A 21 éves énekesnő a Cosmo For Latinas riporterével beszélgetett személyes dolgairól, Neon Lights turnéjának egyik állomása alatt.
A teljes cikkhez kattints ide!
Demi Lovatónak nincs férfiideálja
2014. május 08. 11:56
2014. május 08. 12:25
|
|
Csak Audreyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.07. Hozzászólás: 64 Csatolások: 0 Azonosító: 225653 offline
|
Demi nagyon szép és szerintem nincs semmi baj az alakjával. Avrilnak már megint az a műmosoly van az arcán :-P
2014. május 08. 12:34
|
|
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8894 Csatolások: 233919 Azonosító: 59785 offline
|
Sosem értettem igazán ezt az ideál-dolgot. Persze elképzelhetjük magunknak, hogy néz ki, de vannak akik már annyira görcsösen kapaszkodnak a listához, hogy emiatt eleshetnek a boldogságtól. Számomra is sokkal fontosabb a belső, mint a külső, éppen ezért nincs nekem sem.
Magunk elfogadásával kapcsolatban szintén egyetértek Demivel, bár nekem is elég hosszú ideig tartott, mire megtanultam lesz*rni mások véleményét. Egyébként azt sem értem, hogy őt miért szekálják, amikor jó alakja van: nem fülpiszka, de nem is kövér.
Az Avriles képek továbbra is tök arik.
Magunk elfogadásával kapcsolatban szintén egyetértek Demivel, bár nekem is elég hosszú ideig tartott, mire megtanultam lesz*rni mások véleményét. Egyébként azt sem értem, hogy őt miért szekálják, amikor jó alakja van: nem fülpiszka, de nem is kövér.
2014. május 08. 13:13
|
|
Fanni_91új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.09. Hozzászólás: 72 Csatolások: 0 Azonosító: 215047 offline
|
Az ideálos dologban hasonló véleményen vagyok én is, mint Demi és mint az előttem szóló Szandi0820. Sosem olyan lány voltam, akinek csak a cuki, tökéletes pofika számított, és amikor megláttam egyet, nem kezdtem rögtön nyáladzásba, mint a mai tinilányok nagy része Bieber vagy a One Direction láttán. Demi is mennyit megkapja, hogy mi a fenét szeret Wilmerben, mikor a srác nem a legjóképűbb férfi?! Mondjuk talán a belsőjét? Emlékszem, a kapcsolatom első pár hónapjában a saját barátnőimtől mennyit kellett azt hallgatnom, hogy mi tetszik a barátomban. Akinek csak a külső számít, az ezt soha nem fogja tudni megérteni, és talán emiatt soha nem fogja megtalálni a boldogságot, mert olyan, hogy tökéletes ember nem létezik: vagy a belsőjében lesz a hiba, vagy a külsejében, olyan, hogy valakinek mindkettő ugyanolyan jó legyen, az nagyon ritka.
Az ivásos dologgal szintén egyetértek. Sajnos eléggé magamra ismertem. 18 éves koromtól, egészen húsz évesig olyan időszakom volt, hogy egyszerűen nem ismertem a mértéket, minden hétvégén abban leltem örömöm ha leihattam magam, és azt hittem, csak úgy lehet bulizni, ha alkoholhoz nyúlok. De aztán betoppant az életembe a párom, és benőtt a fejem lágya, plusz Demi is sokat segített benne, az e fajta ösztönző mondandóival. Jobb később, mint soha!
Demi alakja pedig tökéletes, amikor meghallom, hogy valaki lekövérezi, olyankor legszívesebben leütném az illetőt.
Ő ad nekem reményt, hogy nem kell 40 kilósnak lennem ahhoz, hogy szexinek érezhessem magam. "Love is louder than the pressure to be perfect!" Minden emberben van valami szép.
Ahhoz is tudnék egy regényt írni, hogy kivel fordult már elő, hogy megvásárolt olyat, amit utána megbánt, de inkább nem teszem, mert így is már túl sokat beszéltem össze-vissza.
Köszönöm Szandiii a cikket, ismételten csodás lett!
