A 5 Seconds Of Summer megmentette Hayley Williamst - dalpremier
2014. május 08. 22:10
|
|
ElodyEinzelgänger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.08. Hozzászólás: 9489 Csatolások: 674 Azonosító: 154912 offline
|
az egész szám egy unalmas tömegtucat. a dallam, a szöveg, minden olyan hatást kelt, mint amin dolgoztak köbö jó 20 percet jobb esetben is(a nagy munkásságuk nagy részére mindez szintén elmondható). ezek nem fejlődnek sehova soha nem is lesz belőlük rendes, elismert és tehetségesnek minősített banda. ezek csak kis srácok, akik szabadidejükben énekelgetnek, hát mert miért ne...
2014. május 09. 17:56
|
|
I love you A.Húj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.24. Hozzászólás: 9 Csatolások: 0 Azonosító: 190325 offline
|
Imádom ezt a számot <3
2014. május 11. 13:17
Az tény és való igaz, hogy régi számaik jobbak voltak, de azért ne minősítsük ennyire őket. Ők nem egy fiúbanda mint a 1D, ők zenészek, nekik nem csak a dalokat nyomják a popsiuk alá. Egyébként pedig alig 3 éve készítenek dalokat, minden bandának van egy olyan időszaka, amikor stílust vált, hát nekik most ez az időszak van, de ha valaki nem szereti őket, azért azt kulturáltan is kilehet fejezni.
Egyébként a dallal nincs bajom, bár igaz ez már inkább a pop kategóriába sorolható, szerintem ha egy kicsit rockosabb lenne, talán még ennél is lehetne jobb
Hayley számomra felesleges a klipben, berakhatták volna más sztárt is, de hát ez van
Egyébként a dallal nincs bajom, bár igaz ez már inkább a pop kategóriába sorolható, szerintem ha egy kicsit rockosabb lenne, talán még ennél is lehetne jobb
2014. május 11. 15:48
|
|
vivenúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.06. Hozzászólás: 11 Csatolások: 0 Azonosító: 205409 offline
|
Merlin szakállára! Fantasztikus, mint a többi, a szólók benne pedig eszméletlenek, kiráz a hideg.
Már "félek" a 19-én megjelenő kliptől. Elméletileg a fiúk tényleg szuperhősöknek fognak beöltözni, de ha mégsem, azzal is megelégszem. Úgyis el fogok ájulni...
Így vagy úgy, de meg kell majd engem menteni, srácok! xD
Ui: dr. fLUKE, te szállíts majd a karjaidban!
Ui: dr. fLUKE, te szállíts majd a karjaidban!
2014. május 28. 10:40
Szerintem is nagyon tucat szám
Viszont ez a videó jó,ötletes
2015. március 05. 20:26
|
|
Neliagasoline |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.10. Hozzászólás: 5151 Csatolások: 1554 Azonosító: 233172 offline
|
Nem értem mit kell őket kritizálni. Szerintem a videoklipp tök ötletes, és vicces. A zene pedig fantasztikus. Jó, nekem sem ez a kedvencem tőlük. De kérek szépen mindenkit, ha egyszer nem szereti őket, és még csak a dalra is kíváncsi, nem vagyunk mi 5sosfamok kíváncsiak erre. Mindenkinek meg van a maga kedvenc bandája. Én nem szeretem a k-popot, és mégse írom le minden egyes számhoz, amit épp kiadtak, hogy tucatszám. Nekünk ez esik rosszul, nektek az. Az az érdekes, hogy én egyáltalán nem szeretem a 1D-t, sőt irritálnak, és mégse látom 1D szerűnek. Egyébként fantasztikus lett srácok, így tovább. ♥
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Selena Gomez azonban visszatér.

0 felhasználónak tetszik: