A fiatal énekesnő koncertsorozatának minden bevételét a Sewol komp áldozatainak szeretné felajánlani.
A teljes cikkhez kattints ide!
IU adományozással segít a kompkatasztrófa áldozatainak
2014. május 05. 14:07
2014. május 05. 14:36
|
|
RinaChanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.03. Hozzászólás: 31 Csatolások: 0 Azonosító: 218375 offline
|
Nem annyira ismerem IU-t, csak pár számát hallottam, de ez a felajánlás rendkívül nagylelkű tőle.
Szörnyű a baleset ami történt, és örülök, hogy nagyon sok koreai sztár segíti az áldozatok hozzátartozóit.
2014. május 05. 15:17
|
|
Lisa7003fitnessfan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.16. Hozzászólás: 4366 Csatolások: 188 Azonosító: 151228 offline
|
Én el sem tudom képzelni, mit érezhetnek most a családtagok. Valószínűleg nem gondolták, hogy ez lesz a vége, mikor elengedték a gyerekeiket. Bárcsak ne történt volna meg ez a rémálom, rengetegen vesztették életüket és sebesültek meg. IU-nak hatalmas szíve van, nagyon kedves tőle, hogy segít, de sajnos az elveszett életeket nem adhatja vissza. :'( Egyébként rajta kívül még sok más sztár is foglalkozik a balesettel. Most már talán kezdenek túljutni rajta.
IU pedig egy tüneményes leányzó, elképesztően egyedi hanggal és színészi képességekkel! Nagyon szeretem.
IU pedig egy tüneményes leányzó, elképesztően egyedi hanggal és színészi képességekkel! Nagyon szeretem.
2014. május 05. 15:25
|
|
Misuzu86동방신기 사랑해요 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.26. Hozzászólás: 1253 Csatolások: 28 Azonosító: 204515 offline
|
Elborzadtam, mikor először hallottam a balesetről, minden nap hallgattam és olvastam a híreket és reménykedtem, hogy több túlélőt találnak. Sajnos elég kevesen menekültek meg, és a szívem szakad meg értük. Nagyon sok sztár segít rajtuk ahogy tud, remélem hamarosan sikerül valamennyire túltenniük magukat a tragédián. IU fantasztikus hanggal rendelkezik, nagyon jó színésznő és kedves ember is egyben.
대한민국 Fighting! <3
대한민국 Fighting! <3
2014. május 05. 16:01
|
|
Sung-Ravisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.14. Hozzászólás: 316 Csatolások: 0 Azonosító: 216809 offline
|
Szerintem nagyon nagylelkű IU-tól,hogy segít a hajóbaleset áldozatain.Hiszen a szülőknek is mennyi borzalmat kellett átélniük,hogy a kirándulni induló gyerekeik ilyen balesetet szenvedtek és hiába mentettek ki sok embert a kopról így is nagyon sokan maradtak rajta.
Nemhiába IU az egyik kedvenc énekesnőm,színésznőm és péladképem is.Remélem sikeres lesz a koncertje és sokakon tud majd segíteni az ebből befolyó összegből.
<3
Nemhiába IU az egyik kedvenc énekesnőm,színésznőm és péladképem is.Remélem sikeres lesz a koncertje és sokakon tud majd segíteni az ebből befolyó összegből.
2014. május 05. 18:12
|
|
radvanszkynúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.02. Hozzászólás: 14 Csatolások: 0 Azonosító: 214620 offline
|
nem ismererem IU-t, de ez nagyon szép tőle :'(
2014. május 05. 18:41
|
|
Shawol19visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.15. Hozzászólás: 332 Csatolások: 0 Azonosító: 224313 offline
|
Ahol én lakok, itt is van egy adományhálózat a szomszéd utcában és nagyon jó, Mert mi döntjük el, hogy Az adományt melyik országba és milyen célra küldjék... Hát én az eddig osszesporolt zsebpénzem jelentős részét odaadtam.... Bár nagyon szeretnék kijutni akármilyen Kpop koncertre, ugy érzem a kedvenc orszagomban ha kell segítség, akkor segítek mert életek függnek a semmiben....
IU-t Nem ismerem, de ez a lépése pozitív benyomást tett.... Saranghae Sout Korea!
IU-t Nem ismerem, de ez a lépése pozitív benyomást tett.... Saranghae Sout Korea!
2014. május 05. 20:43
|
|
Fancsababa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.31. Hozzászólás: 583 Csatolások: 19 Azonosító: 192862 offline
|
nagyon kedves
2014. május 05. 20:50
|
|
Dream-AmeliaMuhahahaha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.21. Hozzászólás: 1088 Csatolások: 132 Azonosító: 222966 offline
|
Szép dolog ez tőle.
2014. május 07. 08:54
Nagyon nem szeretem IU-t de ez nagyon szép dolog tőle.
2014. május 07. 14:09
|
|
SuperJuniorfanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.24. Hozzászólás: 207 Csatolások: 95 Azonosító: 202501 offline
|
Ez nagyon rendes tőle, büszke vagyok rá.
2014. május 08. 21:08
|
|
pink girl 11 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.01. Hozzászólás: 523 Csatolások: 3 Azonosító: 216206 offline
|
Mindet?Hát akkor van neki elég.De azért ez kicsit sok.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.

0 felhasználónak tetszik: