Met Gála 2014: a vörös szőnyegről
2014. május 06. 23:04
|
|
Fancsababa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.31. Hozzászólás: 583 Csatolások: 19 Azonosító: 192862 offline
|
Emma és Selena ruhája tetszik a legjobban.
2014. május 06. 23:49
|
|
Janiedreamer ^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.02. Hozzászólás: 6051 Csatolások: 43 Azonosító: 142376 offline
|
Emma Stone tényleg nagyon eltalálta! De hol van Taylor Swift??? Olyan szép volt, mint Hamupipőke.
Am Kristen szerintem egyáltalán nem gáz. Oké, nem a legjobb, de láttuk már rosszabban is.
2014. május 07. 07:19
Kristen szerintem mesésen fest ! Esetleg a cikk írójának nincs sítusérzéke . -.-
( már ha nem sértek meg ezzel valakit
)
( már ha nem sértek meg ezzel valakit
2014. május 07. 07:30
|
|
Brie |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.06. Hozzászólás: 854 Csatolások: 820 Azonosító: 201479 offline
|
A rossz ruhák tényleg borzalmasak, de a jó ruhák közül is van amit odasorolnék.
Mondhatni Emma Stone és Gisele Bündchen volt a két egyedüli ember akiknek a ruhái tetszettek, ők nagyon eltalálták, azonban a többi...
Karolina Kurkova: hogy tudott ebben a förtelemben egyáltalán mozogni ? Bár tény hogy a visszafogott haj és smink ennél a "szerelésnél" nyerők voltak. A nyaklánc pedig csinos.
Selena Gomez: nem volt olyan nagy probléma a ruha választás de az egész olyan semmilyennek hat. Csinos meg minden de a ruhát mintha csak rádobták volna. Volt már ő ettől sokkal szebb ruhákban is.
Kim Kardashian és Kanye West: Hát Kim ruhájában az egész ami tetszik az a lábvillantós megoldás, de a ruha színe és teljes szabása valahogy nagyon nem nyerő. Kanye jól öltözött fel kekszet neki !
Beyonce: Az ő ruhája valamennyire tetszik mégis az öreges hatást kelti és az amúgy sem karcsú testére még rádob +5-6 kilót.
Sajnos ebből a cikkből kimaradtak az igazán szép ruhák az estéről: Blake Lively és Ryan Reynolds, tényleg nem értem miért maradt ki Taylor Swift mikor ő volt az egyik leggyönyörűbb az egész gálán, és nem vagyok "rajongója" de ez tény. De ott szerintem igazán jól öltözött volt még Charlize Theron , Kendall Jenner , Johnny Depp és Amber Heard még ha nem is lesznek a kedvenc párosom, jól néztek ki ezekben a ruhákban. Lake Bell gömbölyödő pocakkal, és még sorolhatnám !!
Mondhatni Emma Stone és Gisele Bündchen volt a két egyedüli ember akiknek a ruhái tetszettek, ők nagyon eltalálták, azonban a többi...
Karolina Kurkova: hogy tudott ebben a förtelemben egyáltalán mozogni ? Bár tény hogy a visszafogott haj és smink ennél a "szerelésnél" nyerők voltak. A nyaklánc pedig csinos.
Selena Gomez: nem volt olyan nagy probléma a ruha választás de az egész olyan semmilyennek hat. Csinos meg minden de a ruhát mintha csak rádobták volna. Volt már ő ettől sokkal szebb ruhákban is.
Kim Kardashian és Kanye West: Hát Kim ruhájában az egész ami tetszik az a lábvillantós megoldás, de a ruha színe és teljes szabása valahogy nagyon nem nyerő. Kanye jól öltözött fel kekszet neki !
Beyonce: Az ő ruhája valamennyire tetszik mégis az öreges hatást kelti és az amúgy sem karcsú testére még rádob +5-6 kilót.
Sajnos ebből a cikkből kimaradtak az igazán szép ruhák az estéről: Blake Lively és Ryan Reynolds, tényleg nem értem miért maradt ki Taylor Swift mikor ő volt az egyik leggyönyörűbb az egész gálán, és nem vagyok "rajongója" de ez tény. De ott szerintem igazán jól öltözött volt még Charlize Theron , Kendall Jenner , Johnny Depp és Amber Heard még ha nem is lesznek a kedvenc párosom, jól néztek ki ezekben a ruhákban. Lake Bell gömbölyödő pocakkal, és még sorolhatnám !!
2014. május 07. 09:05
mindenki a gagyit és a semmilyent élteti, talán csak azért mert a kedvenc sztár viseli, a legfigyelemfelkeltőbb darabok meg szót sem érdemelnek? nekem bejön karolina kurkova ruhája, sjp-é se rossz, lupitáét viszont nincs összhangban.
2014. május 07. 09:30
Emma Stone ruhája nagyon tetszik. Karolináé meg érdekes.
2014. május 07. 09:50
Beyoncé szép,de ennél már volt szebb ruhája is
Gisele ruhája tettszik
Selena ruhája jó csak épp rajta nem mutat jól
És amúgy Thalia volt a legszebb és legjobban öltözött a Met Galán,nem is értem miért hagyták ki a felsorolásból.
Gisele ruhája tettszik
Selena ruhája jó csak épp rajta nem mutat jól
És amúgy Thalia volt a legszebb és legjobban öltözött a Met Galán,nem is értem miért hagyták ki a felsorolásból.
2014. május 07. 10:00
Emma Stone ruhája tetszik legjobban. Nincs túlbonyolítva, mégis gyönyörű.
2014. május 07. 10:48
|
|
danielkataúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.16. Hozzászólás: 20 Csatolások: 0 Azonosító: 206340 offline
|
Selena ruhája volt a legjobb.
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: