Eurovízió 2014: íme a második elődöntő továbbjutói
2014. május 09. 10:27
|
|
cielCarat |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.02. Hozzászólás: 2897 Csatolások: 0 Azonosító: 163123 offline
|
Nézem már pár éve az eurovíziót, de talán ez a mezőny tetszik a legkevésbé. Viszont! Legalább mindenki továbbjutott, akit szerettem volna (mondjuk olyanok is, akiknél néztem egy nagyot pl. Románia).
2014. május 09. 10:35
|
|
RikiErivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.25. Hozzászólás: 149 Csatolások: 0 Azonosító: 223216 offline
|
De ez milyen már, hogy Írország, ami tök jó volt szerintem, nem jutott tovább... Ausztria meg igen?
Az állam is leesett. Az mi, amit az osztrákok küldtek????
2014. május 09. 11:50
Nekem Norvégia és Finnország tetszett, a többi felejtős, egy-két aranyosabb előadás kivételével, mint például Svájc. Egyébként gratula minden továbbjutónak, bár Ausztriát, és főleg Lengyelországot egyáltalán nem értem (vagy mégis, de ez már egy másik téma...)
2014. május 09. 11:52
|
|
mogyeszka |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.30. Hozzászólás: 1693 Csatolások: 0 Azonosító: 217986 offline
|
Tessék? Hogy Fehéroroszország sz*r??
Most már világos,hogy a világon egyre romlik a jó zenei ízlés...
Fehéroroszország volt a legjobb a tegnapi mezőnyben,aranyosak voltak a fiúk nagyon,jó hanggal,egy kis tánccal megspékelve... Jól össze lett hozva az egész dal,fantasztikus lett!
Ugyanúgy ahogy Svájc is...
Alig várom a szombatot,Andrásnak nagyon drukkolok!
Fehéroroszország volt a legjobb a tegnapi mezőnyben,aranyosak voltak a fiúk nagyon,jó hanggal,egy kis tánccal megspékelve... Jól össze lett hozva az egész dal,fantasztikus lett!
Ugyanúgy ahogy Svájc is...
Alig várom a szombatot,Andrásnak nagyon drukkolok!
2014. május 09. 12:09
|
LambikaCseh Banán |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 10.10.03. Hozzászólás: 6194 Csatolások: 363 Azonosító: 135613 offline
|
a cikk vége el van írva. Mi az h Magyarországról nem lehet szavazni. Minden országból lehet, akik ott lesznek a döntőben, csak senki se szavazhat a saját országára!!! Ennyi!
2014. május 09. 13:53
|
|
LeahRyanSverige♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 2317 Csatolások: 601 Azonosító: 142308 offline
|
Az idei mezőny a leggyengébb az elmúlt öt évben. Azt gondoltam, hogy a magyar rossz, de a többihez képest nagyon jó. A második elődöntőben jobb produkciók voltak, mint az elsőben.
A finneknek nagyon szurkolok, ők a leghallgathatóbbak. Emellett jó még a fehérorosz, a svájci, a máltai, a szlovén és a román.
Nem értem a lengyelek mit keresnek a döntőben (mármint zeneileg, amúgy gondolom). Elég WTF produkció volt.
Az osztrákokkal semmi baj nem volt. Azért megkérdezném, miért nem nyírja le a szakállát. A zenéje nem annyira jó, de a hangja teljesen rendben van. Nem ő az első transznemű a műsor történelmében. El kell fogadni úgy, ahogy van.
A "nagy országok" zenéi közül angliáé tetszik illetve a dán sem rossz.
Hát akkor hajrá Magyarország
A finneknek nagyon szurkolok, ők a leghallgathatóbbak. Emellett jó még a fehérorosz, a svájci, a máltai, a szlovén és a román.
Nem értem a lengyelek mit keresnek a döntőben (mármint zeneileg, amúgy gondolom). Elég WTF produkció volt.
Az osztrákokkal semmi baj nem volt. Azért megkérdezném, miért nem nyírja le a szakállát. A zenéje nem annyira jó, de a hangja teljesen rendben van. Nem ő az első transznemű a műsor történelmében. El kell fogadni úgy, ahogy van.
A "nagy országok" zenéi közül angliáé tetszik illetve a dán sem rossz.
Hát akkor hajrá Magyarország
2014. május 09. 14:17
|
|
vivien1705új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.09. Hozzászólás: 4 Csatolások: 0 Azonosító: 225782 offline
|
Norvégia, Málta, Finnország?
2014. május 09. 15:17
|
|
cielCarat |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.02. Hozzászólás: 2897 Csatolások: 0 Azonosító: 163123 offline
|
Idézet (Lambika @ 2014.05.09. 12:09)
a cikk vége el van írva. Mi az h Magyarországról nem lehet szavazni. Minden országból lehet, akik ott lesznek a döntőben, csak senki se szavazhat a saját országára!!! Ennyi!
Látom megy a szövegértés
2014. május 09. 15:41
Bírom ahogy pattog a sok intoleráns manus Conchita ügyében.
Felvilágosítanám a kedves népet, hogy egy hihetetlenül intelligens, humoros és tehetséges embert fikáztok csak azért, mert nem megszokott a külseje. De nehogy már egy kicsit is utánanézzetek, ó ugyan. Nehogy már tudatosuljon bennetek, hogy ő VÉGIGCSINÁLTA. Ugyanis másból sem álltak a napjai mostanában, minthogy hallgassa a sok s*ggfej fikázását a mezőnyből, ráadásul a keletiek is kivágták a hisztit, mert féltik a kölykeiket, oda ne rohanjak. És ennek ellenére - ha valaki megnézi a bejutós változatát a dalnak - rengeteget gyakorolt, szervezett és fejlődött, mert az ő sikerének útjába nem állhat senki, pláne nem a beszűkült népség. (Amúgy nála tombolt a legjobban a közönség, csak úgy megsúgom.)
Puszi Conchita, szurkolok. <3 (Meg akkor már házasodjunk össze.)
Ja és a lengyeleket is imádtam, tök jó poén volt.
A finn bácsikától meg olvadoztam, a többi nem igazán tetszett, talán még az írek és a görögök.
Puszi Conchita, szurkolok. <3 (Meg akkor már házasodjunk össze.)
Ja és a lengyeleket is imádtam, tök jó poén volt.
A finn bácsikától meg olvadoztam, a többi nem igazán tetszett, talán még az írek és a görögök.
2014. május 09. 15:52
|
|
Gabe LoganPrince of PlayStation Platinum♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.27. Hozzászólás: 3354 Csatolások: 58 Azonosító: 210618 offline
|
Hát ez sem volt valami nagy eresztés,de még mindig jobb,mint a Keddi volt,de ez is elmmaradt az előző évekhez képest még Svájc,Szlovénia és Románia jó volt,de nem nagy számok ők sem.Hajrá Románia,mert a legjobb zenei ország!
2014. május 09. 16:32
|
|
kicsikokidragon |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.29. Hozzászólás: 1169 Csatolások: 234 Azonosító: 201100 offline
|
Hiányolom a Svédeket. Szerintem az egyik legjobb dal az övék volt. Örülök a Finneknek és a Norvégoknak, mert rendkívül igényes a produkciójuk. Viszont a Lengyelek...Hát kész vicc.. Bár az Orosz nagymamák után már semmin nem lepődök meg...
2014. május 09. 16:35
|
|
Directioner Girl14visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.03. Hozzászólás: 381 Csatolások: 0 Azonosító: 212889 offline
|
hát sajnálom,hogy Írosrszág nem jutott be :/
2014. május 09. 17:18
Nem gondoltam volna, hogy egy alsó-közepes mezőnyt sikerül még selejtesebbé tenni a döntőre.
Néhány dalnak örülök csupán, ilyen például a finn, a két partydal (görög, román), a vicces svájci vagy az érdekes máltai produkció.
Elkeserít viszont Izrael és Írország buktája. Különösen Izraelé, nagyon tetszett a csaj Tóth Gabis hangszíne. Cserébe olyan dalok mentek tovább, mint az idei legunalmasabb dal címére eséllyel pályázó norvég, az egyenszláv minta szerint született szlovén, vagy a semmilyen (ének nem volt benne, csak "tejcsárda-bemutató") lengyel. Ja, lengyel dal! Oké-oké, hogy döntőbe juttatták őket, hogy ne riasszák el megint őket a hosszú kihagyás után, de a szerbek hasonló produkcióval nagyot égtek tavaly (idén el sem indultak), a lengyeleké talán még égőbb volt, akkor hogy is van ez?
Az osztrákon nem csodálkoztam, hogy bejutott. Amellett, hogy egymagában látványosság, még a dala sem rossz. Viszont remélem, hogy a fogadóirodák ez egyszer tévednek és nem lesz az első ötben.
Ha nem az érdekek diktálnának, András minimum a dobogón kéne hogy végezzen
Néhány dalnak örülök csupán, ilyen például a finn, a két partydal (görög, román), a vicces svájci vagy az érdekes máltai produkció.
Elkeserít viszont Izrael és Írország buktája. Különösen Izraelé, nagyon tetszett a csaj Tóth Gabis hangszíne. Cserébe olyan dalok mentek tovább, mint az idei legunalmasabb dal címére eséllyel pályázó norvég, az egyenszláv minta szerint született szlovén, vagy a semmilyen (ének nem volt benne, csak "tejcsárda-bemutató") lengyel. Ja, lengyel dal! Oké-oké, hogy döntőbe juttatták őket, hogy ne riasszák el megint őket a hosszú kihagyás után, de a szerbek hasonló produkcióval nagyot égtek tavaly (idén el sem indultak), a lengyeleké talán még égőbb volt, akkor hogy is van ez?
Az osztrákon nem csodálkoztam, hogy bejutott. Amellett, hogy egymagában látványosság, még a dala sem rossz. Viszont remélem, hogy a fogadóirodák ez egyszer tévednek és nem lesz az első ötben.
Ha nem az érdekek diktálnának, András minimum a dobogón kéne hogy végezzen
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.

0 felhasználónak tetszik: