Élő Ken-babává változik a brazil férfi
2014. május 11. 13:24
|
|
directioner29visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.08. Hozzászólás: 494 Csatolások: 37 Azonosító: 203396 offline
|
Sosem volt szép ember, de letagadhatatlanul rondább lett, már-már undorító. Szerintem a botox, a szilikon és hasonló értelmetlen műdolgok csak csúnyíthatják az embert, a műtét után szebb nem lehet. Felesleges, drága és veszélyes. A végeredmény pedig egyenesen visszataszító, ez a férfi pedig tökéletes példa erre!
2014. május 11. 14:17
|
|
Kaattaavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.25. Hozzászólás: 317 Csatolások: 0 Azonosító: 181416 offline
|
Jajj-.- nehogy sajnáljátok, helyette mondjátok, hogy "gyereket lehet vele ijeszteni" Mondom...szegény betegségben szenved. De az ő élete, ő teste, azt csinál vele amit akar.
2014. május 11. 15:41
Szerintem ezek rossz ötletek voltak! De az ő dolga!
2014. május 11. 15:52
|
|
HRéka0000 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.28. Hozzászólás: 562 Csatolások: 0 Azonosító: 217712 offline
|
Szerintem az első képen fényévekkel jobban néz ki, mint a másodikon. Azért csodálom, hogy volt bátorsága kések alá feküdni. Nekem biztosnem lenne. Vagy nagyon elégedetlennek kéne lennem magammal.
2014. május 11. 17:46
az első képen sokkal jobban néz ki. nem értem mért zavarta a nagy orra. úgy sokkal jobban nézett ki most meg úgy néz ki mint egy...nem is tudom. nem kellett volna annyiszor megoperálnia magát
2014. május 11. 19:11
|
|
adommyfandenagyon |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.20. Hozzászólás: 700 Csatolások: 68 Azonosító: 135052 offline
|
Szerintem semmi baj nem volt az orrával, mostanra azonban elég érdekesre operáltatta magát.. Az utolsó előtti képpároson meg olyan, mintha csak úgy painttel odavágták volna a fejét; csak szerintem aránytalan a testéhez képest?
2014. május 11. 20:57
|
|
Barbibaba44új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.28. Hozzászólás: 32 Csatolások: 0 Azonosító: 220134 offline
|
Csajok nem tudom hogy vagytok vele de én ilyen pasira rá sem nézek! A műtétek előtt szerintem jobban nézett ki!
2014. május 11. 23:14
|
|
Viki Malik |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.07. Hozzászólás: 545 Csatolások: 0 Azonosító: 179754 offline
|
Azzal meg semmibaj sincs ha valaki orr muteten esik at, viszont ez mar tul sok, egy ertelmes ember nem csinal ilyet.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: