Colton Haynes után Daniel Sharman is elhagyja az MTV-t és a CW-nál köt ki, ahol a nagysikerű The Originalsban láthatjuk majd.
A teljes cikkhez kattints ide!
Daniel Sharman a CW-hoz pártolt
2014. május 07. 18:35
2014. május 07. 18:46
|
|
TarjaNightwishBruja de Oz |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.26. Hozzászólás: 2037 Csatolások: 235 Azonosító: 198762 offline
|
Hmm vérfarkas után boszi...tetszik az ötlet
bár azt nagyon sajnálom,hogy ott hagyja a Teen Wolfot,hiszen imádom Isaac karakterét,ugyanakkor a The Originals-t is nagyon imádom és totál happy vagyok,hogy ebben a sorozatban láthatom viszont.A leirtrak alapján én már most oda-vissza vagyok a karakteréért.
2014. május 07. 19:39
Isaac-ot imádtam és hiányoltam amikor elment,de The originaést is imádom és remélme ott jó lesz<3
2014. május 07. 20:14
|
|
Ria1997dollophead |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.17. Hozzászólás: 1072 Csatolások: 0 Azonosító: 151247 offline
|
Hát most bajban vagyok, mert Daniel miatt akár még nézhetném is, viszont gondolom ahhoz a Vámpírnaplókat is megkellene néznem hogy megértsem. Úgyhogy ez most így jópofa...
2014. május 07. 20:25
|
tvdand1dfanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.04. Hozzászólás: 15 Csatolások: 0 Azonosító: 193213 offline
|
nem kell ahhoz megnézned a Vámpírnaplókat hogy értsd a TO-t
)Ria1997
2014. május 07. 20:26
|
|
Nikréciavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.18. Hozzászólás: 120 Csatolások: 0 Azonosító: 224473 offline
|
Nem csak Colton és Daniel kötött ki a CW - nél, hanem Adelaide Kane (Reign) is.
Örülök, hogy nem sokáig kell Danielt hiányolni, nagyon imádtam őt már a Teen Wolf - ban is és ez most jó indok, hogy ne kaszáljam el a The Originals - t, pedig elakartam. Mire képes egy jó színész.
Örülök, hogy nem sokáig kell Danielt hiányolni, nagyon imádtam őt már a Teen Wolf - ban is és ez most jó indok, hogy ne kaszáljam el a The Originals - t, pedig elakartam. Mire képes egy jó színész.
2014. május 07. 20:31
Adelaide Kane, avagy Corát alakító színész is átpártolt a CWhez.
Ez a csatorna magához vonzza a Teen Wolfosokat.
Ez a csatorna magához vonzza a Teen Wolfosokat.
2014. május 07. 20:50
De jó!!
Kíváncsi leszek hogyan fogja játszani Kaleb szerepét..
2014. május 07. 20:53
Akárhogy is, de nekem nem fog hiányozni. A Teen Wolfban teljesen feleslegesnek tartottam a karakterét, kicsit lehúzta a sorozatot, és igen, annak ellenére, hogy az egyik kedvencem a TW, mégis ki kell mondanom, hogy jobb nélküle. Az Originals-t még nem kezdtem el, azt nyárra tartogatom, de előre félek, mi lesz ebből.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Egy kisfiú nevét mondták el.
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Sokan zajlatták online.
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Elmesélte, milyen élmény volt.
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Nagyon feltűnően jelent meg.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.

0 felhasználónak tetszik: