A Cosmopolitan riportere egy teljes napot tölthetett Demi Lovatóval, ami kapcsán egy interjú is készült a 21 éves énekesnővel.
A teljes cikkhez kattints ide!
Demi Lovato büszke latin származására
2014. május 03. 17:11
2014. május 03. 17:27
|
|
Lili1DLoveForever |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.28. Hozzászólás: 901 Csatolások: 0 Azonosító: 192600 offline
|
Jó cikk lett, és jó interjú is
2014. május 03. 17:33
|
Stay Strong Bogi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.23. Hozzászólás: 553 Csatolások: 861 Azonosító: 190255 offline
|
Szandi:D Már nem győzlek dicsérni. A változatosság kedvéért ez a cikk mesés lett.
Demi mindig is őszinte az interjúi során és ez most se volt másképp. Annyira büszkék lehetnek rá a Lovaticok, hiszen erős, kiegyensúlyozott és magabiztos nő. Szuper interjú lett:)
Demi mindig is őszinte az interjúi során és ez most se volt másképp. Annyira büszkék lehetnek rá a Lovaticok, hiszen erős, kiegyensúlyozott és magabiztos nő. Szuper interjú lett:)
2014. május 03. 17:36
|
|
Lilikee01visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.26. Hozzászólás: 340 Csatolások: 0 Azonosító: 212512 offline
|
Nem is tudtam, hogy félig spanyol, na most már ezt is tudom
Nagyon jó lett az interjú! De aranyos tőle, hogy a rajongótól kapott bikinit hordja, és még képet is csinál benne!
2014. május 03. 17:46
|
|
Dorina1024høgh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.18. Hozzászólás: 3778 Csatolások: 1047 Azonosító: 191824 offline
|
Nem tudtam, hogy spanyol. Na most már igen.
Szandi elképesztően írsz
Gratulálok, hogy megint lenyűgöztél
Demiben sem csalódtam, hogy megint full őszintén beszélt. De ő mindig az nem igaz? I♥Demi Lovato
Demiben sem csalódtam, hogy megint full őszintén beszélt. De ő mindig az nem igaz? I♥Demi Lovato
2014. május 03. 18:01
Nem is tudtam róla,hogy spanyol eredetű.Megértem,hogy büszke rá
2014. május 03. 18:02
Az egyik, amit iszonyatosan szeretek, és tisztelek benne, hogy Ő nem hajítja ki a rajongóitól kapott ajándékokat, hanem hordja/viseli őket, mint ezt a bikinit is, vagy amit legutoljára kapott: az ez a strandpapucs, és amik talán a legnagyobb kedvencei: ez, és ez a két sapka. Neki nyugodt szívvel adnék bármit, mert tudom, hogy minden kis apróságnak tud örülni, amit egy rajongó ad neki.
Én pedig nem győzöm megköszönni neked!
Sőt, emellett még ír, és olasz vér is csörgedezik benne.
És köszönöm, nagyon aranyos vagy!
Idézet (Stay Strong Bogi @ 2014.05.03. 17:33)
Szandi:D Már nem győzlek dicsérni. A változatosság kedvéért ez a cikk mesés lett.
Én pedig nem győzöm megköszönni neked!
Idézet (Dorina1024 @ 2014.05.03. 17:46)
Nem tudtam, hogy spanyol. Na most már igen.
Szandi elképesztően írsz
Gratulálok, hogy megint lenyűgöztél 
Sőt, emellett még ír, és olasz vér is csörgedezik benne.
2014. május 03. 18:02
Ha lenne bennem spanyol biztos büszke lennék rá.Mindig is az akartam lenni
2014. május 03. 18:03
|
|
Récike2000 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.29. Hozzászólás: 802 Csatolások: 8 Azonosító: 176748 offline
|
Eszméletlen jó cikk! <3 Büszke vagyok rá.Nem csalódtam.Igazság szerint nagyon röülök,hogy hisz,és hogy büszke a származására.és sikerült neki,hogy olyan ember lehessen,akikre felnéznek az emberek,aki jó érzéssel,vidámsággal és fénynle vesz körül minket!Köszönjük Dem,i! <3
2014. május 03. 18:22
|
|
Gabe LoganPrince of PlayStation Platinum♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.27. Hozzászólás: 3354 Csatolások: 58 Azonosító: 210618 offline
|
Büszke is lehet,hisz a spanyolok nagyon barátságos emberek és vallásosak.
2014. május 03. 18:36
|
|
Amanda Parkervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.13. Hozzászólás: 342 Csatolások: 0 Azonosító: 183375 offline
|
Demi
(ezt már elmondtam párszor, de még el is fogom)
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

2 felhasználónak tetszik: