A White Collar sztárja az Out magazin júniusi-júliusi dupla számában nyilatkozott magánéletéről.
A teljes cikkhez kattints ide!
Matt Bomer most először mesélt házasságáról
2014. május 08. 23:44
|
|
cintia0023everybody needs a little poison ivy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.01.24. Hozzászólás: 6399 Csatolások: 1056 Azonosító: 85065 offline
|
Idézet (janet7 @ 2014.05.08. 22:27)
Ugyan áruld már el miért olyan szörnyű ez
Különben ráhajtanál? 
Te meg áruld már el, hogy miért kell ezen fenn akadni
2014. május 08. 23:57
|
|
N.k[tau'ri] |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.22. Hozzászólás: 3344 Csatolások: 111 Azonosító: 74720 offline
|
Basszus a cikk végén nem kellett volna berakni a képeket.Annyira jóképű,hogy az már bűn.Szinte szexuális bűncselekmény
Örülök,hogy megkönnyebült a másságát illetően.El tudom képzelni milyen rossz lehet megbélyegezettnek lenni.Hála őt ez nem érte utol (vagy csak csekély mértékben).
Örülök,hogy megkönnyebült a másságát illetően.El tudom képzelni milyen rossz lehet megbélyegezettnek lenni.Hála őt ez nem érte utol (vagy csak csekély mértékben).
1 felhasználónak tetszik:
Bessie
2014. május 09. 15:20
Wow, micsoda beszélgetések folynak itt.
Tök mindegy, hogy meleg-e vagy sem, úgy se lenne esélyetek nála és pont.
A The Normal Heartot meg már várom, csak egy bibi van azzal a filmmel, RYAN MURPHY, komolyan, ne már, nem értem, hogy az HBO hogy bízhatta rá azt a filmet...??
De amúgy büszke vagyok rá, jó sokáig tudta titkolni a házasságát, amúgy meg úgy utálom Hollywoodot, miért kell azt csinálniuk az emberekkel, hogy nem vallhatják be másságukat, de komolyan (asszem pont Matt-nél volt az egyszer hogy nem kapott meg egy szerepet, mert meleg)...?
Tök mindegy, hogy meleg-e vagy sem, úgy se lenne esélyetek nála és pont.
A The Normal Heartot meg már várom, csak egy bibi van azzal a filmmel, RYAN MURPHY, komolyan, ne már, nem értem, hogy az HBO hogy bízhatta rá azt a filmet...??
De amúgy büszke vagyok rá, jó sokáig tudta titkolni a házasságát, amúgy meg úgy utálom Hollywoodot, miért kell azt csinálniuk az emberekkel, hogy nem vallhatják be másságukat, de komolyan (asszem pont Matt-nél volt az egyszer hogy nem kapott meg egy szerepet, mert meleg)...?
2014. május 09. 19:38
attól nem fogok kevésbé szeretni, mert homoszexuális. Szerintem jó, hogy felvállalja.
2014. május 09. 20:17
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
nem ő az első meleg színész akit szeretek, és őt már azelőtt szerettem, mielőtt kiderült volna, úgyhogy egy cseppet sem izgat. Iszonyat dögös pasi.
Nagyon sajnálom, hogy a White Collarnek nemsokára vége, és az a pár rész nagyon kevés, hogy lezárják az egészet. Nagyon fog hiányozni. Neal és a bolondos Mozzie a legjobban.
Remélem ezután sem feledkeznek meg róla és több filmben fogjuk látni.
1 felhasználónak tetszik:
cintia0023
2014. május 09. 21:22
|
|
SophieCúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.15. Hozzászólás: 81 Csatolások: 0 Azonosító: 222709 offline
|
Édes Istenem, hogy lehet valaki ilyen jóképű?
Örülök a sikeres házasságának. Mit számít, hogy meleg, ha egyszer boldog? Meg nem az ember szexuális beállítottságáról kell eldönteni, hogy tehetséges-e vagy nem. A film nagyon érdekesnek tűnik, biztosan megnézem.
2014. május 09. 21:42
|
|
hungarianidiotvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.27. Hozzászólás: 135 Csatolások: 0 Azonosító: 210590 offline
|
Úram Isten! A film... Valami fantasztikusnak ígérkezik! Muszáj megnéznem, amint mozikba kerül!
Mattnek pedig örülök. Gyönyörű férfi, kicsit, azért sajnálom, hogy meleg. De ha így boldog és teljes, nincs mit tenni. Imádom a fickót!
Mattnek pedig örülök. Gyönyörű férfi, kicsit, azért sajnálom, hogy meleg. De ha így boldog és teljes, nincs mit tenni. Imádom a fickót!
2014. május 13. 05:51
|
|
spongyabob11új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.08. Hozzászólás: 88 Csatolások: 0 Azonosító: 205570 offline
|
A képeken úgy néz ki, mint egy buzi.. XD
2014. május 13. 12:38
Idézet (spongyabob11 @ 2014.05.13. 05:51)
A képeken úgy néz ki, mint egy b*zi.. XD
Wow, micsoda intelligens megnyilvánulás. Tapsot érdemelsz.
2014. június 01. 15:35
|
BabyCakesúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.04. Hozzászólás: 4 Csatolások: 0 Azonosító: 225483 offline
|
Szerintem is őszintén kár érte, de a boldogságának mindenképp örülök! Na meg büszkék lehetünk rá, amiért teljes mellszélességgel vállalja önmagát. Ez dicséretre méltó tulajdonság! A cikk végén lévő képeken mondjuk látszik, mennyit fogyott a film miatt. De ő így is úgy is szexi.
2014. június 03. 21:12
Nagyon örülök annak hogy boldog. Most már egy olyan korban élünk, ahol elfogadják a meleg házasságot. De persze sajnos kivételek mindig vannak.
A képeken pedig iszonyat dögös
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.