Nagyon sajnálom ha igaz a hír annak ellenére, hogy Sophiával nem túlzottan szimpatizáltam, habár amíg nem erősíti meg egyik fél sem addig nem hiszem el ezt az egészet...
Lambika: te meg szakadj már le Elenorról, minek hoztad fel egy olyan cikk alatt ami Liamről és Sophiáról szól?? Megrögzülten hajtogatod hogy csak kihasználja miközben nem ismered személyesen, majdhogynem a karrierjük kezdetétől együtt vannak és Louis boldog vele, ha akkora nagy rajongó vagy akkor ezt tiszteletben tartod.....
Liam Payne újra szingli
2014. május 04. 14:57
2014. május 04. 15:02
|
|
ElodyEinzelgänger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.08. Hozzászólás: 9489 Csatolások: 674 Azonosító: 154912 offline
|
A mai párok annyira de annyira hozzá vannak szokva, hogy agyba főbe együtt vannak egymás seggébe, hogy nem igaz. Legjobb barátnőm volt pasija mindig fél évre kiment külföldre, aztán visszajött, aztán fél év múlva megint ki..mégis sokáig együtt maradtak, bár azóta szakítottak, de nem ezért. Ha tényleg ennyire nem tudja elengedni Liam, akkor távkapcsolat, meg van elég pénzük mint a tenger, kétlem, hogy ne tudnák megoldani hogy időközönként odautazzanak a másikhoz mikor épp nincs koncert, vagy akár a csaj magántanuló is lehetne aztán meg mehetne velük a turnéra, ha akar. Érdekes, Eleanor meg Louis mióta együtt vannak már és nem eg turnát átvészeltek, még Liam Daniellel is elvileg azért szakított, mert turné. Szóval most már a srácnak minden évben új csaja lesz, csak mert ha kezdődnek a koncertek rögtön szakítania kell velük?
2014. május 04. 15:04
|
|
BelieberDirectioner7visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.14. Hozzászólás: 317 Csatolások: 0 Azonosító: 209223 offline
|
Én ezt nagyon sajnálom!
Liam boldognak tűnt vele. Aranyosak voltak.
2014. május 04. 15:07
Idézet (Lili0120 @ 2014.05.04. 14:29)
LOL
nem vagy egyedül
Akkor már én is csatlakozom.
2014. május 04. 15:10
Ismét a turné a szakító ok?.. jó pár olyan páros van akiknek a kapcsolata kibírja azokat a turnékat. De azért sajnálom hogy ők nem folytatták a kapcsolatukat ennek ellenére és szétmentek.
2014. május 04. 15:16
de szar, hogy Liam és Sophia már tini koruk óta ismerik egymást és nem tavaly óta.:Dxd
|
|
Liliánaaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.04. Hozzászólás: 77 Csatolások: 0 Azonosító: 225475 offline
|
Ha valóban igaz, hogy a távolság miatt mentek szét, akkor nincs miért őket sajnálni, hiszen ha annyira erős lett volna a kettejük között lévő dolog, akkor átvészelték volna és találtak volna rá megoldást, hogy néha tudjanak találkozni. Hány olyan sztár pár van hasonló helyzetben, akik tudtak megoldást találni az ilyesfajta problémára, de ugyanez igaz a hétköznapi emberekre is, akiknek mondjuk a párja egy bizonyos időt külföldön tölt munka miatt...
1 felhasználónak tetszik:
Elody
|
|
ONE DIRECTION20morsa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.29. Hozzászólás: 1999 Csatolások: 8 Azonosító: 210787 offline
|
szegénykém biztos szomorú
ez olyan fura.ő a kedvencem,de örülök h szakítottak.Sophia szerintem megváltoztatta egy kicsit Liam-et.szerintem is jobb ez így.annak viszont nem örülök h Liam szomorú
ez olyan fura.ő a kedvencem,de örülök h szakítottak.Sophia szerintem megváltoztatta egy kicsit Liam-et.szerintem is jobb ez így.annak viszont nem örülök h Liam szomorú
2014. május 04. 15:18
És ha ezt nem tudom, boldogtalanul halok meg. Láss csodát, más párok négy évet túlélnek egymás nélkül
2014. május 04. 15:21
|
|
Hope Christinaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.04. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 225464 offline
|
Pedig szép pár voltak! :/ De inkább megvárom míg Liam is kiírja twittere hogy tényleg igaz-e!
2014. május 04. 15:22
|
|
Mrs. Hippivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.10. Hozzászólás: 202 Csatolások: 0 Azonosító: 218944 offline
|
sajnálom, hogy szakítottak, de jobb ez így.
2014. május 04. 15:26
|
|
ZsocchanD |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.22. Hozzászólás: 745 Csatolások: 0 Azonosító: 184302 offline
|
Nagyon sajnálom :'( Viszont Liamnek baromi rosszul eshet, hogy a directionerek ennyirem örülnek ennek a hírnek. Kíváncsi vagyok, mi lenne, ha elküldené azokat a francba, akik szabotáták a kapcsolatukat...
2014. május 04. 15:29
hát komolyan mondom! Sophia volt a leges legjobb 1D barátnő erre Liam kidobja
mi ez már!!!
2014. május 04. 15:35
Annyira sajnálom őket :'( De a turné egyszer véget ér! Utána mi lesz Liam? Nagyon remélem,hogy úgy döntött,hogy boldog legyen ♥ #Directioner #Sophiam :'(
2014. május 04. 15:36
Szívem szerint azt írnám, hogy örülök neki, mert nagyon nem csípem Sophia-t, de mivel Liam szomorú, nem kárörvendhetek. Remélem, hamar megvigasztalódik. Kitartást!
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.