85 éves lenne Audrey Hepburn
2014. május 04. 20:24
Legeslegnagyobb példaképem. Lenyűgöző ember lehetett. RIP
2014. május 04. 21:14
|
|
Baharka34visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.06. Hozzászólás: 434 Csatolások: 0 Azonosító: 199630 offline
|
Boldog szülinapot Neki!
Már előttem leírták, hogy a kedvesség, szépség, elegancia és még csomó pozizív dolog volt rá jellemző és ez így igaz. Egy igazi példaképet ismerhettünk benne. Ilyen embereke van szüksége a világnak. ♥
Már előttem leírták, hogy a kedvesség, szépség, elegancia és még csomó pozizív dolog volt rá jellemző és ez így igaz. Egy igazi példaképet ismerhettünk benne. Ilyen embereke van szüksége a világnak. ♥
2014. május 04. 21:44
|
|
bogyesz13visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.25. Hozzászólás: 111 Csatolások: 0 Azonosító: 207233 offline
|
már sokan leírtak minden szépet és jót Audrey Hepburn-ról,ami szerintem is tökéletesen igaz. nagyon szeretem a munkásságát,sajnálom hogy már nem lehet köztünk. Nagyon szívesen megismertem volna,kár hogy viszonylag "korán" hunyt el. Imádom minden filmjét,és az őzike szemeit
(a cikk szuperjó lett amúgy
)
2014. május 04. 21:48
|
|
LiaFrancophreniaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.16. Hozzászólás: 61 Csatolások: 0 Azonosító: 222792 offline
|
Igazi stílusikon és példakép!!
Ha nem sújtott volna le rá ez a borzasztó betegség, lehet hogy még ma is élne.
De bármi is történjen, sose fogja elfeledni a világ! Boldog Születésnapot Audrey!! ♥♥
2014. május 04. 22:00
|
|
Poppy Lovevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.08. Hozzászólás: 199 Csatolások: 1 Azonosító: 201626 offline
|
Ő a világ legyszebb hölgye még mindig. < 3
2014. május 04. 23:08
|
|
guns_n_rosesvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.27. Hozzászólás: 211 Csatolások: 39 Azonosító: 220059 offline
|
Egy csodálatos nő volt, a megtestesült kedvesség és gyönyörűség. Igazi példaképnek való ember.♥ Nyugodjék békében!
2014. május 05. 08:05
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Most láttam csak a cikket, mert nem nagyon interneteztem a hosszú hétvégén. Köszönet érte, nagy boldogsággal tölt el mindig, amikor igazi sztárokról írnak itt a portálon. Audrey Hepburn igazi legenda, aki egy fantasztikus nő és személyiség volt. Az egész nő maga volt a stílus, az elegancia, a bűbáj, aki igazán megérdemelte, hogy a nagy nevek közé kerüljön.
Törékeny alkata ellenére tényleg erős nő volt, aki sok szörnyű dolgon ment keresztül (azokon kívül még, amik szerepelnek a cikkben: első nagy szerelméről kiderült, hogy vaszektómiát csináltatott, így inkább feladta a kapcsolatot, mert saját gyermekre vágyott, vagy amikor kiderült olasz férjéről, hogy csalja), mindezek ellenére talpon tudott maradni és erőt sugárzott magából. Tényleg ő volt a nagybetűs NŐ.
Sok filmet készített és mindegyikben fantasztikus alakítást nyújtott. Egyik legnagyobb személyes kedvencem a My fair Lady, amit szerintem mindenki ismer.
Érdekesség, hogy Audrey csak egyetlen dalt énekelt a musicalben (Just You Wait), az összes többit csak eltátogta. Ennek ellenére Eliza Doolittle számomra egyenlő Audreyval.
Törékeny alkata ellenére tényleg erős nő volt, aki sok szörnyű dolgon ment keresztül (azokon kívül még, amik szerepelnek a cikkben: első nagy szerelméről kiderült, hogy vaszektómiát csináltatott, így inkább feladta a kapcsolatot, mert saját gyermekre vágyott, vagy amikor kiderült olasz férjéről, hogy csalja), mindezek ellenére talpon tudott maradni és erőt sugárzott magából. Tényleg ő volt a nagybetűs NŐ.
Sok filmet készített és mindegyikben fantasztikus alakítást nyújtott. Egyik legnagyobb személyes kedvencem a My fair Lady, amit szerintem mindenki ismer.
2014. május 05. 09:06
|
|
Amanda Parkervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.13. Hozzászólás: 342 Csatolások: 0 Azonosító: 183375 offline
|
Audrey gyönyörű nő volt...
sajnálom,hogy meghalt
2014. május 05. 14:47
Szomorú a cikk, mert még ma is élhetne akár
Viszont róla nem lehet azt mondani, hogy nem élt teljes életet, független attól, hogy hány évesen halt meg <3
Viszont róla nem lehet azt mondani, hogy nem élt teljes életet, független attól, hogy hány évesen halt meg <3
2014. május 05. 15:34
Annyira gyönyörű nő volt. Sosem fogom elfelejteni. Van egy nagy plakátunk róla, mikor tegnap ránéztem, akkor jutott eszembe.
2014. május 05. 22:01
|
|
Janiedreamer ^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.02. Hozzászólás: 6051 Csatolások: 43 Azonosító: 142376 offline
|
Jó kis cikk lett, és legalább többet megtudhattam Audrey-ról. Már régóta tervezem, hogy megnézem végre a Breakfast at Tiffanyst, de most már tényleg itt lenne az ideje.
2014. május 06. 03:29
|
|
Dalienthvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.17. Hozzászólás: 354 Csatolások: 0 Azonosító: 222836 offline
|
Gyönyörű nő volt, sajnálom, hogy már nincs köztünk. Épp abban az évben halt meg, mikor én születtem...
Bár még egyetlen filmjét sem láttam, sokat hallottam róla. Már régóta készülök megnézni az Álom luxuskivitelben-t.
Bár még egyetlen filmjét sem láttam, sokat hallottam róla. Már régóta készülök megnézni az Álom luxuskivitelben-t.
Kapcsolódó sztárok
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.

0 felhasználónak tetszik: