Annyi mindenkinek van saját témája, így úgy gondoltam, hogy a számomra egyik legfontosabb embernek is nyitok egyet, hátha így többen megismeritek és megszeretitek.
A téma pedig nem másé, mint a világ egyik legcsodálatosabb emberéé Lee Jun Ki-é. Sok tehetséges koreai előadóhoz hasonlóan ő is a semmiből küzdötte fel magát (inkább munkát vállalt mint, hogy pénzt kérjen a szüleitől) de végül tehetsége utat tört és végül mára az egyik legelismertebb színész nem csak hazájában, hanem egész Ázsia szerte.
Színészi karrierje mellett pedig énekhangjával is boldogítja rajongóit. Bár eredetileg nem akart énekes lenni rajongói többszöri kérése után végül ezen a téren is megmutatta mit tud. Itt van a debütáló klipje a J Style, valamint a Soliloquy.
hú, hát én még csak most kezdek vele ismerkedni és ezt neked köszönhetem nagyon örülök, hogy csináltál neki is egy témát, mert így legalább jobban meg tudom/tudjuk ismerni. Hálás köszönet ezért GomNaNa!
hú, hát én még csak most kezdek vele ismerkedni és ezt neked köszönhetem nagyon örülök, hogy csináltál neki is egy témát, mert így legalább jobban meg tudom/tudjuk ismerni. Hálás köszönet ezért GomNaNa!
Ennek örülök, én egy csodálatos embernek tartom nem is véletlen ő az első a kedvenc sztárjaim között. A Time Bettwen Dog and Wolf című sorozatának köszönhetem, hogy megismertem a koreai filmek és sorozatok lenyűgöző világát. Nála pedig számomra nem létezik se jobb színész, se jobb énekes.
Ha már itt tartok, színészi karrierje 2005-ben kezdődött el igazán, mikor a King and the Clown-ban megkapta Gong Il szerepét, aki a barátaival utcai komédiások voltak. Viszont egy nap bekerülnek a királyi udvarba, ahol a királynak nagyon megtetszik Gong Il (szó szerint mondhatjuk, hogy a király Gong Il rabja lesz).. Nem hiába volt az év egyik legnézettebb filmje, nekem is nagy kedvencem, gyönyörű film. De az ugyan ebben az évben elkészült My Girl sorozata nemzetközileg is ismertté tette. Szóval szinte egy év alatt nem csak hazájában, hanem több más ázsiai országban is nem kis rajongó táborra tett szert, ami azért nem kis teljesítmény.
Még hónapokkal ezelőtt megtaláltam a youtube-on a King and the Clown című filmjét több részben, magyar felirattal és bár hiányzik 1-2 része a filmnek, szerintem a lényeg így is érthető. Én legalábbis többször megnéztem már itt újra. Valamint itt van egy újabb dala, a You won magyar felirattal. Az egyik leggyönyörűbb dala.
Ennek örülök, én egy csodálatos embernek tartom nem is véletlen ő az első a kedvenc sztárjaim között. A Time Bettwen Dog and Wolf című sorozatának köszönhetem, hogy megismertem a koreai filmek és sorozatok lenyűgöző világát. Nála pedig számomra nem létezik se jobb színész, se jobb énekes. Ha már itt tartok, színészi karrierje 2005-ben kezdődött el igazán, mikor a King and the Clown-ban megkapta Gong Il szerepét, aki a barátaival utcai komédiások voltak. Viszont egy nap bekerülnek a királyi udvarba, ahol a királynak nagyon megtetszik Gong Il (szó szerint mondhatjuk, hogy a király Gong Il rabja lesz).. Nem hiába volt az év egyik legnézettebb filmje, nekem is nagy kedvencem, gyönyörű film. De az ugyan ebben az évben elkészült My Girl sorozata nemzetközileg is ismertté tette. Szóval szinte egy év alatt nem csak hazájában, hanem több más ázsiai országban is nem kis rajongó táborra tett szert, ami azért nem kis teljesítmény.
Még hónapokkal ezelőtt megtaláltam a youtube-on a King and the Clown című filmjét több részben, magyar felirattal és bár hiányzik 1-2 része a filmnek, szerintem a lényeg így is érthető. Én legalábbis többször megnéztem már itt újra. Valamint itt van egy újabb dala, a You won magyar felirattal. Az egyik leggyönyörűbb dala.
hát majd, ha lesz holnap időm, biztos hogy megnézem ezt a filmjét. De most meghallgattam ezt a számát és hát..nem találok megfelelő szavakat, annyira gyönyörű. Ha valaki ezt meghallgatja szerintem, úgy jár mint most én egyből beleszeret. Milyen jó, hogy ezt a dalt feltöltötted
hát majd, ha lesz holnap időm, biztos hogy megnézem ezt a filmjét. De most meghallgattam ezt a számát és hát..nem találok megfelelő szavakat, annyira gyönyörű. Ha valaki ezt meghallgatja szerintem, úgy jár mint most én egyből beleszeret. Milyen jó, hogy ezt a dalt feltöltötted
Hát nem gondoltam volna, hogy ennyire tetszeni fog ez a dal. Annak viszont örülök, hogy kezded megszeretni vagy már meg is szeretted. Itt van egy másik videó, ami a tavaly megjelent Two Weeks sorozatának készüléséből összerakott videókból áll. Eddig is szerettem Katy Perry - Roar dalát, de így még jobb.
Hát nem gondoltam volna, hogy ennyire tetszeni fog ez a dal. Annak viszont örülök, hogy kezded megszeretni vagy már meg is szeretted. Itt van egy másik videó, ami a tavaly megjelent Two Weeks sorozatának készüléséből összerakott videókból áll. Eddig is szerettem Katy Perry - Roar dalát, de így még jobb.
ez is nagyon tetszik. Igen, tényleg megszerettem. és szeretném megkösszönni, hogy segítesz nekem jobban megismerni. egyébként engem pont ez a You Won című száma fogott meg a legjobban
ez is nagyon tetszik. Igen, tényleg megszerettem. és szeretném megkösszönni, hogy segítesz nekem jobban megismerni. egyébként engem pont ez a You Won című száma fogott meg a legjobban
Hát próbálkozom, igazándiból én róla napokig tudnék beszélni. Na akkor a legjobb dalt raktam be ide. Ezt képet pedig muszáj vagyok berakni, az egyik kedvencem. A Two Weeks-ben ez a kislány játszotta a lányát, de nagyon édesek együtt.
Hát próbálkozom, igazándiból én róla napokig tudnék beszélni. Na akkor a legjobb dalt raktam be ide. Ezt képet pedig muszáj vagyok berakni, az egyik kedvencem. A Two Weeks-ben ez a kislány játszotta a lányát, de nagyon édesek együtt.
Jaj, megvan a holnapi reggelim. Nagyon aranyos ez a kislány és még édesebbek együtt.
nagyon szeretem ezt a számot és talán így mégjobban, hogy ennyi Koreai csillag énekli. Hallgattam tőle néhány dalt és talán a You Won után ez a kedvencem:
nagyon szeretem ezt a számot és talán így mégjobban, hogy ennyi Koreai csillag énekli. Hallgattam tőle néhány dalt és talán a You Won után ez a kedvencem:
Igen, ez a szám is csodálatos bár hasonlóan a Beast-hez Jun Ki-nak sincs olyan száma amit ne szeretnék. Mostanában mondjuk a One Day-t hallgatom sokszor, ami az Arang and the Magistrate sorozatában is hallható. Hogy lehet egy ember ennyire csodálatos? Na és persze a Tonight is egy elképesztő jó dal.
Iljimae volt az első amit tőle láttam
(azóta 4-szer végig néztem )
Utánna pár magyarra lefordított filmjét láttam aztán jött a wolf the dog rögtön egymás után megnztem kétszer Most a my girl-t nézem
Iljimae volt az első amit tőle láttam (azóta 4-szer végig néztem )
Utánna pár magyarra lefordított filmjét láttam aztán jött a wolf the dog rögtön egymás után megnztem kétszer Most a my girl-t nézem
Áh Imádom
Az Iljimae-t pont a napokban kezdtem el nézni. Nekem a Time Bettwen Dog and Wolf volt az első, utána jött a Fly dady, Fly és a King and the Clown.
A sorozatai közül pedig láttam még a Hero-t, az Arang and the Magistrate-t és a Two Weeks-t.
Gyönyörű a dal és hát Jun Ki csak emeli a klip színvonalát. Kim So Ri-val még 2009-ben működött közre a Pinky Finger című dalnál. So Ri amúgy engem nagyon a Karás Gyu Ri-ra emlékesztet, mind kinézetben, mind hangban. Amúgy Jun Ki-nak a rappelés is jól áll, bár felőlem aztán tényleg csinálhat bármit.
Annyi mindenkinek van saját témája, így úgy gondoltam, hogy a számomra egyik legfontosabb embernek is nyitok egyet, hátha így többen megismeritek és megszeretitek. A téma pedig nem másé, mint a világ egyik legcsodálatosabb emberéé Lee Jun Ki-é. Sok tehetséges koreai előadóhoz hasonlóan ő is a semmiből küzdötte fel magát (inkább munkát vállalt mint, hogy pénzt kérjen a szüleitől) de végül tehetsége utat tört és végül mára az egyik legelismertebb színész nem csak hazájában, hanem egész Ázsia szerte.