíváncsi vagyok,hogy milyen esz..
2014. május 11. 20:54
|
|
Bellarina4everúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.11. Hozzászólás: 87 Csatolások: 0 Azonosító: 208900 offline
|
jó lesz nagyon...
2014. május 13. 18:12
|
|
Bella Pearlsoy valiente |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.16. Hozzászólás: 1652 Csatolások: 1037 Azonosító: 191721 offline
|
Omg, ez rohadt jó!
Tuti nem hagyom ki! :DxD
2014. május 19. 17:18
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Idézet (Marec7 @ 2014.05.17. 14:21)
Jaj ne! Csak Jennifer Garnert ne! 
Láttad már egyáltalán pár filmjét, vagy egy olyan alapján alkotsz véleményt, ami nem tetszett? Nem azt mondom, hogy egy született Meryl Streep, de mindig is szórakoztatott a filmjeivel. Csak ajánlani tudom neked az Alias öt évadját, mert Sydney Bristowként találkozott mindennel (akcióval, romantikával, drámával stb.), majd ezt követően nézd meg a Hirtelen 30-at, ahol azért nem kis váltás van a két karakter között. Én speciel Bellára mondom azt, hogy ne, mert az a csaj valami förtelem, de, ha nem említetted, akkor gondolom eme dizni csillaggal az ég világon semmi bajod sincsen. Ami meglehetősen gáz...
Én is nagyon várom a filmet egyébként. Nekem nagyon pozitív csalódás volt számomra a Timothy Green különös élete film is, ami szintén Disney volt (csak, mert valaki csodálkozott, hogy a Disney fémjelzi Garner filmjeit). Erőteljesen bőgtem a legvégén, és bár limonádé alkotás volt, mégis rohadtul elgondolkodtatott a sztorija. Ez pedig előzetes alapján tényleg vígjáték, de Steve-nek még rossz filmjét nem láttam. Nem valószínű, hogy egy Eredet-féle filozófikus film lesz, de szórakoztatni biztosan fog, ha hozni fogja a trailer színvonalát.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.

0 felhasználónak tetszik: