A brit dal unalmas. De ez még semmi az összehányt német vagy a nagyjából az egykori Gumimaci-Holly Dolly szellemi szintjén álló francia borzalomhoz képest! Nem is beszélve az idei dán dalról, amihez képest Bieber akármelyik dala egy operarészlet.
Eurovízió 2014: íme a második elődöntő továbbjutói
2014. május 09. 17:23
Nagy országok dalai: látszik, hogy teljesen elpuhultak, mivel alanyi jogon a döntőben vannak. A spanyol dalra kíváncsi leszek, az elég bíztató, az olasz meg kedvenc
A brit dal unalmas. De ez még semmi az összehányt német vagy a nagyjából az egykori Gumimaci-Holly Dolly szellemi szintjén álló francia borzalomhoz képest! Nem is beszélve az idei dán dalról, amihez képest Bieber akármelyik dala egy operarészlet.
2014. május 09. 17:49
|
|
RihannaFan26 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.03. Hozzászólás: 747 Csatolások: 1 Azonosító: 211156 offline
|
Öregem, mi van veletek??Azért mert Conchita más mint a többi versenyző mi a francért szóljátok le?!Az én ízlésemtől is eltér ez a műfaj, de ez mégis tetszett.Hihetetlen hangja van, és bátran kiállt a színpadra egy nagyon jó előadással (szerintem).Gratula annak aki a külseje miatt elítéli!
Remélem jó helyezést fog elérni a döntőbe.Azok a lenygyelek
O.o Bocs annak akinek tetszett, de voltak nála jobbak, nem nekik kellett volna döntőbe jutniuk szerintem.Egyébként hajrá András!!!
2014. május 09. 18:25
Az orosz nagyik még aranyosak voltak, de a lengyelek dala egyszerűen irritáló volt.
Az én személyes kedvenceim Svédország, Ausztria (és igen, semmi bajom Conchitával), illetve akik már eleve bent vannak, Dánia és Franciaország, és persze Belarus.
Az én személyes kedvenceim Svédország, Ausztria (és igen, semmi bajom Conchitával), illetve akik már eleve bent vannak, Dánia és Franciaország, és persze Belarus.
2014. május 09. 19:06
Lengyelországnak csak gratulálni tudok, mellbedobással nyertek.
Na de most komolyan... Kiküldenek két csajt alul öltözve a színpadra, hogy miközben a háttérben nyávognak, ők 'erotikus mozdulatokkal' vajat köpüljenek és ruhát mossanak. Szánalmas komolyan mondom, túl sok kanos ember van ezért kerültek be, nem pedig a hangjuk miatt. Conchitát meg nem értem miért fikázzátok, nem megszokott a külseje...és? Nem az a lényeg, énekelni tud és személy szerint nekem nagyon szimpatikus. Finnországot imádtam!<3 Sok jó dal van ami tetszett, csak az a baj, hogy a nagy része szerintem nem az Eurovízióra való. Rengeteg van ami ilyen discos, mixes szarság. És nekem minden ami ilyen, egyforma és unalmas. Nekem nagyon tetszik például Örményország dala, csak sajnos annak sem itt a helye. De a Hollandoké például egész jó, le is töltöttem.. Egyébként hajrá Kállay!
2014. május 09. 19:06
|
|
BalogBarbikaaavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.17. Hozzászólás: 428 Csatolások: 0 Azonosító: 221342 offline
|
Hajráá Andráás !!!♥♥
2014. május 09. 19:16
Idézet (Lambika @ 2014.05.09. 12:09)
a cikk vége el van írva. Mi az h Magyarországról nem lehet szavazni. Minden országból lehet, akik ott lesznek a döntőben, csak senki se szavazhat a saját országára!!! Ennyi!
Szerintem meg nálad vannak szövegértelmezési problémák, ugyanis nem az van odaírva, hogy Magyarországról egyáltalán nem lehet szavazni
2014. május 09. 20:16
|
|
ABBAManiaEuropean |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.01. Hozzászólás: 2126 Csatolások: 85 Azonosító: 159879 offline
|
Amikor megláttam, hogy az első továbbjutó Svájc, a második Szlovénia, a harmadik pedig Lengyelország, ott megnyugodtam...de a végén jött a ledöbbenés, Izrael kiesett. És a görög dal, ami élőben brutálisan hamis volt, és a norvég, ami egy altatónál is unalmasabb volt, bejutottak. Helyettük kellene most ott lennie Izraelnek és Írországnak.
2014. május 09. 21:22
|
|
Leah097 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.19. Hozzászólás: 512 Csatolások: 0 Azonosító: 176042 offline
|
Az osztrák Conchita...JAJJ! Az még talán "oké", hogy férfi volt, és átoperáltatta magát nővé, de mégis mi a reteknek hagyta meg a bajszát és a szakállát??? Most akkor vagy legyen nő, vagy férfi, de ne ilyen köztes... valami. A dal nem lenne rossz, de elég nehéz arra koncentrálni, mikor egy ilyen jelenség van a színpadon... nem euróvízión van a helye! Azon akadnék ki nagyon, ha Kállay előtt végezne...
A csütörtöki mezőny gyengébb volt, mint a keddi. A lengyel produkció nagyon szánalmas, nyilván senki sem a csodálatos muzsika miatt szavazta be őket...
Viszont már nagyon várom a szombat estét, és reménykedek abban, hogy András jó helyezést ér el!
A csütörtöki mezőny gyengébb volt, mint a keddi. A lengyel produkció nagyon szánalmas, nyilván senki sem a csodálatos muzsika miatt szavazta be őket...
Viszont már nagyon várom a szombat estét, és reménykedek abban, hogy András jó helyezést ér el!
2014. május 09. 21:22
|
|
mentholkiller queen |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.16. Hozzászólás: 5095 Csatolások: 183 Azonosító: 206342 offline
|
Juuj, a Máltaiakat imádom
Meg a Finneket, a Norvégot és az Osztrákot is. Az Izraeli nekem nem tetszett, és a Román se. A többivel meg nincs bajom. A keddiek közül meg a Svéd tetszett nagyon, és persze András
2014. május 10. 07:10
|
|
kissangela2003Queen of Sarcasm |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.30. Hozzászólás: 2075 Csatolások: 0 Azonosító: 225173 offline
|
Legalább a Running-nak van valami értelme, nem úgy mint a Kedvesem-nek!
2014. május 10. 12:21
Így tovább!!!
A runing című szám nagyjából elmegy...Nem a legjobb,de nem is rossz
A runing című szám nagyjából elmegy...Nem a legjobb,de nem is rossz
2014. május 10. 19:04
|
|
THErockerGirl998új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.20. Hozzászólás: 28 Csatolások: 0 Azonosító: 191950 offline
|
Kedvenceim a finnek,hollandok és az ukránok dalai.A magyar dal is jó,és a szövege különösen tetszik! Hajrá magyarok!
2014. május 11. 07:44
|
|
Justin And 1Dúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.10. Hozzászólás: 33 Csatolások: 0 Azonosító: 225840 offline
|
Magyarországból nem lehet szavazni? ezt szemétség!
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.

0 felhasználónak tetszik: