A napokban napvilágot látott Jennifer Lopez vadonatúj kislemeze, a First Love.
A teljes cikkhez kattints ide!
Az első szerelemről énekel Jennifer Lopez
2014. május 05. 12:27
Soha nem értettem miért vannak úgy hasra esve ettől a nőtől, mert azon kívül, hogy a hátsó fertályát rázza, nagyon sokat nem tud mutatni. Régebben még volt egy két száma amit szerettem, de ezek a mostaniak egy kalap kakit nem érnek - ezzel együtt. Lapos az egész, és első szerelem ide vagy oda, de a szövege is elég semmitmondó nekem. Bár az az igazság, hogy nem lepődtem meg, pitbull kutyussal való együttműködés után, nem is vártam tőle többet. De ha erre van igény ma, hát egészségetekre, én inkább maradnék az igényes zenénél.
2014. május 05. 13:51
Nekem nem tetszik, de az I Luh Ya Papi után már nem is számítotam semmi jóra.
2014. május 05. 14:28
|
|
kissangela2003Queen of Sarcasm |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.30. Hozzászólás: 2075 Csatolások: 0 Azonosító: 225173 offline
|
Ettől már hallottam jobbat!
2014. május 05. 18:25
|
|
Amanda Parkervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.13. Hozzászólás: 342 Csatolások: 0 Azonosító: 183375 offline
|
Apukám erre mondaná,hogy olyan tngli-tangli, de szerintem cuki.
mármint annyira nem értelmes, de cuki
mármint annyira nem értelmes, de cuki
2014. május 08. 21:05
|
|
pink girl 11 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.01. Hozzászólás: 523 Csatolások: 3 Azonosító: 216206 offline
|
Biztos nagyon jó lesz!
2014. május 08. 21:06
|
|
pink girl 11 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.01. Hozzászólás: 523 Csatolások: 3 Azonosító: 216206 offline
|
Ja és nagyon jó lett!
2014. május 09. 15:17
|
|
Hailie95Ani_1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 7221 Csatolások: 0 Azonosító: 158900 offline
|
hát, volt már jobb száma
bár amiről énekel nem értek egyet teljesen, mert ugye azt mondja hogy ha ő(a pasi) lett volna az első szerelme nem lett volna a többi. Én pl örülök, hogy az első komoly kapcsolatom előtt is votlak mások mert igy kaptam több leckét és csak erősebb lettem és érettebb. De tudom ez csak egy dal na
bár amiről énekel nem értek egyet teljesen, mert ugye azt mondja hogy ha ő(a pasi) lett volna az első szerelme nem lett volna a többi. Én pl örülök, hogy az első komoly kapcsolatom előtt is votlak mások mert igy kaptam több leckét és csak erősebb lettem és érettebb. De tudom ez csak egy dal na
2014. május 27. 13:18
|
|
Ildikócska10LoveSick ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.04. Hozzászólás: 6073 Csatolások: 5769 Azonosító: 164815 offline
|
Nagyon jóóó lett ez a dal! Nekem már első hallásra is megtetszett ez a szerelmi dal . Csak így tovább JLO!
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.

0 felhasználónak tetszik: