|
új tag
|
|
|
|
Csoport: Tag
Hozzászólás: 11
Csatolások: 0
Azonosító: 19938
|
Én nem szóltam be senkinek. Nyugi, ha bevezetik én fogok leghangosabban "anyázni".
Én csak azt tudom ami nálam mûködik ezért szóltam, hogy nincs.
Nehogy úgy járjunk megint mint egy fórumon folyamatosan el volt szállva valaki egy x dologgal és mondtam neki, hogy az az x dolog már nincs is 5 éve megszûnt, áttelepült Indiába.
Mire õ egy halom cikket meg linket berakott hogy hülye vagyok.
Erre mondom neki megint, hogy amirõl beszél az már nincs magyarországon.
Erre elborult az agya, hogy ne hazudtoljam meg, különben is mivel tudom bizonyítani?
Mondom semmivel, de nem is kell mert itt lakom pár száz méterre.
Ezek ilyen dolgok, ezért mondtam inkább kérdezni elõbb és ha tényleg igaz akkor mozdulni. De egyszerre !!!
Én se szeretném ha a Tonlány leszûrne valamit mert akkor a jupici is felbátorodik utóbb.
Mellesleg elolvastam az apróbetûs részt és én is felmondhatom hiába van egy vagy 2 év lekötésem, mellesleg nekem már lejárt úgyhogy szabad rabszolga lettem:DD.
Én a kezdetek óta netezem. Nyugi. Abban a pillanatban ahogy meggátolják a p2p-t azonnal lesz p3p vagy p4p. Eddíg mindíg megbuktak, ezután is megfognak. Akkor is volt fáljcsere amikor modemmel 4K-val ment, ezután is lesz. Ki van ez találva:DDD
Majd küldjük emilbe a videókat meg nyúz szerveren, ennyi.
Van több tucat megoldás mindenre, mire rámozdulnak 10 másik lesz helyette. VHS másolás ellen hogy küzdöttek, mégis lehetett a boltban olyan videót kapni ami mindent átmásolt akármit levédtek. DVD szintúgy bukovári. Stream szintúgy.
Magyarországon nem tilos a fáljcserélés és még az se hoz nagyon lázba hogy európában máshol mindenhol már az. Amíg szabad addíg nem korlátozhaja le se a tonlány se a jupici se senki. Meg szerintem õk se hülyék.
Na szóval nekünk csak egyetlenegy feladatunk van, ha bárhol lekorlátoznának valamit, azonnal verni az asztalt és nyüszíteni mint a veszett kutya, ennyi.
Meg megnézem, hogy a törvényhozó kisfiacskája akkor hogyan tölti le a kis cuccait.
Mondtak már sokan sok mindent aztán mégis egyre csak jobb lett.
8000-szer jobb, csak nézzetek vissza pár évet. Mondjuk 10-et. Na?
Elsõ cd-met 2000 Ft-ért írták meg. 20.000 Ft-ért vettem 2,5-szeres cd olvasót. Nem írót csak olvasót és nem 25 csak 2,5-szeres.
25.000 Ft-ért vettem 4 MB ramot AKCIÓBA!!!!!
Egyszóval és most már befejezem felõlem akár le is korlátozhatják a p2p-t. Én ugyan nem vagyok betojva, pár dolgot láttam már, eddíg mindenki belebukott.
Gyorsvonatot kis kaviccsal megállítani nem lehet!!!
Maximum ha felszedik a síneket azaz fizikailag elvágják a kábeleinket, ennyi na.
De ha netán mégis elrendelné a szolgáltató bácsi, hogy ejnyebejnye nem szabad p2p-zni Ti csak nyugodtan tartsátok be. Több sávszélesség marad nekem. :DDD
0 felhasználónak tetszik: