Eurovízió 2014: Magyarország döntős!
2014. május 09. 11:25
|
|
Lisa7003fitnessfan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.16. Hozzászólás: 4366 Csatolások: 188 Azonosító: 151228 offline
|
Különleges dal és szép a dalszöveg. Végre nem egy szerelmes ballada jutott ki. Én örülök, hogy ő képvisel minket, a Dalban is neki szurkoltam, de Király Viktor is megérdemelte volna.
A többi dal nekem nem nagyon tetszett az első elődöntőben, unalmasak voltak, de András a végén felpörgette a show-t, szerintem van esélyünk elöl végezni!
A többi dal nekem nem nagyon tetszett az első elődöntőben, unalmasak voltak, de András a végén felpörgette a show-t, szerintem van esélyünk elöl végezni!
1 felhasználónak tetszik:
Vick019
2014. május 09. 15:10
|
|
Vick019 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.19. Hozzászólás: 933 Csatolások: 849 Azonosító: 131506 offline
|
Szerintem András teljes mértékben megérdemli. Az első estén az ő dala volt a legjobb. És már az is kikészített, hogy szinte minden előadónak kék háttere volt...
Ebben az évben kicsit unalmasabb dalok jelentkeztek...nincs olyan, amit teljes szívből tudnék utálni
A továbbjutók közül viszont párat lecseréltem volna..Egyébként a magyar dalon kívül még a fehérorosz tetszik úgy jobban. A többi dalt még szokja a fülem, de még van néhány ami még egészen tetszett. Már várom a döntőt
2014. május 10. 15:21
Sosem fogom érteni, hogy mért olyanok képviselik Magyrországot akik nem is magyarok...
2014. május 10. 16:42
|
|
Justin And 1Dúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.10. Hozzászólás: 33 Csatolások: 0 Azonosító: 225840 offline
|
Szurkolok Andrásnak!!A tévébe majd nézem
2014. május 10. 16:46
|
|
Justin And 1Dúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.10. Hozzászólás: 33 Csatolások: 0 Azonosító: 225840 offline
|
Azta most hallgatom és Ukrajna is nagyon jó
!
!
2014. május 10. 16:57
|
|
Justin And 1Dúj tag |
|
Hajrá Oroszország,Ukrajna és Magyarország!
2014. május 10. 20:59
|
|
Dream-AmeliaMuhahahaha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.21. Hozzászólás: 1088 Csatolások: 132 Azonosító: 222966 offline
|
hajrá
sok sikert!
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.