Starity

Eurovízió 2014: íme a második elődöntő továbbjutói

4 oldal 1 2 3 4
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2014. május 09. 10:19 #21
Pocher
Pocher
visszatérő vendég

Státuszbaszus
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 251
Csatolások: 3
Azonosító: 48829
GOOOOOOOOOOOOOOOO finnek!!!!!!!!!!!!!!!! kivürröl fújom!!!!!!!!!!!!!
2014. május 09. 10:27 #22
ciel
ciel
Carat
Hozzászólás: 2897
Csatolások: 0
Azonosító: 163123
Nézem már pár éve az eurovíziót, de talán ez a mezőny tetszik a legkevésbé. Viszont! Legalább mindenki továbbjutott, akit szerettem volna (mondjuk olyanok is, akiknél néztem egy nagyot pl. Románia).
2014. május 09. 10:35 #23
RikiEri
RikiEri
visszatérő vendég

StátuszI know my heart's too drunk to drive
Hozzászólás: 149
Azonosító: 223216
De ez milyen már, hogy Írország, ami tök jó volt szerintem, nem jutott tovább... Ausztria meg igen? ohmy.gif Az állam is leesett. Az mi, amit az osztrákok küldtek????
2014. május 09. 11:50 #24
- törölt felhasználó -    
Nekem Norvégia és Finnország tetszett, a többi felejtős, egy-két aranyosabb előadás kivételével, mint például Svájc. Egyébként gratula minden továbbjutónak, bár Ausztriát, és főleg Lengyelországot egyáltalán nem értem (vagy mégis, de ez már egy másik téma...)
2014. május 09. 11:52 #25
mogyeszka
mogyeszka

Státusz''A titok olyan halmazállapotú anyag,amely alkoholban oldódik...'' :D ♥
Hozzászólás: 1693
Azonosító: 217986
Tessék? Hogy Fehéroroszország sz*r?? ohmy.gif Most már világos,hogy a világon egyre romlik a jó zenei ízlés...
Fehéroroszország volt a legjobb a tegnapi mezőnyben,aranyosak voltak a fiúk nagyon,jó hanggal,egy kis tánccal megspékelve... Jól össze lett hozva az egész dal,fantasztikus lett! victory.gif
Ugyanúgy ahogy Svájc is... smileeee.gif
Alig várom a szombatot,Andrásnak nagyon drukkolok! smileeee.gif
2014. május 09. 11:58 #26
mogyeszka
mogyeszka

Státusz''A titok olyan halmazállapotú anyag,amely alkoholban oldódik...'' :D ♥
Hozzászólás: 1693
Azonosító: 217986
Ausztrián viszont nagyon megdöbbentem,meg bevallom jól meg is mosolyogtam...biggrin.gif Döbbenet volt! biggrin.gif biggrin.gif
2014. május 09. 12:09 #27
Lambika
Lambika
Cseh Banán

Státuszoktóberes prágai mazochista drogos majom
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 6194
Csatolások: 363
Azonosító: 135613
a cikk vége el van írva. Mi az h Magyarországról nem lehet szavazni. Minden országból lehet, akik ott lesznek a döntőben, csak senki se szavazhat a saját országára!!! Ennyi!
2014. május 09. 12:11 #28
Lambika
Lambika
Cseh Banán

Státuszoktóberes prágai mazochista drogos majom
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 6194
Csatolások: 363
Azonosító: 135613
a lengyeleket páros lábbal rúgtam volna ki, az íreket sajnálom, ők jók voltak...a lengyelek helyett simán ott lehettek volna ők.
2014. május 09. 13:31 #29
- törölt felhasználó -    
Ez a Choncita nem normális!
2014. május 09. 13:53 #30
sofia k.
sofia k.
visszatérő vendég

StátuszNem kell nekem szőke herceg fehér lovon, csak a Violetta csapat turnébuszon!! ♥♥
Hozzászólás: 396
Csatolások: 5
Azonosító: 217922
Choncitát kinem álhatom! Amúgy ezeket a hireket mártudom, mert tegnap végig néztem! 11-ig tartott!
2014. május 09. 13:53 #31
LeahRyan
LeahRyan
Sverige♥

StátuszA világ csakugyan nem dől össze semmitől.
Hozzászólás: 2317
Csatolások: 601
Azonosító: 142308
Az idei mezőny a leggyengébb az elmúlt öt évben. Azt gondoltam, hogy a magyar rossz, de a többihez képest nagyon jó. A második elődöntőben jobb produkciók voltak, mint az elsőben.
A finneknek nagyon szurkolok, ők a leghallgathatóbbak. Emellett jó még a fehérorosz, a svájci, a máltai, a szlovén és a román.
Nem értem a lengyelek mit keresnek a döntőben (mármint zeneileg, amúgy gondolom). Elég WTF produkció volt.
Az osztrákokkal semmi baj nem volt. Azért megkérdezném, miért nem nyírja le a szakállát. A zenéje nem annyira jó, de a hangja teljesen rendben van. Nem ő az első transznemű a műsor történelmében. El kell fogadni úgy, ahogy van.
A "nagy országok" zenéi közül angliáé tetszik illetve a dán sem rossz.
Hát akkor hajrá Magyarország smileeee.gif
2014. május 09. 14:17 #32
vivien1705
vivien1705
új tag

Státusz"Be Positive!"
Hozzászólás: 4
Azonosító: 225782
Norvégia, Málta, Finnország? ohmy.gif
2014. május 09. 14:22 #33
- törölt felhasználó -    
éés még mindig nem nézem
2014. május 09. 15:17 #34
ciel
ciel
Carat
Hozzászólás: 2897
Azonosító: 163123
Idézet (Lambika @ 2014.05.09. 12:09)
a cikk vége el van írva. Mi az h Magyarországról nem lehet szavazni. Minden országból lehet, akik ott lesznek a döntőben, csak senki se szavazhat a saját országára!!! Ennyi!

Látom megy a szövegértés biggrin.gif
2014. május 09. 15:41 #35
- törölt felhasználó -    
Bírom ahogy pattog a sok intoleráns manus Conchita ügyében. biggrin.gif Felvilágosítanám a kedves népet, hogy egy hihetetlenül intelligens, humoros és tehetséges embert fikáztok csak azért, mert nem megszokott a külseje. De nehogy már egy kicsit is utánanézzetek, ó ugyan. Nehogy már tudatosuljon bennetek, hogy ő VÉGIGCSINÁLTA. Ugyanis másból sem álltak a napjai mostanában, minthogy hallgassa a sok s*ggfej fikázását a mezőnyből, ráadásul a keletiek is kivágták a hisztit, mert féltik a kölykeiket, oda ne rohanjak. És ennek ellenére - ha valaki megnézi a bejutós változatát a dalnak - rengeteget gyakorolt, szervezett és fejlődött, mert az ő sikerének útjába nem állhat senki, pláne nem a beszűkült népség. (Amúgy nála tombolt a legjobban a közönség, csak úgy megsúgom.)
Puszi Conchita, szurkolok. <3 (Meg akkor már házasodjunk össze.)
Ja és a lengyeleket is imádtam, tök jó poén volt.
A finn bácsikától meg olvadoztam, a többi nem igazán tetszett, talán még az írek és a görögök.
2014. május 09. 15:52 #36
Gabe Logan
Gabe Logan
Prince of PlayStation Platinum♛

StátuszDon't forget, life is just a game from which no one emerges victorious.
Hozzászólás: 3354
Csatolások: 58
Azonosító: 210618
Hát ez sem volt valami nagy eresztés,de még mindig jobb,mint a Keddi volt,de ez is elmmaradt az előző évekhez képest még Svájc,Szlovénia és Románia jó volt,de nem nagy számok ők sem.Hajrá Románia,mert a legjobb zenei ország!
2014. május 09. 16:32 #37
kicsikoki
kicsikoki
dragon
Hozzászólás: 1169
Csatolások: 234
Azonosító: 201100
Hiányolom a Svédeket. Szerintem az egyik legjobb dal az övék volt. Örülök a Finneknek és a Norvégoknak, mert rendkívül igényes a produkciójuk. Viszont a Lengyelek...Hát kész vicc.. Bár az Orosz nagymamák után már semmin nem lepődök meg...smileeee.gif
2014. május 09. 16:35 #38
Directioner Girl14
Directioner Girl14
visszatérő vendég

StátuszYou say always what you feel, and you make always what you think. *-*
Hozzászólás: 381
Azonosító: 212889
hát sajnálom,hogy Írosrszág nem jutott be :/
2014. május 09. 16:35 #39
Noncsiiii
Noncsiiii
új tag

Státusz4 British stole my heart was won by an Irish!!!!
Hozzászólás: 94
Azonosító: 212156
Az íreket sajnálom, mert nagyon jó volt!! Simán ott lehetne a legyelek helyett, mert valami borzadáj volt.
2014. május 09. 17:18 #40
- törölt felhasználó -    
Nem gondoltam volna, hogy egy alsó-közepes mezőnyt sikerül még selejtesebbé tenni a döntőre.
Néhány dalnak örülök csupán, ilyen például a finn, a két partydal (görög, román), a vicces svájci vagy az érdekes máltai produkció.
Elkeserít viszont Izrael és Írország buktája. Különösen Izraelé, nagyon tetszett a csaj Tóth Gabis hangszíne. Cserébe olyan dalok mentek tovább, mint az idei legunalmasabb dal címére eséllyel pályázó norvég, az egyenszláv minta szerint született szlovén, vagy a semmilyen (ének nem volt benne, csak "tejcsárda-bemutató") lengyel. Ja, lengyel dal! Oké-oké, hogy döntőbe juttatták őket, hogy ne riasszák el megint őket a hosszú kihagyás után, de a szerbek hasonló produkcióval nagyot égtek tavaly (idén el sem indultak), a lengyeleké talán még égőbb volt, akkor hogy is van ez?
Az osztrákon nem csodálkoztam, hogy bejutott. Amellett, hogy egymagában látványosság, még a dala sem rossz. Viszont remélem, hogy a fogadóirodák ez egyszer tévednek és nem lesz az első ötben.
Ha nem az érdekek diktálnának, András minimum a dobogón kéne hogy végezzen smileeee.gif
4 oldal 1 2 3 4
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok