Szívás Avril Lavigne rajongójának lenni
2014. május 04. 20:38
|
|
Dorina1024høgh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.18. Hozzászólás: 3778 Csatolások: 1047 Azonosító: 191824 offline
|
Tuti, hogy nem fizettem volna ennyit egy hülye kis képért, úgyhogy még egy ölelést sem kapok tőle. Menjen a mindenki tudja hova. Nem azért mert szeretem a számait, de azért ez durva, hogy nem kapnak semmit a rajongói.
2014. május 04. 20:38
|
|
Rihanna200 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.07. Hozzászólás: 651 Csatolások: 0 Azonosító: 161752 offline
|
Én bírom a csajt,de ez szerintem is übergáz.
2014. május 04. 20:40
Nem arra vannak a biztonságiak, hogy eltávolítsák a megszállott rajongókat? Már nem azért, de ennyi pénzért csinálhatnának más sztárokkal is fotót, akik esetleg megengedik, hogy átöleljék. Privát vélemény, köszönöm Avril fanok, de nem kérek a megjegyzésetekből.
2014. május 04. 20:41
|
|
elavan2000Bexi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.05. Hozzászólás: 1074 Csatolások: 9 Azonosító: 218658 offline
|
Megértem Avrilt és jó képek lettek, de azért sajnálom a rajongóit, akik nem érhettek hozzá....
2014. május 04. 20:51
|
|
amanda2000₩αяяıסя† |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.10. Hozzászólás: 5952 Csatolások: 116 Azonosító: 201753 offline
|
Semmivel sem különb ember mint az összes többi ember. Mért ne lehetne hozzáérni? Ez annyira gáz. Olyan mintha egy rajongó pont beugrott volna Avril egyéni képébe. És ezért egy vagyont fizetni? :/
2014. május 04. 21:05
|
|
meyah_• bite for fun • |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.14. Hozzászólás: 5305 Csatolások: 2 Azonosító: 131197 offline
|
Idézet (OposszumAvril @ 2014.05.04. 20:20)
Továbbra sem bírom felfogni, hogy aki utálja az mi a fészkes fenéért nézegeti a hireit? Ha én utálok valakit nem koslatok utánna, élje az életét! Ha valakit utálok az nálam ugyműködik h tojok a fejére! De ez csak az én személyes véleményem!
Csak hogy felvilágosítsalak, nem utálom őt, vannak számai amiket ténylegesen szeretek is, és meghallgatom, ha úgy van kedvem. Volt egy véleményem és megosztottam, ami szerintem nem tiltott dolog. Az, hogy ennyi pénzért még egy csipetnyi közelséget sem engedett meg (vagy a biztonságiak), szánalmas. Nézz utána, nem egy sztár van, aki szinte mindent bevállal, ha ilyet szervez meg, csak hogy a rajongói kedvében járjon el, maradandó élményt nyújtson... De így, számomra egy szörnyű emléket nyújtott volna, ha Avrillel találkozok ÍGY és ENNYI pénzért.
2014. május 04. 21:13
|
|
Lovatic_999visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.21. Hozzászólás: 226 Csatolások: 0 Azonosító: 224689 offline
|
hát valakinek még ez is megéri igazábol....
2014. május 04. 21:15
|
|
Dreamchibi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.11. Hozzászólás: 784 Csatolások: 0 Azonosító: 193823 offline
|
Ez rohadt gáz, már nem azért, de ennyi erővel oda photoshopolhatnám magam :S Most komolyan ezért ennyit fizetni? Nekem ez nagyon nagy csalódás lett volna...
2014. május 04. 21:19
Mielőtt még valaki elkezdene lehurrogni nem utálom őt, de ez azért akkor is túlzás. Más hírességek rajongói is kifizetnek egy vagyont hogy találkozzanak a kedvenceivel és ezek az emberek megengedik hogy egy rajongó közelebb merészkedjen hozzá. A képek most úgy néznek ki mintha valami amatőr photoshopok lennének vagy legalábbis Avril undorodna a rajongóitól. Jól van azért puszi, ölelés tényleg nem kéne ha nem muszáj, de azért ha a válluk összeér még nem a világvége.
Egy rajongója, aki a világ másik felén lakik és még sosem találkozott vele, de ugyanúgy hűséges hozzá, kemény munkával, spórolással és a szüleinek való könyörgéssel elengedik a fényképezésre, de még hozzá sem érhet, ahhoz az emberhez, akit a példaképének tekintett az már tényleg nevetséges. Egyébként meg a rajongói nélkül söpörhetné az utcát, integethetne a kukásautóról, énekelgethetne koszos, látogató nélküli bárokban vagy ülhetne egy irodában unalmas papírmunka társaságában.
Egy rajongója, aki a világ másik felén lakik és még sosem találkozott vele, de ugyanúgy hűséges hozzá, kemény munkával, spórolással és a szüleinek való könyörgéssel elengedik a fényképezésre, de még hozzá sem érhet, ahhoz az emberhez, akit a példaképének tekintett az már tényleg nevetséges. Egyébként meg a rajongói nélkül söpörhetné az utcát, integethetne a kukásautóról, énekelgethetne koszos, látogató nélküli bárokban vagy ülhetne egy irodában unalmas papírmunka társaságában.
2014. május 04. 21:20
|
|
LilyCollinsForevervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.18. Hozzászólás: 298 Csatolások: 4 Azonosító: 219515 offline
|
Hát én ennyit tuti nem fizetnék, sztem alap ha meglátod a kedvencedet megöleled őt ha csak egy kép erejéig vagy legalább norálisan mellé állsz..-.- nemtom ki találta ezt így ki de tuti nem 100as...
2014. május 04. 21:22
|
|
SelenaForever99visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.23. Hozzászólás: 140 Csatolások: 0 Azonosító: 215755 offline
|
Hát ez már tényleg gáz XD
2014. május 04. 21:35
|
|
DulceRBDfan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.27. Hozzászólás: 945 Csatolások: 0 Azonosító: 207395 offline
|
nanemááár. komolyan. nekem ez most egy nagy csalódás volt Avril részéről, hisz eddig nagyon, de nagyon szerettem, de mi az, hogy még egy ölelés sem?! már nem azért, de mi baja lenne attól? vagy mi... én ezt nem értem. bocsi >.<
2014. május 04. 21:52
|
|
AngelSt☆rlight™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.21. Hozzászólás: 2479 Csatolások: 3541 Azonosító: 120837 offline
|
De most komolyan.... ha a világ másik feléről oda megy valaki, aki tényleg felnéz rá, és ilyet művel vele, akkor tuti, hogy elpártol mellőle, legalább is nem fogja annyira szeretni mint addig. Ez milyen? Oda mész, és kb. 2 méterre kell állnod tőle?! Én tuti, hogy utána nem kedvelném....egy ilyen hírességnek pedig jót tenne az imidzsének, hogy a rajongóit öleli, vagy csak közel áll hozzájul....ez viszont nagyon gáz...
2014. május 04. 22:00
|
|
Fancsababa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.31. Hozzászólás: 583 Csatolások: 19 Azonosító: 192862 offline
|
én 10000-et sem adtam volna...ez milyen már most komolyan
remélem legalább nem avril találta ki ezt a hülyeséget!!! :/
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
A kicsinek béranya adott életet.
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
A fellépésén meglepő hangot adott ki egy rajongója.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.

0 felhasználónak tetszik: