A 5 Seconds Of Summer megmentette Hayley Williamst - dalpremier
2014. május 06. 16:46
Hát azt, amit az All Time Low és a Paramore inspirál, csak jó lehet.:3 Tetszik a dal.
2014. május 06. 16:47
|
|
IQninja99 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.17. Hozzászólás: 883 Csatolások: 50 Azonosító: 200354 offline
|
Hát ez szerintem elég gyengyécske lett..Pedig nem tartom őket teljesen tehetségtelennek meg reménytelennek.A kérdés csak az,hogy most hogy egyre népszerűbbek, elfognak-e tucatosodni mégjobban,mert hogy a tömegnek az tetszik.Ezt a számot elhallgatva,nagyon az az érzésem hogy igen.De remélem nem lesz igazam.
2014. május 06. 17:06
|
|
hencikeeh000visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.08. Hozzászólás: 148 Csatolások: 0 Azonosító: 199790 offline
|
Imádom őket, és úgy érzem, új kedvenc számom lett :3. Szerintem nagyon jó szám lett, pont eltalálták az ízlésem!!
2014. május 06. 18:05
|
Nussy.Annavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.10. Hozzászólás: 175 Csatolások: 5 Azonosító: 220965 offline
|
Nem ismertem eddig ezt a bandát, de ez nagyon jó szám lett szerintem. Lehet hogy fogok még hallgatni 5SOS-t!
2014. május 06. 19:24
|
|
BalogBarbikaaavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.17. Hozzászólás: 428 Csatolások: 0 Azonosító: 221342 offline
|
Eddig csak egy számukat hallottam de azt imádtam ♥ de ez is jo:)
2014. május 06. 20:18
|
|
Gesztenye2visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.23. Hozzászólás: 424 Csatolások: 0 Azonosító: 206949 offline
|
Jujj imádom őket, nagyon jó lett szerintem a szám. <3 <3 :3 *-* valojában 1Dt csak akkor lehet benne felfedezni ha nagyon akarunkl de hát most pop zene ez is, az 1D is pop persze hogy ha sokszor hallgatjuk mind a kettőt hasonlóságot veszünk észre.
2014. május 07. 10:48
|
|
DettaQueen♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.07. Hozzászólás: 4786 Csatolások: 689 Azonosító: 128947 offline
|
Hát amikor csak részleteket töltöttek fel akkor sokkal jobbra számítottam.... A klip amúgy szerintem jól meg lett csinálva a dallal annyira nem vagyok megelégedve. De majd legközelebb jobbak lesznek
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.

0 felhasználónak tetszik: