Starity

Anastacia legújabb nagylemeze ma debütált

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2014. május 05. 12:09 #1
Fan-ily6889
Fan-ily6889
Fanily of Anastacia ®
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 1333
Csatolások: 1279
Azonosító: 96609
A várakozásnak ezennel vége: az énekesnő hosszú idő után új stúdióalbummal jelentkezik, bár 2012 novemberében kiadott egy nagylemezt, a saját szerzeményei ez idáig várattak magukra, hiszen a legutóbbi alkotás egy feldolgozásalbum volt.
A teljes cikkhez kattints ide!
2014. május 05. 12:30 #2
- törölt felhasználó -    
A stupid little things dal nekem tetszik, viszont a néni nagyon csúnya a videóban, kicsit olyan mint Rupaul:D
2014. május 05. 13:16 #3
Jeckyll
Jeckyll

Státusz...szeretek ilyen meghökkentő és furcsa lenni! - Holly Goulightly -
Hozzászólás: 648
Csatolások: 5318
Azonosító: 137013
Idézet (holembo @ 2014.05.05. 12:30)
A stupid little things dal nekem tetszik, viszont a néni nagyon csúnya a videóban, kicsit olyan mint Rupaul:D

Kicsit erősnek érzem, hogy csúnya...tudni illik, nem semmi, amin az utóbbi években keresztül ment. Kétszer győzte le (!) a rákot, ami nem kis teljesítményt kívánt tőle, emelett albumát sem hanyagolta. Még csak most épült fel nem túl rég, máris itt az új lemez. Szerintem ez csodálatra méltó. Mindezek mellett elég gonosz megjegyezni, egy még beteg nőről, hogy "csúnya", na mindegy! Én nagyon örülök, az új lemeznek, és ez a dal nagyon jól sikerült. Szinte elsőre a fülembe mászott a dallama. További sikereket és főleg egészséget kívánok Anastaciának! Csak így tovább! wink.gif
1 felhasználónak tetszik: Fan-ily6889
2014. május 05. 13:16 #4
Lovatic_999
Lovatic_999
visszatérő vendég

StátuszParty vaaan!! a Viván Demiii!! Yeah!! Neon lights.... <3 333
Hozzászólás: 226
Csatolások: 0
Azonosító: 224689
Hát nm tudom h hány éves a csaj de lehet h kicsit kinött ebböl a fekügyünk a földönböl.... amugy meg a klipp tecciik
2014. május 05. 18:54 #5
Nikrécia
Nikrécia
visszatérő vendég

StátuszTo escape criticism: do nothing, say nothing, be nothing.
Hozzászólás: 120
Csatolások: 0
Azonosító: 224473
Nekem a Staring At The Sun lett a kedvencem az albumról, egyébként mindig kiráz a hideg, ha valamelyik számát meghallom. smileeee.gif
1 felhasználónak tetszik: Fan-ily6889
2014. május 07. 21:53 #6
Fan-ily6889
Fan-ily6889
Fanily of Anastacia ®
Hozzászólás: 1333
Csatolások: 1279
Azonosító: 96609
Már volt szerencsém hallani egyes dalokat, és csodálatosan szépek! Lírikusabb hangvételűek, de valami elképesztőek! Igényes munka, de ebben egy percig sem kételkedtem, hiszen Ana amit kiad a kezei közül, azok mind-mind minőségi munkák.
Nikrécia: jó választás! smileeee.gif Nekem jelenleg a Dark White Girl és a Broken Wings jön be nagyon-nagyon! meghajolo.gif

Utóirat az oldal „nagy” megmondójának: Arról aztán lehetne beszélgetni, hogy ki az, aki csúnya az énekesnők táborában… XD Nem kéne messzire menned azért, hogy találj olyat, aki valóban ronda. ;D Ilyen komoly betegségek után pedig neked már lehet, hogy semmid sem lenne a helyén, még az a hatalmasan nagy arcod sem, úgyhogy lehet utána csinálni. XD
Btw congrats az újabb értelmes megnyilvánulásért! Tévedett az, aki azt gondolta, hogy a lököttebbnél már nem lehetsz lököttebb. ;D Szerintem menj vissza Gagához, és boldogítsd az ő hihetetlenül értelmes fanbázisát! wink.gif
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok

Anastacia Anastacia 1185.