Demi Lovato büszke latin származására
2014. május 03. 18:46
|
|
patko-petravisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.18. Hozzászólás: 471 Csatolások: 25 Azonosító: 200376 offline
|
Jó cikk lett, nem tudtam hogy van spanyol származása.
2014. május 03. 19:01
Nem tudom szavakba foglalni, mennyire szeretem Demit, tényleg egy csodálatos lány, aki megbecsüli a rajongóit
Szandi, te pedig megint nagyszerű cikket hoztál össze, egyértelmű, hogy te vagy a legnagyobb magyar Lovatic
Szandi, te pedig megint nagyszerű cikket hoztál össze, egyértelmű, hogy te vagy a legnagyobb magyar Lovatic
2014. május 03. 19:08
|
|
Betti90~Simply Perfect~ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 5814 Csatolások: 42466 Azonosító: 176552 offline
|
Mindig szívesen elolvasom a Demivel készült interjút. Büszke is lehet magára Demi, hiszen sok mindent elért és az eredményei mellett tehetség is van, nem úgy mint egyeseknek.
2014. május 03. 19:14
|
|
Hornyák Krisztivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.09. Hozzászólás: 116 Csatolások: 0 Azonosító: 214995 offline
|
Egész jó cikk!
2014. május 03. 19:17
Idézet (devilrose @ 2014.05.03. 18:40)
Mézes, mázos..annyira büszke, hogy egy kukkot se tud spanyolul.
Kicsit félre vagy informálva. Az alap dolgokat tudja, és amikor ideje engedi, folyamatosan tanulja, főként a pasija, Wilmer segítségével. [Az X Faktor alatt pedig Paulina Rubio vette a szárnyai alá] De most a turnén is van valaki - a basszusgitárosa személyében - aki tanítgatja, és a koncertek/hangpróbák alkalmával mindig büszkén mutatja meg, hogy épp mit tanult, és nem csak spanyolul, hanem portugálul is.
Idézet (Arpadeus Mester @ 2014.05.03. 19:01)
Ahww.
1 felhasználónak tetszik:
Midnight Memories
2014. május 03. 20:09
|
|
Vanessa BloomYoncé |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.17. Hozzászólás: 1318 Csatolások: 3477 Azonosító: 194184 offline
|
Spanyol ezt nem gondoltam volna róla de jó neki imádom a spanyolokat de persze a férfiakat.
Annyira jóképűek.
Demi jól beszél a hit kérdésre a válasza 5.
Szimpi lány de mint énekesnő nem kedvelem egy számát sem hallgatom.
Annyira jóképűek.
Demi jól beszél a hit kérdésre a válasza 5.
Szimpi lány de mint énekesnő nem kedvelem egy számát sem hallgatom.
2014. május 03. 22:07
|
|
Midnight Memories |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.14. Hozzászólás: 973 Csatolások: 224 Azonosító: 213467 offline
|
Csodálatos cikk lett, Demi pedig még mindig bámulatos! x
2014. május 03. 22:59
Óó ez nagyon jó cikk lett!
Sok új dolgot megtudtam most Demiről. ^^
Sok új dolgot megtudtam most Demiről. ^^
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.