UI: Hoppááá, Avril ilyen közel mert Demihez menni?
Nem félt, hogy elkap valamit?!
Az ivásos dologgal szintén egyetértek. Sajnos eléggé magamra ismertem. 18 éves koromtól, egészen húsz évesig olyan időszakom volt, hogy egyszerűen nem ismertem a mértéket, minden hétvégén abban leltem örömöm ha leihattam magam, és azt hittem, csak úgy lehet bulizni, ha alkoholhoz nyúlok. De aztán betoppant az életembe a párom, és benőtt a fejem lágya, plusz Demi is sokat segített benne, az e fajta ösztönző mondandóival. Jobb később, mint soha!
Demi alakja pedig tökéletes, amikor meghallom, hogy valaki lekövérezi, olyankor legszívesebben leütném az illetőt.
Ahhoz is tudnék egy regényt írni, hogy kivel fordult már elő, hogy megvásárolt olyat, amit utána megbánt, de inkább nem teszem, mert így is már túl sokat beszéltem össze-vissza.
UI: Hoppááá, Avril ilyen közel mert Demihez menni?
1 felhasználónak tetszik:
Szandi0820
2014. május 08. 13:26
|
|
Ildikócska10LoveSick ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.04. Hozzászólás: 6073 Csatolások: 5769 Azonosító: 164815 offline
|
Nagyon tetszenek ezek a fotók.
2014. május 08. 13:28
Imádom a csajt!!!Nagyon tetszik hogy így fogja fel a dolgokat és tanul a hibáiból,miközben másoknak is segíteni akar.Alig bírom kivárni az ötödik albumot és a duettet Eddel.
2014. május 08. 13:47
|
|
Angie Claraúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.08. Hozzászólás: 6 Csatolások: 0 Azonosító: 225733 offline
|
Ngayon jók a fotok , és Deminek van barátja nem?? o.O
2014. május 08. 14:18
Idézet (Szandi0820 @ 2014.05.08. 12:34)
Sosem értettem igazán ezt az ideál-dolgot. Persze elképzelhetjük magunknak, hogy néz ki, de vannak akik már annyira görcsösen kapaszkodnak a listához, hogy emiatt eleshetnek a boldogságtól. Számomra is sokkal fontosabb a belső, mint a külső, éppen ezért nincs nekem sem.
totál ugyanez a véleményem
1 felhasználónak tetszik:
Szandi0820
2014. május 08. 14:37
|
|
MidnightLady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.28. Hozzászólás: 519 Csatolások: 1 Azonosító: 221951 offline
|
Én egyetértek azzal amit Demi mondott,és szerintem semmi baj nincs az alakjával.A képek pedig nagon tetszenek
2014. május 08. 15:05
|
|
cielCarat |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.02. Hozzászólás: 2897 Csatolások: 0 Azonosító: 163123 offline
|
Nekem pont a gyengéim a latine pasik. De persze igaza van, nem lehet egy ideálhoz ragaszkodni. Ha felbukkan egy aranyos, kedves férfi és mondjuk szőke meg kék szemű, nem fogom csak azért visszautasítani, mert nem az ideálom.
2014. május 08. 15:09
|
|
Directioner Girl14visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.03. Hozzászólás: 381 Csatolások: 0 Azonosító: 212889 offline
|
♥ nagyon jó cikk :3
2014. május 08. 15:26
|
sarika2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.14. Hozzászólás: 3762 Csatolások: 0 Azonosító: 171194 offline
|
Nagyon szeretem Demi-t! ő egy jó példája a jó embereknek!
és azoknak is akikre fel lehet nézni
2014. május 08. 15:28
|
|
patko-petravisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.18. Hozzászólás: 471 Csatolások: 25 Azonosító: 200376 offline
|
Meg Értem Demit sok szempontból is.
2014. május 08. 15:34
Idézet (Angie Clara @ 2014.05.08. 13:47)
Ngayon jók a fotok , és Deminek van barátja nem?? o.O
Igen, mint ahogy az a cikkben is benne van: Wilmer Valderrama.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.