Starity

Lee Jun Ki

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2014. május 05. 10:21 #1
- törölt felhasználó -    
Annyi mindenkinek van saját témája, így úgy gondoltam, hogy a számomra egyik legfontosabb embernek is nyitok egyet, hátha így többen megismeritek és megszeretitek. smileeee.gif

A téma pedig nem másé, mint a világ egyik legcsodálatosabb emberéé Lee Jun Ki-é. heart.gif
http://data1.whicdn.com/images/92568593/large.jpg
Sok tehetséges koreai előadóhoz hasonlóan ő is a semmiből küzdötte fel magát (inkább munkát vállalt mint, hogy pénzt kérjen a szüleitől) de végül tehetsége utat tört és végül mára az egyik legelismertebb színész nem csak hazájában, hanem egész Ázsia szerte. happy.gif
2 felhasználónak tetszik: kara jiyoung, Lianda
2014. május 05. 10:27 #2
- törölt felhasználó -    
Színészi karrierje mellett pedig énekhangjával is boldogítja rajongóit. Bár eredetileg nem akart énekes lenni rajongói többszöri kérése után végül ezen a téren is megmutatta mit tud. smileeee.gif
Itt van a debütáló klipje a J Style, valamint a Soliloquy. heart.gif beer.gif
2 felhasználónak tetszik: kara jiyoung, Lianda
2014. június 09. 12:29 #3
- törölt felhasználó -    
hú, hát én még csak most kezdek vele ismerkedni és ezt neked köszönhetem happy.gif nagyon örülök, hogy csináltál neki is egy témát, mert így legalább jobban meg tudom/tudjuk ismerni. laugh.gif Hálás köszönet ezért GomNaNa! meghajolo.gif laugh.gif smileeee.gif

http://www.dramabeans.com/wp-content/uploads/2010/04/junki_139.jpg
1 felhasználónak tetszik: Lianda
2014. június 09. 17:33 #4
- törölt felhasználó -    
Idézet (Kareast @ 2014.06.09. 12:29)
hú, hát én még csak most kezdek vele ismerkedni és ezt neked köszönhetem happy.gif nagyon örülök, hogy csináltál neki is egy témát, mert így legalább jobban meg tudom/tudjuk ismerni. laugh.gif Hálás köszönet ezért GomNaNa! meghajolo.gif  laugh.gif  smileeee.gif

Ennek örülök, én egy csodálatos embernek tartom nem is véletlen ő az első a kedvenc sztárjaim között. A Time Bettwen Dog and Wolf című sorozatának köszönhetem, hogy megismertem a koreai filmek és sorozatok lenyűgöző világát. Nála pedig számomra nem létezik se jobb színész, se jobb énekes. wub.gif heart.gif

Ha már itt tartok, színészi karrierje 2005-ben kezdődött el igazán, mikor a King and the Clown-ban megkapta Gong Il szerepét, aki a barátaival utcai komédiások voltak. Viszont egy nap bekerülnek a királyi udvarba, ahol a királynak nagyon megtetszik Gong Il (szó szerint mondhatjuk, hogy a király Gong Il rabja lesz).. Nem hiába volt az év egyik legnézettebb filmje, nekem is nagy kedvencem, gyönyörű film. De az ugyan ebben az évben elkészült My Girl sorozata nemzetközileg is ismertté tette. Szóval szinte egy év alatt nem csak hazájában, hanem több más ázsiai országban is nem kis rajongó táborra tett szert, ami azért nem kis teljesítmény.

Még hónapokkal ezelőtt megtaláltam a youtube-on a King and the Clown című filmjét több részben, magyar felirattal és bár hiányzik 1-2 része a filmnek, szerintem a lényeg így is érthető. Én legalábbis többször megnéztem már itt újra. rolleyes.gif
Valamint itt van egy újabb dala, a You won magyar felirattal. Az egyik leggyönyörűbb dala. heart.gif
2014. június 09. 23:14 #5
- törölt felhasználó -    
Idézet (GomNaNa @ 2014.06.09. 17:33)
Ennek örülök, én egy csodálatos embernek tartom nem is véletlen ő az első a kedvenc sztárjaim között. A Time Bettwen Dog and Wolf című sorozatának köszönhetem, hogy megismertem a koreai filmek és sorozatok lenyűgöző világát. Nála pedig számomra nem létezik se jobb színész, se jobb énekes.  wub.gif heart.gif
Ha már itt tartok, színészi karrierje 2005-ben kezdődött el igazán, mikor a King and the Clown-ban megkapta Gong Il szerepét, aki a barátaival utcai komédiások voltak. Viszont egy nap bekerülnek a királyi udvarba, ahol a királynak nagyon megtetszik Gong Il (szó szerint mondhatjuk, hogy a király Gong Il rabja lesz).. Nem hiába volt az év egyik legnézettebb filmje, nekem is nagy kedvencem, gyönyörű film. De az ugyan ebben az évben elkészült My Girl sorozata nemzetközileg is ismertté tette. Szóval szinte egy év alatt nem csak hazájában, hanem több más ázsiai országban is nem kis rajongó táborra tett szert, ami azért nem kis teljesítmény.
Még hónapokkal ezelőtt megtaláltam a youtube-on a King and the Clown című filmjét több részben, magyar felirattal és bár hiányzik 1-2 része a filmnek, szerintem a lényeg így is érthető. Én legalábbis többször megnéztem már itt újra.  rolleyes.gif 
Valamint itt van egy újabb dala, a You won magyar felirattal. Az egyik leggyönyörűbb dala. heart.gif

hát majd, ha lesz holnap időm, biztos hogy megnézem ezt a filmjét. laugh.gif De most meghallgattam ezt a számát és hát..nem találok megfelelő szavakat, annyira gyönyörű. Ha valaki ezt meghallgatja szerintem, úgy jár mint most én egyből beleszeret. laugh.gif Milyen jó, hogy ezt a dalt feltöltötted laugh.gif
2014. június 10. 00:32 #6
- törölt felhasználó -    
Idézet (Kareast @ 2014.06.09. 23:14)
hát majd, ha lesz holnap időm, biztos hogy megnézem ezt a filmjét. laugh.gif De most meghallgattam ezt a számát és hát..nem találok megfelelő szavakat, annyira gyönyörű. Ha valaki ezt meghallgatja szerintem, úgy jár mint most én egyből beleszeret. laugh.gif Milyen jó, hogy ezt a dalt feltöltötted laugh.gif

Hát nem gondoltam volna, hogy ennyire tetszeni fog ez a dal. laugh.gif Annak viszont örülök, hogy kezded megszeretni vagy már meg is szeretted. biggrin.gif
Itt van egy másik videó, ami a tavaly megjelent Two Weeks sorozatának készüléséből összerakott videókból áll. Eddig is szerettem Katy Perry - Roar dalát, de így még jobb. heart.gif laugh.gif
2014. június 10. 15:06 #7
- törölt felhasználó -    
Idézet (GomNaNa @ 2014.06.10. 00:32)
Hát nem gondoltam volna, hogy ennyire tetszeni fog ez a dal.  laugh.gif Annak viszont örülök, hogy kezded megszeretni vagy már meg is szeretted. biggrin.gif
Itt van egy másik videó, ami a tavaly megjelent Two Weeks sorozatának készüléséből összerakott videókból áll. Eddig is szerettem Katy Perry - Roar dalát, de így még jobb. heart.gif  laugh.gif

laugh.gif ez is nagyon tetszik. laugh.gif Igen, tényleg megszerettem. laugh.gif és szeretném megkösszönni, hogy segítesz nekem jobban megismerni. meghajolo.gif laugh.gif egyébként engem pont ez a You Won című száma fogott meg a legjobban heart.gif laugh.gif
2014. június 10. 16:08 #8
- törölt felhasználó -    
Idézet (Kareast @ 2014.06.10. 15:06)
laugh.gif ez is nagyon tetszik. laugh.gif Igen, tényleg megszerettem. laugh.gif és szeretném megkösszönni, hogy segítesz nekem jobban megismerni.  meghajolo.gif  laugh.gif egyébként engem pont ez a You Won című száma fogott meg a legjobban heart.gif laugh.gif

Hát próbálkozom, igazándiból én róla napokig tudnék beszélni. blush.gif wub.gif
Na akkor a legjobb dalt raktam be ide. biggrin.gif
Ezt képet pedig muszáj vagyok berakni, az egyik kedvencem. A Two Weeks-ben ez a kislány játszotta a lányát, de nagyon édesek együtt. happy.gif
http://37.media.tumblr.com/8501578fb86f872ef6a98db4fbd87749/tumblr_mrmoxnkB7C1qle6kpo1_500.jpghttp://31.media.tumblr.com/18d3deb58d2f50648e1ddc5570b230c8/tumblr_n54k75Ixrx1qmzumio1_250.gif
2014. június 10. 20:58 #9
- törölt felhasználó -    
I'm Yours cover, napjában vagy 10x meghallgatom. biggrin.gif wub.gif
2014. június 11. 20:05 #10
- törölt felhasználó -    
Idézet (GomNaNa @ 2014.06.10. 16:08)
Hát próbálkozom, igazándiból én róla napokig tudnék beszélni.  blush.gif  wub.gif 
Na akkor a legjobb dalt raktam be ide. biggrin.gif 
Ezt képet pedig muszáj vagyok berakni, az egyik kedvencem. A Two Weeks-ben ez a kislány játszotta a lányát, de nagyon édesek együtt. happy.gif

Jaj, megvan a holnapi reggelim. rohog.gif Nagyon aranyos ez a kislány és még édesebbek együtt. wub.gif laugh.gif
2014. június 11. 20:16 #11
- törölt felhasználó -    
Idézet (GomNaNa @ 2014.06.10. 20:58)
I'm Yours cover, napjában vagy 10x meghallgatom.  biggrin.gif  wub.gif

nagyon szeretem ezt a számot és talán így mégjobban, hogy ennyi Koreai csillag énekli. thumbsup.gif laugh.gif
Hallgattam tőle néhány dalt és talán a You Won után ez a kedvencem: laugh.gif heart.gif
2014. június 12. 15:01 #12
- törölt felhasználó -    
Idézet (Kareast @ 2014.06.11. 20:16)
nagyon szeretem ezt a számot és talán így mégjobban, hogy ennyi Koreai csillag énekli. thumbsup.gif  laugh.gif 
Hallgattam tőle néhány dalt és talán a You Won után ez a kedvencem: laugh.gif heart.gif

Igen, ez a szám is csodálatos bár hasonlóan a Beast-hez Jun Ki-nak sincs olyan száma amit ne szeretnék. heart.gif laugh.gif
Mostanában mondjuk a One Day-t hallgatom sokszor, ami az Arang and the Magistrate sorozatában is hallható. Hogy lehet egy ember ennyire csodálatos? wub.gif wub.gif Na és persze a Tonight is egy elképesztő jó dal. heart.gif heart.gif
2014. június 12. 15:24 #13
- törölt felhasználó -    
Hogy én erre a videóra csak most találok rá?! ohmy.gif Nem vagyok az a sírós fajta, de ezt bekönnyeztem. cray.gif
2014. június 17. 01:11 #14
- törölt felhasználó -    
Iljimae volt az első amit tőle láttam
(azóta 4-szer végig néztem biggrin.gif )
Utánna pár magyarra lefordított filmjét láttam aztán jött a wolf the dog heart.gif heart.gif rögtön egymás után megnztem kétszer biggrin.gif yu.gif
Most a my girl-t nézem

Áh biggrin.gif Imádom kiss2.gif
2014. június 18. 19:01 #15
- törölt felhasználó -    
Idézet (Leah94 @ 2014.06.17. 01:11)
Iljimae volt az első amit tőle láttam 
(azóta 4-szer végig néztem biggrin.gif )
Utánna pár magyarra lefordított filmjét láttam aztán jött a wolf the dog  heart.gif  heart.gif rögtön egymás után megnztem kétszer biggrin.gif yu.gif 
Most a my girl-t nézem
Áh biggrin.gif Imádom  kiss2.gif

Az Iljimae-t pont a napokban kezdtem el nézni. rolleyes.gif
Nekem a Time Bettwen Dog and Wolf volt az első, utána jött a Fly dady, Fly és a King and the Clown.
A sorozatai közül pedig láttam még a Hero-t, az Arang and the Magistrate-t és a Two Weeks-t. heart.gif

Nos igen, őt nem lehet nem szeretni. wub.gif
2014. október 25. 19:48 #16
- törölt felhasználó -    
Gyönyörű a dal és hát Jun Ki csak emeli a klip színvonalát. heart.gif Kim So Ri-val még 2009-ben működött közre a Pinky Finger című dalnál. So Ri amúgy engem nagyon a Karás Gyu Ri-ra emlékesztet, mind kinézetben, mind hangban. laugh.gif
Amúgy Jun Ki-nak a rappelés is jól áll, bár felőlem aztán tényleg csinálhat bármit. heart.gif heart.gif
2014. november 20. 18:08 #17
- törölt felhasználó -    
Véégre. heart.gif Ha japánul is ugyan, de végre a Ma Lady dalt teljes egészében hallhattam. wub.gif wub.gif
Alig várom, hogy végre holnap megjelenjen az album. heart.gif heart.gif
2014. november 27. 23:04 #18
Lianda
Lianda
♥♥ chingu ♥♥

Státusz✿✿ ASIA ✿✿
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 1469
Csatolások: 373
Azonosító: 233579
Idézet (GomNaNa @ 2014.05.05. 10:21)
Annyi mindenkinek van saját témája, így úgy gondoltam, hogy a számomra egyik legfontosabb embernek is nyitok egyet, hátha így többen megismeritek és megszeretitek. smileeee.gif
A téma pedig nem másé, mint a világ egyik legcsodálatosabb emberéé Lee Jun Ki-é. heart.gif
http://data1.whicdn.com/images/92568593/large.jpg
Sok tehetséges koreai előadóhoz hasonlóan ő is a semmiből küzdötte fel magát (inkább munkát vállalt mint, hogy pénzt kérjen a szüleitől) de végül tehetsége utat tört és végül mára az egyik legelismertebb színész nem csak hazájában, hanem egész Ázsia szerte. happy.gif

Nagyon tehetséges színész és énekes blush.gif
2014. november 27. 23:07 #19
Lianda
Lianda
♥♥ chingu ♥♥

Státusz✿✿ ASIA ✿✿
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 1469
Csatolások: 373
Azonosító: 233579
Szerintem nagyon helyes nagyon tehetséges színész és énekes (Lee Jun Ki) és példa lehet minden korosztálynak szerintem blush.gif
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok