Lady Gaga most sem hazudtolta meg magát. Ígéretét betartva partit, zenét, extrém jelmezeket és sok-sok táncot hozott magával az artRAVE: The ARTPOP Ball nyitóestéjére Floridában.
A teljes cikkhez kattints ide!
Elindult Lady Gaga világ körüli turnéja - fotók!
2014. május 05. 14:20
|
|
I-love-dogvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.26. Hozzászólás: 100 Csatolások: 0 Azonosító: 200868 offline
|
Videók még nincsenek?
2014. május 05. 14:27
Hát ez csodálatos!
Kár, hogy Magyarországra nem jön...
2014. május 05. 14:28
Na erre sem mennék el.Szerintem nem túlságosan látványos....
2014. május 05. 14:29
|
|
kissangela2003Queen of Sarcasm |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.30. Hozzászólás: 2075 Csatolások: 0 Azonosító: 225173 offline
|
Gaga ruhái most is szemfényvesztőek!
2014. május 05. 14:33
|
|
MachineMagicpainkiller. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.22. Hozzászólás: 1126 Csatolások: 6 Azonosító: 133664 offline
|
Vámpírlány01: 11 évesen már csak tudod, hogy mi látványos.
2014. május 05. 14:38
szerintem nagyobb hangsúlyt fektettek a látványba, mert amúgy elképesztő, biztos élőben is az lesz.. viszont nekem nagyon hiányzik a Born this way album (Judas, Edge of Glory) személy szerint unom a Paparazzi-t falra mászok a Just dance-től és a Poker face-től elég lett volna egy 5 perces remixet csinálni belőle. A japán ruha vagy mi az isten viszont borzalmas komolyan, ilyent hogyan lehet felvenni.
" nem túlságosan látványos " hát szerintem már túlságosan is, szerintem te epilepsziás rohamot kapnál és zsákban vinnének el.
De mindig úgy van, hogy az első állomáson más mint a többin, Bécsig van idő változtatni.
" nem túlságosan látványos " hát szerintem már túlságosan is, szerintem te epilepsziás rohamot kapnál és zsákban vinnének el.
De mindig úgy van, hogy az első állomáson más mint a többin, Bécsig van idő változtatni.
2014. május 05. 14:41
|
|
tiktakvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.29. Hozzászólás: 126 Csatolások: 0 Azonosító: 186869 offline
|
Idézet (Lilla06 @ 2014.05.05. 14:37)
Jónak ígérkezik, tavaly voltam, amikor Magyarországra jött, akkor tetszett. 
nem tudom milyen koncerten voltál, de Gaga 2010 óta nem volt Magyarországon
2014. május 05. 14:45
|
lA-dONNA |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.05. Hozzászólás: 2930 Csatolások: 110 Azonosító: 144776 offline
|
Biztos nagyon látványos és élvezetes volt, jó lenne egyszer az életben kijutni egy GaGa koncertre
Bár azt én is csodálom, hogy a Born This Way albumáról csak egy számot adott elő, amikor az szerintem jobb album, mint a The Fame és a The Fame Monster
De persze minden dala tökéletes
Bár azt én is csodálom, hogy a Born This Way albumáról csak egy számot adott elő, amikor az szerintem jobb album, mint a The Fame és a The Fame Monster
2014. május 05. 14:59
Uhh, hát én nem mennék el egy ilyen koncertre. nekem ez már túl csicsás...
*egyedi vélemény, nem kell lehurrogni!*
*egyedi vélemény, nem kell lehurrogni!*
2014. május 05. 15:06
|
|
Ildikócska10LoveSick ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.04. Hozzászólás: 6073 Csatolások: 5769 Azonosító: 164815 offline
|
Ezek a ruhák miket Gaga hord nagyon tetszenek nekem.
2014. május 05. 15:07
|
|
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9318 Csatolások: 38950 Azonosító: 186395 offline
|
Az utolsó két ruhája nagyon tetszik, csinos és szexi, mégsem villan ki egyetlen intim porcikája sem. Tessék, Miley, íme a példa, hogy nem kell egy tenyérnyi rongycafatba bújni ahhoz, hogy szexi legyél.
Nagyon látványos shownak tűnik, nekem túl sok a fény, bár ha a rajongója lennék, úgysem zavarna, akkor is ott lennék.
Az is igazán kedves tőle, hogy ennivalót küldet a rajongóknak és mindig megköszöni nekik a támogatást.
Egy szó, mint száz: nem semmi élmény lehet a koncertjén lenni!
Nagyon látványos shownak tűnik, nekem túl sok a fény, bár ha a rajongója lennék, úgysem zavarna, akkor is ott lennék.
Az is igazán kedves tőle, hogy ennivalót küldet a rajongóknak és mindig megköszöni nekik a támogatást.
Egy szó, mint száz: nem semmi élmény lehet a koncertjén lenni!
2014. május 05. 15:21
|
|
Candy_attackMonster |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.04. Hozzászólás: 1580 Csatolások: 0 Azonosító: 130532 offline
|
Legyen már november 2!!!!! Most addig itt ülök a jegyemen. Végignéztem az összes létező videót és képet és már nem bírok magammal. =D Amúgy a Lovegame-et meg a You and I-t hiányolom, a Fashion!-nek meg annyira nem örülök.
(Amúgy ezzel az egy koncerttel több mint 1millió dollár bevételt csinált a jegyeladásokból és minimum 50-60 show tuti lesz, úgyhogy én már meg is tippelném, melyik lesz 2014 legtöbbet hozó turnéja =D)
(Amúgy ezzel az egy koncerttel több mint 1millió dollár bevételt csinált a jegyeladásokból és minimum 50-60 show tuti lesz, úgyhogy én már meg is tippelném, melyik lesz 2014 legtöbbet hozó turnéja =D)
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.

0 felhasználónak tetszik: