Két nap múlva startol az Eurovíziós Dalfesztivál
2014. május 05. 20:19
Alig várom már állítólag Kállaynak már most óriasi sikere van a Dánoknál...
2014. május 05. 21:06
Nem biztos hogy megnézem, de azért megpróbálom. Nagyon nem bírom „kálai szándersz andrást” Igaz annyi az esélyünk mint egy csigának a futóversenyen, de miért is ne? alapon belenézek.
2014. május 05. 21:07
Idézet (Sofi11 @ 2014.05.05. 20:19)
Alig várom már állítólag Kállaynak már most óriasi sikere van a Dánoknál...
Alexért is mennyire odavolt az egyik ország (talán Svájc?) emlékszem a gyerekek Bye Alex-sapkákban futkostak, mégsem nyert.
2014. május 06. 16:51
megnézem, de..nincs nagyon esélyünk!a többi dal bizt jó lesz!
2014. május 06. 19:07
|
|
TörpemókusTʜᴇ Bᴀʟᴛɪᴄᴘᴜғғ Bᴏʏs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.04. Hozzászólás: 3396 Csatolások: 158 Azonosító: 179420 offline
|
Nagyon sajnálom, hogy sokan csupán azért nem buzdítják a magyar indulót, mert a személyisége olyan amilyen (amit mondjuk én sem kedvelek különösebben), pedig itt elsősorban nem ez a döntő, hanem a dal. (No meg a származás
) Nem tudom, ki hogy van vele, de én most versenyképesnek érzem a dalunkat, szerintem András a személyisége ellenére is ki fogja hozni magából a maximumot. Én amondó vagyok, hogy idén legalább nem égetjük le magunkat, mint anno Ádok Zolival :/
2014. május 06. 19:21
|
|
niki28visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.10. Hozzászólás: 198 Csatolások: 0 Azonosító: 208861 offline
|
Én nagyon várom!!Én ezt a dalt esélyesnek tartom.Csak az a baj hogy hiába tetszik a külföldieknek nem fognak ránk szavazni mert katinál is azt mondták "húúú ez nagyon jó meg hogy tuti hogy nyerni fog"ere meg tök hátúl végeztünk.Itt a szomszédos országok szavaznak egymásra.Az a baj hogy a mi szomszédaink ránk nem szavaznak.(pl.svédországot meglehet nézni a wikipédián hogy kik szavaztak a legtöbben a svédekre és hogy ők kikre szavaztak a legtöbben)
2014. május 06. 23:28
|
|
hungergamesFan16aha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.29. Hozzászólás: 1616 Csatolások: 1 Azonosító: 185038 offline
|
Tavaly sokkal erősebb volt a mezőny. Bár nekem egyértelműen Dánia volt az első, azért voltak jók még azon kívül is. Sokkal több, mint idén.
Viszont idén mi is elég királyak vagyunk. A Running szerintem rohadt jó szám, imádom *-*
Viszont idén mi is elég királyak vagyunk. A Running szerintem rohadt jó szám, imádom *-*
2014. május 06. 23:51
|
|
hungergamesFan16aha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.29. Hozzászólás: 1616 Csatolások: 1 Azonosító: 185038 offline
|
Ja, és elég sokan imádják. Tumblr-ön elég sokan írtak róla:D És persze jókat.
2014. május 06. 23:52
|
|
hungergamesFan16aha |
|
Én olyan büszke vagyok *-* Imádom az Eurovíziót.
2014. május 07. 11:36
|
|
czakoszabinaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.26. Hozzászólás: 61 Csatolások: 0 Azonosító: 172041 offline
|
Tényleg jó András dala és a hangja is nagyon ott van, de elég szomorú, hogy nem egy magyar képviseli hazánkar! Ezt felháborítónak tartom!
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.

0 felhasználónak tetszik: