Szívás Avril Lavigne rajongójának lenni
2014. május 04. 18:25
|
|
Pinky Lilimythical beast |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.09. Hozzászólás: 1562 Csatolások: 44 Azonosító: 208704 offline
|
Imádom Avrilt, de nem értem, hogy ezt miért így kellett.
2014. május 04. 18:25
|
|
Pantyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.07. Hozzászólás: 87 Csatolások: 0 Azonosító: 203354 offline
|
Idézet (Csigárvány @ 2014.05.04. 18:23)
"Kinek kellenek kínos családi fotók, amikor több tízezret fizethetsz egy ultraciki avrilesért?"
ez fájt xdd
De amúgy most komolyan, mi a francnak kell ennyit fizetni? És csak egy méterre állhatsz tőle... A rajongók is ugyanúgy emberek..
ez fájt xdd
De amúgy most komolyan, mi a francnak kell ennyit fizetni? És csak egy méterre állhatsz tőle... A rajongók is ugyanúgy emberek..
Emberek bizony. Csak ezt a felkapott sztárok valami oknál fogva teljesen elfelejtették. Elfelejtették azt is, hogy ők maguk honnan jöttek! Meg hogy kik miatt tartanak ott, ahol most vannak...
2014. május 04. 18:27
Ez azért elég durva szerintem. Most komolyan mi ütött Avril-be? Nem gondoltam volna, hogy ő ilyen. Azért ez tényleg kellemetlen lehetett a rajongóknak.
2014. május 04. 18:27
|
|
AnymButterfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.23. Hozzászólás: 860 Csatolások: 1 Azonosító: 165763 offline
|
Ez nem Avril hibája. Nyilván nem ő tiltotta meg, hogy egy kartávolságnyira közelebb menjenek egymáshoz...
1 felhasználónak tetszik:
laura23pl
2014. május 04. 18:28
|
|
ONE DIRECTION20morsa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.29. Hozzászólás: 1999 Csatolások: 8 Azonosító: 210787 offline
|
nagyon szeretem Avril-t,de ez azért sok
2014. május 04. 18:30
Ez már gáz.... azt hittem Avrilba több emberiség van... mi ez... amúgy elég nevetséges képek... :'D
2014. május 04. 18:31
|
|
LadyAlyMama Roach |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.02.25. Hozzászólás: 3203 Csatolások: 7322 Azonosító: 88389 offline
|
Hát ez elég érdekes. o.O Eleve ennyit nem fizetnék ki egy jegyért, de ha valami nyomós oknál fogva még is megtenném, tuti kiverném a hisztit. Mármint megértem, hogy nem bírja az emberek közelségét, meg tart tőlük, de akkor maradj szépen a színpadon, és ne turkáljon azok zsebében akik amúgy is pénzelik őt.
2014. május 04. 18:34
|
|
MadHatterfunkycrime |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.26. Hozzászólás: 7352 Csatolások: 404 Azonosító: 170079 offline
|
Egy vicc ez a nő, egy nagyon rossz vicc és évről évre egyre gázabb, bár sosem tartottam sokra. Én inkább a kínos családi képeket választanám helyette. Úgy utálom, mikor egy sztár úgy bánik a rajongóival mintha leprásak lennének vagy nem is tudom, pedig ezek az emberek pénzelik a puccparádés neonzöld tütü szoknyáit és a csiricsáré stílusát. Erre nincs jobb szó - szánalmas.
1 felhasználónak tetszik:
Glamster
2014. május 04. 18:35
|
|
caturdayvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.17. Hozzászólás: 485 Csatolások: 0 Azonosító: 221365 offline
|
Egyetértek JadeB hozzászólásával, akiknek egy ilyen drága jegyre futja, azoknak nem hinném, hogy ne futná tisztálkodási szerekre. Úgyhogy nem tartom valószínűnek, hogy Avril attól félt, hogy megfertőzik v akármi. És azt sem tartom valószínűnek, hogy a menedzserei akarták ezt, hiszen ez nem éppen pozitív képet fest a menedzseltjükről. Tehát marad a kérdés, hogy WTF ez a viselkedés Avril?
2014. május 04. 18:40
Miért baj, ha bárki hozzáér? Szegény fanok, sajnálom őket.
2014. május 04. 18:43
tuti Avril találta ki. de minek? szerintem nem ennyit érnek a rajongók. sajnálom őket.. x
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
A kicsinek béranya adott életet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.