Szomorú véget írtak a Disney-szereplőknek
2014. május 11. 17:50
Azért a Dumbós befejezés kicsit szomorú.Amúgy azt hallottam(nem ziher,hogy így van),hogy egyes Grimm mesék pl. Hófehérke és a hét törpe stb. amúgy sem értek szép véget,csak Walt "kiszínezte" a történetet.
2014. május 11. 17:54
Hát ez beteges! Szerintem (és szerintem mindenki szerint) maradjon csak a boldogan élnek, míg meg nem halnak dolog.
2014. május 11. 20:43
Ezek hülyeségek... Oké tényleg ezeken nőttünk fel de könyörgöm, ez mire jó? Mindegy aki ezt csinálta biztos unatkozott.
2014. július 20. 09:21
|
|
Loreena0új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.11. Hozzászólás: 26 Csatolások: 0 Azonosító: 229263 offline
|
Az a sok lelketlen elmebeteg, akik szerint a cirkusz jó móka..hát mutatnék én felvilágosító videókat nekik, hogyan kínozzák, verik az állatokat minden nap. Azt hiszitek, az ilyen KFC típusú éttermekbe olyan jól és fájdalommentesen halva kerülnek a kiscsibék tetemei?!! Marha jó dolguk van a kicsiknek a naptól elzárva, futószallagon mészárolják őket tömegével, a kakasokat bedig élve bedarálják, mert nem tudják hasznosítani. A tojók borzalmas tartási örülményeiről nem is beszélve!!
A disznókról pedig had ne kelljen elmondanom, hogy milyen felvételeket láttam, a kicsit halálra verte egy nagyüzemi tartó, fénytelen, drótkerítéses undorító helyen tartják őket, volt, amelyik felakadt a kerítésre, nincs mozgás terük..stb.
Hát ezeknek utána lehet járni! Mindenkinek jó étvágyat szegény élőlények teteméhez!
Ó és az sem véletlen, hogy a kiskakas vág olyan ijedt képet..
A disznókról pedig had ne kelljen elmondanom, hogy milyen felvételeket láttam, a kicsit halálra verte egy nagyüzemi tartó, fénytelen, drótkerítéses undorító helyen tartják őket, volt, amelyik felakadt a kerítésre, nincs mozgás terük..stb.
Hát ezeknek utána lehet járni! Mindenkinek jó étvágyat szegény élőlények teteméhez!
2015. augusztus 19. 15:47
Okés... azét ám én itt pár 7 évesdt is ismerek!
2015. december 21. 21:59
Idézet (Loreena0 @ 2014.07.20. 09:21)
Az a sok lelketlen elmebeteg, akik szerint a cirkusz jó móka..hát mutatnék én felvilágosító videókat nekik, hogyan kínozzák, verik az állatokat minden nap. Azt hiszitek, az ilyen KFC típusú éttermekbe olyan jól és fájdalommentesen halva kerülnek a kiscsibék tetemei?!! Marha jó dolguk van a kicsiknek a naptól elzárva, futószallagon mészárolják őket tömegével, a kakasokat bedig élve bedarálják, mert nem tudják hasznosítani. A tojók borzalmas tartási örülményeiről nem is beszélve!!
Egyetértek..
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: