Szívás Avril Lavigne rajongójának lenni
2014. május 04. 18:44
Nem tudom kinek az ötlete volt ez (nagy valószínűséggel - legalább is én remélem nem Avrilé), de eléggé nagy hülyeség...
2014. május 04. 18:44
|
omrayfanni2003visszatérő vendég |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 13.12.10. Hozzászólás: 241 Csatolások: 33 Azonosító: 216630 offline
|
Ez tiszta hülyeség. Ez magánál van?
Még egy kézfogás sem lehet?
2014. május 04. 18:46
|
|
kissangela2003Queen of Sarcasm |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.30. Hozzászólás: 2075 Csatolások: 0 Azonosító: 225173 offline
|
Ennek a cikknek semmi értelme
1 felhasználónak tetszik:
laura23pl
2014. május 04. 18:48
|
|
Diomendes |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.06. Hozzászólás: 538 Csatolások: 0 Azonosító: 220652 offline
|
Szerintem tök jók a képek, én simán fizettem volna annyit egy ilyen képért. És ki tudja mi igaz ebből megint... Olyan értelmetlen, mint a Katy Perry cikk volt néhány napja.
laura23pl
2014. május 04. 18:51
Nem tudom ki találta ki ezt a baromságot, hogy karnyújtásnyira kellett lenniük egymástól, de az egy idióta, aki nem tudja magát a rajongók helyébe képzelni. Ha ez engem is érintett volna, én miután távoztam, elbőgtem volna magam... Találkozok a példaképemmel, de nem ölelhetem meg???? Kitépném az összes hajam.
laura23pl
2014. május 04. 18:55
|
|
SophieCúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.15. Hozzászólás: 81 Csatolások: 0 Azonosító: 222709 offline
|
Én a helyébe nagyon igyekezném meghálálni a türelmüket, szeretetüket és pénzüket... Nem mindenkinek futja ilyen drága jegyekre, ennyi pénz lehet valakinek a havi megélhetése. Az a legkevesebb, ha összeáll velük egy képre.
2014. május 04. 18:56
|
|
Brie |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.06. Hozzászólás: 854 Csatolások: 820 Azonosító: 201479 offline
|
Biztos hogy nem Avril volt ennek a kiötlője. Mindig is közvetlen és kedves a rajongóival, ez szerintem soha sem változik. Aki pedig ezt kitalálta azt fejen verném valamivel.. Miaz hogy horribilis összegért megközelítheted ?? -.-"
laura23pl
2014. május 04. 18:56
|
|
krisztinaa 22visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.26. Hozzászólás: 478 Csatolások: 0 Azonosító: 204511 offline
|
-.- Ez nagyon gáz...
2014. május 04. 19:02
|
|
Ludmi Mechikeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.03. Hozzászólás: 7 Csatolások: 0 Azonosító: 225407 offline
|
Úristen meg se ölelte a rajongóit! És én szeretem a zenéjét de nem rajongók érte :/
2014. május 04. 19:08
Még ha tehetséges lenne, vagy díva, betudható lenne annak, hogy szimplán zizzent. De ez a nő egy kókler luvnya, komolyan, nem csoda, hogy senki nem nézi semmibe. Az is csoda, hogy rajongói vannak, bár ezekszerint ők sem teljesen százasok.
Amúgy kár, hogy nem volt 1 olyan ember ott, aki amikor mondták, hogy tilas az ölelés, meg a kézfogás stb.(és ennyit kipengetett) akkor jól pofán kellett volna vernie, aztán utána infúzión kapta volna a bundáskenyeret ez a szerencsétlen.
Amúgy kár, hogy nem volt 1 olyan ember ott, aki amikor mondták, hogy tilas az ölelés, meg a kézfogás stb.(és ennyit kipengetett) akkor jól pofán kellett volna vernie, aztán utána infúzión kapta volna a bundáskenyeret ez a szerencsétlen.
2014. május 04. 19:09
Avrilt régebben szerettem,de amit manapság művel felháborító!Kifizet a rajongója egy rakás pénzt és még egy normális képet se csinálhat vele.Én már csak szánom ezt a csajt,hogy ennyire lesüllyedt(zeneileg is).
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
A kicsinek béranya adott életet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
A fellépésén meglepő hangot adott ki egy rajongója.