Demi Lovato melegparádé ceremóniamestere lesz
2014. május 06. 16:23
Sose okoz csalódást, nagyon dicséretes dolog a részéről, még akkor is, ha én nem kedvelem a melegeket. :S
2014. május 06. 16:49
|
|
Fanci15visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.04. Hozzászólás: 300 Csatolások: 52 Azonosító: 216343 offline
|
Ez valóban önzetlen dolog, hiszen ha belegondolunk, a többség itt a kommentelők és olvasók között nem vállalta volna el ezt az egész ceremóniamester dolgot, ha úgy akadt volna (köztük én sem), max a pénzért. De hiszem, hogy Demi nem a pénz miatt csinálta.
2014. május 06. 17:24
Demi ilyen<3 nagyon cuki volt tőle, és legalább kimondja a véleményét nem mint a legtöbben..
2014. május 06. 17:59
|
|
viktoria333visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.07. Hozzászólás: 166 Csatolások: 4 Azonosító: 205487 offline
|
Nagyon rendes volt Dems-től!!!
2014. május 06. 18:02
Nagyon szeretem Demit amikor ilyen cselekedeteket tesz..
2014. május 06. 18:46
Ez nagyon kedves és szép dolog volt tőle!!!
És teljesen egyetértek vele!!
És teljesen egyetértek vele!!
2014. május 06. 19:05
|
|
ercsi2000|Undead Army| |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.29. Hozzászólás: 1741 Csatolások: 50 Azonosító: 135409 offline
|
A heterokat mindig elfogadták, sohasem nézték le őket, ellentétben a homoszexuálisokkal. Persze, ez a mai napig így van, de szerintem teljesen logikus, hogy megünneplik, hogy már nem élnek akkora elnyomásban, mint mondjuk 100 éve.
Demit speciel rühellem, sokkal ésszerűbbnek tartanám egy homoszexuális sztárvendég meghívását, persze, ki vagyok én, hogy megmondjam, Miss Lovato éppen hol játsszon világmegváltó-kisasszonyt, azt úgyis nagyon szereti
Demit speciel rühellem, sokkal ésszerűbbnek tartanám egy homoszexuális sztárvendég meghívását, persze, ki vagyok én, hogy megmondjam, Miss Lovato éppen hol játsszon világmegváltó-kisasszonyt, azt úgyis nagyon szereti
2014. május 06. 19:21
|
|
BalogBarbikaaavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.17. Hozzászólás: 428 Csatolások: 0 Azonosító: 221342 offline
|
Rendes volt Demitől ♥
2014. május 06. 19:54
|
|
Liliánaaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.04. Hozzászólás: 77 Csatolások: 0 Azonosító: 225475 offline
|
Idézet (ercsi2000 @ 2014.05.06. 19:05)
A heterokat mindig elfogadták, sohasem nézték le őket, ellentétben a homoszexuálisokkal. Persze, ez a mai napig így van, de szerintem teljesen logikus, hogy megünneplik, hogy már nem élnek akkora elnyomásban, mint mondjuk 100 éve.
A hozzászólásod első felével teljes mértékben egyetértek, mert hasonlóan vélekedek én is a dologról.
Javíts ki ha tévedek, de gondolom egyik eseményen sem fogsz részt venni, így szerintem a világ másik végén teljesen mindegy neked, hogy kit hívnak meg erre az eseményre. Az ünnepség szervezői, igazgató úgy döntöttek, hogy ebben az évben Miss Lovato fogja levezényelni az egyik eseményt, a másikon pedig fellép, bármennyire is fáj ez piciny szívecskédnek.
Már évek óta nem láthattuk semmilyen klubba/diszkóba/bárba, de néhány hete ellátogatott a nővérével és barátaival egy meleg bárba, valahogy már akkor éreztem, hogy ennek valami oka és jelentése van.
1 felhasználónak tetszik:
JBT1
2014. május 06. 19:54
|
|
JBT1visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.04. Hozzászólás: 379 Csatolások: 44 Azonosító: 199487 offline
|
Idézet
Lisa7003 írta:
Még mindig nem értem, miért kell ezt ünnepelni, a heterokat sem ünneplik.
Még mindig nem értem, miért kell ezt ünnepelni, a heterokat sem ünneplik.
Mivel heteronak lenni ,,természetes", ezért persze, hogy nem ünneplik.
2014. május 06. 19:58
|
|
JBT1visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.04. Hozzászólás: 379 Csatolások: 44 Azonosító: 199487 offline
|
Idézet
_ToTo_
Erősödik a globális felmelegedés ... Buburka jobban passzolna egy ilyen eseményhez
Erősödik a globális felmelegedés ... Buburka jobban passzolna egy ilyen eseményhez
Nagyon intelligens komment... egyesek levehetnék a szemellenzőt.
2014. május 06. 20:21
|
|
KPetra5000visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.26. Hozzászólás: 340 Csatolások: 0 Azonosító: 217535 offline
|
Jó osszú cikk lett, nem is olvastam el, csak a képet néztem meg
2014. május 07. 19:56
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.